diumenge, 24 d’octubre de 2010

PIZZA DE BOLETS



INGREDIENTS  PER LA MASSA

150 g farina especial per pizza Harimsa
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
6 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal

INGREDIENTS PER LA PIZZA

Carn picada amb sal i pebre
Rovellons
Camagrocs
Tomàquet ratllat
Oli d’oliva extra verge
Mozzarella
Pols d’alfàbrega
Sal

A un bol barregem la farina especial pizza Harimsa i la sal, doncs porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una espàtula durant un minut. Posem l’oli i amassem a sobre el marbre, durant uns dos minuts.

Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.

Mentrestant preparem el farcit, netegem els rovellons i els tallem a quarts, netegem els camagrocs, salpebrem i els saltegem junts a una paella amb oli d’oliva extra verge, fins que han tornat a beure's la seva aigua. Reservar

Salpebrem la carn picada, vaig fer com unes mini hamburgueses. Reservar

Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi ( a mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat, posem una capa de tomàquet ratllat, el formatge mozzarella, un rajolí d’oli extra verge i el farcit de les hamburguesetes i la barreja de bolets, empolsem amb orenga molta, o les herbes que més ens agradin.

Posem al forn que tindrem preescalfat a 240º C, durant uns vint minuts.

 Aquesta recepta participa en el “Concurso de recetas con setas iloveaceite i las Recetas de Javi

33 comentaris:

  1. Aixó té que esta molt bo!!
    mai he posat bolets a les pizzes

    Un petonet

    ResponElimina
  2. Deliciosa la pizza y buena suerte en el concurso.
    Saludos

    ResponElimina
  3. Pizza de bolets uhmmmm...se'm fa la boca aigua!

    Petonets

    ResponElimina
  4. mmmm...quina delícia de pizza!! les pizzes m'encanten i els bolets també!! És un plat rodó! je,je Petons

    ResponElimina
  5. Encara haig de sopar i veient aquesta pizza m'ha entrat una gana...

    ResponElimina
  6. Sion, una proposta excel.lent per a la tardor. Visca la pizza! visca els bolets!

    Oh, que bona.

    ResponElimina
  7. AQUESTES PIZZES NO LES TROBES ENLLOC!,ja m'agraden les pizzes, però aquesta s'endú el primer premi!.Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Suerte en el concurso!! me parece que te ha quedado deliciosa!!
    Besos

    ResponElimina
  9. Jo no sóc molt de pizzes, però aquesta es mereix que li'n "fem un mos" darrere l'altre. A casa toca pizza divendres, quan els xiquets poder col·laborar. Els en passaré la recepta. Estupenda.
    Gràcies i sort en el concurs!

    ResponElimina
  10. M'agrada la masa d'aquesta pizza i la barreja dels bolets també. Molt bona!
    Petons.

    ResponElimina
  11. Esa pizza me chifla a mi, y con boletus! Mmmmm! Que ricura!
    Besos!

    ResponElimina
  12. Quina pizza!!! t'ha quedat de fàbula! és una temptació 100%!!
    Molts petons

    ResponElimina
  13. Jo la he menjada però sense la carn, així està més enriquida!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. Jo la he menjada però sense la carn, així està més enriquida!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  15. Tinc a casa bolets.... i mira aquesta pizza m'agradat.

    Muas!

    ResponElimina
  16. Amb el dinar miserable que he fet em fas venir ganes de fer un tallet en aquesta pizza! Els bolets amb una mica de carn picada a la pizza els penso provar d'aquí res, ha d'estar de mort, nyamm!!

    ResponElimina
  17. Tengo setas y me encanta la pizza,asi que esta cae.
    Besets.

    ResponElimina
  18. Fa poc la vaig veure molt semblant a algun blog (no recordo quin) i vaig pensar que devia ser boníssima! Si m'agrada la de xampinyons, amb rovellons camagrocs encara ha de ser més bona, oi? Ho provaré!

    ResponElimina
  19. Aquesta pizza sí que és complerta, perquè veig que no només porta bolets.
    Que bona deu ser!

    ResponElimina
  20. Neus
    Jo tampoc, però queda deliciosa
    Petons

    Annie
    Muchas gracias
    Besos

    Carme-cocina con sabor
    Si t’agraden les pizzas i t’agraden els bolets dons ja esta pizza de bolets
    Petons

    ResponElimina
  21. El plat blanc
    Molt rodona no va quedar, jejejeje
    Petonets

    Visc a la cuina
    Considerat convidada
    Petons

    Starbase
    Que mes pots demanar,” bueno” una cervesa ben fresca
    Un peto

    ResponElimina
  22. Mercè
    A ca l´Sión, on si no, jejejeje
    Petonets

    Crismas
    Tenia muy buen sabor, repetiré.
    Besos

    Queti B
    Las pizzas son faci-les de fer i les pots farcir de lo que mes t’agradi
    Petonets

    ResponElimina
  23. LA COCINERA DE BETULO
    Es una pizza mol agraïda
    Un peto

    Damilena
    A nosotros también
    Besos

    Ingrid
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  24. Dolça
    Me’n quedava una mica de fer una hamburguesa i vaig pensar que també li aniria bé
    Petonets

    Gemma
    Doncs aprofita-ho, aviat s’acabaran els frescos i ja no serà lo mateix
    Petons

    Acabatdefer
    Normalment tots fem dinars normals, aquestes receptes son per quan tenim una mica de temps per cuinar i gaudir del menjar, els caps de setmana.
    Petons

    ResponElimina
  25. Mesilda
    Si la proves ja amb diràs
    Petons

    Gemma
    Nosaltres també varem pensar que si posem xampinyons, perquè no amb un altre tipus de bolet, i la veritat val la pena
    Petons

    Margarida
    Es complerta, bolets i tall però de carn!!!!!
    Petons

    ResponElimina
  26. Hola!!
    Bueno..bueno..buenoooo...esta pizza me la pido!!!
    MMmmm con lo que me gusta a mí cada unos de los ingredientes que has puesto ...MMMm esta pizza me encantaría probarla!!!

    De lujo!
    Muaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  27. Me mandas una para la cena de la noche?? Vaya aspecto que tiene, debe de estar deliciosa.
    Un besazo

    ResponElimina
  28. Sion,
    Aquesta pizza és sensacional. Segur que aquesta no te la porten a casa!
    Una abraçada

    ResponElimina
  29. Ha d'estar super, aquesta pizza!!! aquest any hem tocat el bolet de tota manera1 quina feinada tenim ara...
    petó

    ResponElimina
  30. Alimenta
    Te mando un trocito jejeje. Si la pruebas ya me dirás
    Besos

    Teresa
    Una para la cena marchando¡¡¡¡, gracias
    Besos

    ResponElimina
  31. Josep
    Doncs no te la porten, sinó que has de arremangar-te. Però val la pena
    Una abraçada

    Teresa
    Es la primera vegada que la faig amb bolets i boníssima, aquest any tenim que aprofita.
    Petons

    ResponElimina
  32. aquesta pizza és perfecta pel meu marit!
    pt!

    ResponElimina
  33. Eva
    A tu no t’agraden els bolets, o les pizzes??
    Petons

    ResponElimina