PIZZA DE BOLETS
INGREDIENTS PER LA MASSA
150 g farina especial per pizza Harimsa
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
6 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal
INGREDIENTS PER LA PIZZA
Carn picada amb sal i pebre
Rovellons
Camagrocs
Tomàquet ratllat
Oli d’oliva extra verge
Mozzarella
Pols d’alfàbrega
Sal
A un bol barregem la farina especial pizza Harimsa i la sal, doncs porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una espàtula durant un minut. Posem l’oli i amassem a mà sobre el marbre, durant uns dos minuts.
Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.
Mentrestant preparem el farcit, netegem els rovellons i els tallem a quarts, netegem els camagrocs, salpebrem i els saltegem junts a una paella amb oli d’oliva extra verge, fins que han tornat a beure's la seva aigua. Reservar
Salpebrem la carn picada, vaig fer com unes mini hamburgueses. Reservar
Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi ( a mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat, posem una capa de tomàquet ratllat, el formatge mozzarella, un rajolí d’oli extra verge i el farcit de les hamburguesetes i la barreja de bolets, empolsem amb orenga molta, o les herbes que més ens agradin.
Posem al forn que tindrem preescalfat a 240º C, durant uns vint minuts.
Aquesta recepta participa en el “Concurso de recetas con setas iloveaceite i las Recetas de Javi”
Aixó té que esta molt bo!!
ResponEliminamai he posat bolets a les pizzes
Un petonet
Deliciosa la pizza y buena suerte en el concurso.
ResponEliminaSaludos
Pizza de bolets uhmmmm...se'm fa la boca aigua!
ResponEliminaPetonets
mmmm...quina delícia de pizza!! les pizzes m'encanten i els bolets també!! És un plat rodó! je,je Petons
ResponEliminaEncara haig de sopar i veient aquesta pizza m'ha entrat una gana...
ResponEliminaSion, una proposta excel.lent per a la tardor. Visca la pizza! visca els bolets!
ResponEliminaOh, que bona.
AQUESTES PIZZES NO LES TROBES ENLLOC!,ja m'agraden les pizzes, però aquesta s'endú el primer premi!.Una abraçada.
ResponEliminaSuerte en el concurso!! me parece que te ha quedado deliciosa!!
ResponEliminaBesos
Jo no sóc molt de pizzes, però aquesta es mereix que li'n "fem un mos" darrere l'altre. A casa toca pizza divendres, quan els xiquets poder col·laborar. Els en passaré la recepta. Estupenda.
ResponEliminaGràcies i sort en el concurs!
M'agrada la masa d'aquesta pizza i la barreja dels bolets també. Molt bona!
ResponEliminaPetons.
Esa pizza me chifla a mi, y con boletus! Mmmmm! Que ricura!
ResponEliminaBesos!
Quina pizza!!! t'ha quedat de fàbula! és una temptació 100%!!
ResponEliminaMolts petons
Jo la he menjada però sense la carn, així està més enriquida!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Jo la he menjada però sense la carn, així està més enriquida!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Tinc a casa bolets.... i mira aquesta pizza m'agradat.
ResponEliminaMuas!
Amb el dinar miserable que he fet em fas venir ganes de fer un tallet en aquesta pizza! Els bolets amb una mica de carn picada a la pizza els penso provar d'aquí res, ha d'estar de mort, nyamm!!
ResponEliminaTengo setas y me encanta la pizza,asi que esta cae.
ResponEliminaBesets.
Fa poc la vaig veure molt semblant a algun blog (no recordo quin) i vaig pensar que devia ser boníssima! Si m'agrada la de xampinyons, amb rovellons camagrocs encara ha de ser més bona, oi? Ho provaré!
ResponEliminaAquesta pizza sí que és complerta, perquè veig que no només porta bolets.
ResponEliminaQue bona deu ser!
Neus
ResponEliminaJo tampoc, però queda deliciosa
Petons
Annie
Muchas gracias
Besos
Carme-cocina con sabor
Si t’agraden les pizzas i t’agraden els bolets dons ja esta pizza de bolets
Petons
El plat blanc
ResponEliminaMolt rodona no va quedar, jejejeje
Petonets
Visc a la cuina
Considerat convidada
Petons
Starbase
Que mes pots demanar,” bueno” una cervesa ben fresca
Un peto
Mercè
ResponEliminaA ca l´Sión, on si no, jejejeje
Petonets
Crismas
Tenia muy buen sabor, repetiré.
Besos
Queti B
Las pizzas son faci-les de fer i les pots farcir de lo que mes t’agradi
Petonets
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaEs una pizza mol agraïda
Un peto
Damilena
A nosotros también
Besos
Ingrid
Moltes gracies
Petons
Dolça
ResponEliminaMe’n quedava una mica de fer una hamburguesa i vaig pensar que també li aniria bé
Petonets
Gemma
Doncs aprofita-ho, aviat s’acabaran els frescos i ja no serà lo mateix
Petons
Acabatdefer
Normalment tots fem dinars normals, aquestes receptes son per quan tenim una mica de temps per cuinar i gaudir del menjar, els caps de setmana.
Petons
Mesilda
ResponEliminaSi la proves ja amb diràs
Petons
Gemma
Nosaltres també varem pensar que si posem xampinyons, perquè no amb un altre tipus de bolet, i la veritat val la pena
Petons
Margarida
Es complerta, bolets i tall però de carn!!!!!
Petons
Hola!!
ResponEliminaBueno..bueno..buenoooo...esta pizza me la pido!!!
MMmmm con lo que me gusta a mí cada unos de los ingredientes que has puesto ...MMMm esta pizza me encantaría probarla!!!
De lujo!
Muaaaaaaaaaaaa
Me mandas una para la cena de la noche?? Vaya aspecto que tiene, debe de estar deliciosa.
ResponEliminaUn besazo
Sion,
ResponEliminaAquesta pizza és sensacional. Segur que aquesta no te la porten a casa!
Una abraçada
Ha d'estar super, aquesta pizza!!! aquest any hem tocat el bolet de tota manera1 quina feinada tenim ara...
ResponEliminapetó
Alimenta
ResponEliminaTe mando un trocito jejeje. Si la pruebas ya me dirás
Besos
Teresa
Una para la cena marchando¡¡¡¡, gracias
Besos
Josep
ResponEliminaDoncs no te la porten, sinó que has de arremangar-te. Però val la pena
Una abraçada
Teresa
Es la primera vegada que la faig amb bolets i boníssima, aquest any tenim que aprofita.
Petons
aquesta pizza és perfecta pel meu marit!
ResponEliminapt!
Eva
ResponEliminaA tu no t’agraden els bolets, o les pizzes??
Petons