TEMPS DE BOLETS I ENTRADA 100
Quan vaig començar el blog, no sospitava ni per un moment, que arribaria a poder passar-hi 100 entrades, amb poc més d’un any, doncs ja hi he arribat.
També he de dir que encara que porta una mica de feina, com tots molt bé sabeu, queda totalment oblidada.
Doncs amb tots el vostres comentaris i mostres d'afecte, tant dels que ens coneixem personalment, com dels virtuals, cada dia tinc més ganes de superar-me.
Per celebrar-ho he decidit preparar aquesta recepta ja que coincideix amb època de bolets.
RISSOTO DE CEPS
INGREDIENTS
Ceps secs
Salsitxes
Arròs
1 ceba
1 copa vi blanc
Oli
Sal
Mantega
Parmesà ratllat
Posem a rehidratar els ceps amb aigua una mica tèbia, durant una bona estona, quan estiguin escorrem i reservem l’aigua.
A una paella per l’arròs escalfem una mica d’oli i sufragui’m les salsitxes tallades a trossos, quan siguin daurades les retirem, amb el mateix oli, saltegem molt poc els ceps, retirem, amb la resta d’oli daurem molt bé la ceba.
Mentrestant posem a escalfar l’aigua que tenim reservada dels ceps.
Quan el sofregit el tinguem llest, posem a la paella las salsitxes, els ceps i l’arròs, donem unes voltes perquè el arròs s’integri amb la barreja, posem el vi deixem evaporar l’alcohol, aboquem l’aigua de ceps i remenem, anirem posant aigua a mida que la vagi absorbint, sense deixar de remenar fins que el tinguem al punt.
Retirem del foc i posem la paella sobre un drap humit per fer baixar la temperatura interior, hi afegim la mantega i el formatge parmesà ratllat i remenem.
Em fa il·lusió ser un dia el primer en posar un comentari... :), felicitats pels 100 i comentar que quan faig aquest risotto, poso a remullar els ceps amb vi blanc i l'aprofito per el risotto... M'agrada el gust que hi dóna...
ResponEliminaFelicitats per aquestes 100 primeres receptes!
ResponEliminacom sempre, avui una recepta bonissima...m'emporto aquest risotto...
Una abraçada,
Felicitats pel 100!
ResponEliminaRissotto i bolets per mi una parella 10.
Muas!
Quina bona manera de celebrar els 100! Moltes felicitats i endavant amb la bona feina!!
ResponEliminaprimer de tot felicitats per les 100 entrades, i que siguin moltes més.
ResponEliminai el risotto, deliciós, jo l'he fet alguna vegada però no hi he posat mai salsitxa
petons
Felicidades por lo de 100!!!! Y luego ya no digo nada, de los boletus que se me ponen los dientes largos. A ver si despues de estas lluvias irá mejor la temporada que yo la estaba dando por cerrada! me encantan las setas de todos los tipos!Pero este año ha sido uno de los más pobres que he visto! Hasta ahora!
ResponEliminaBesos!
Una excel·lent entrada per compartir amb nosaltres aquest número 100! Endavant i segueix amb aquesta feina tan i tan ben feta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Felicitats per l'entrada 100, però espero veure'n 100 més jo! M'encanta el risotto, i aquests ceps amb salsitxa ha de deixar empremta al paladar, ja m'ho imagino....
ResponEliminaFins aviat! ;)
¡Felicitaciones por el año y gracias por compartir todas tus recetas maravillosas! :)
ResponEliminaSión, hola guapa,
ResponEliminaM'encanta la tardor per la temporada de bolets, sopetes i cremes que ens ofereix! :)
També m'ha encantat el teu plat i llegir que has passat les 100 receptes, quina il·lusió! Felicitats i per moltes moltíssimes més! ;) Et seguirem!
Petonets,
Marina
Sión,
ResponEliminaFelicitats, noia. Celebres el número rodó amb un plat rodó i no ho dic només per la forma en què l'has emplatat.
Té una pinta excel·lent.
Una abraçada.
saludos sion, no sé si felicitarte primero, por el risotto tan delicioso que has preparado, ó por las primeras 100 recetas, dificil me lo pones, péro de todas maneras felicidades ........saludos paco
ResponEliminaFelicitats pel post número 100!
ResponEliminaEspero poder llegir-ne com a mínim 100 més :)
Aquest risotto és molt adequat a la bona temporada de bolets que estem tenint aquest any. Els meus germans han tornat del pont ben carregats de bolets!
Amb aquest rissoto t'has superat, Enhorabona per les teves 100 entrades ara a per 100 mes, je,je
ResponEliminaJudith
Felicitats pels 100 i, sobretot, per aquest arròs amb bolets.
ResponEliminaSion,
ResponEliminaEn primer lloc, felicitats per l'entrada 100!, n'esperem moltes, però moltes més. I quina millor manera de celebrar-ho?, per a nosaltres, amants dels risottos, el de ceps n'es el rei. Fins aquí ens arriba el flaire.
Una abraçada
Felicitats!!! per la teva entrada nº 100
ResponEliminai felicitats!!! per aquest risotto de tardo, m'agraden els bolets, cuinar-los i anar.los a buscar.
El dissabte van poder anar a collir-los!!!
un petonet
Felicidades!!100 Recetas un numero redondo....que mejor manera de celebrarlo que con este magnifico risotto!
ResponEliminaBesets.
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaMOLTES GRÀCIES PER LES TEVES 100 RECEPTES, TOTES DELICIOSES,
MIL PETONETS SUSANNA
Ups, risotto de ceps...jo en vaig menjar ahir per sopar... ara aquests ceps per celebrar l'entrada 100 és deliciòs!
ResponEliminaFelicitats
Ptnts
Ricard Sampere
ResponEliminaMoltes gracies. La propera provaré lo del vi .
Una abraçada
Sonia – l’Exquisit
Moltes gracies. Tant com vulguis jejeje
Petonets
Gemma
Moltes gracies. Els tenim emparellats.
Petons
La cuina vermella
ResponEliminaMoltes gracies, per els vostres ànims.
Petons
Lidia
Moltes gracies, així el pots fer com a plat únic
Molts petons
Damilena
Muchas gracias. Por aquí la temporada esta siendo buena según la zona
Besos
Dolça
ResponEliminaMoltissimes gracies. Amb tots els vostres comentaris, feu que cada cop sigui mes fàcil
Petonets
Acabatdefer
Moltes gracies. Fins aviat
Petons
Mandarina
Muchas gracias, por todo
Besos
Marina
ResponEliminaLa tardor es preciosa per tot el que comporta. Moltes gracies
Petonets
Els fogons del pare
Això es possible gracies al vostre suport, moltes gracies
Una abraçada
Paco
Moltes gracies, per el vostre suport.
Una abraçada
Gemma
ResponEliminaMoltes gracies. Quina sort, aquet any no hem pogut anar-hi gaires cops, que hi farem.
Petonets
La cuina de l’estany
Moltes gracies
Petonets
El Oteador de los Mercados
Moltes gracies
Una abraçada
Josep
ResponEliminaMoltes gracies, els vostres comentaris son els que fan que pugem continuar
Una abraçada
Neus
A nosaltres també ens agraden molt mes si els trobem, moltes gracies
Petons
Mesilda
Moltes gracies
Petons
SUSANNA
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Marta
Moltes gracies. Es que per dinar o sopar boníssim.
Petonets
El risotto em perd, mai l'hi he posat salsitxa, segur que li dóna un gustet molt bo!!
ResponEliminaMOltes felicitats per la teva entrada número 100 i per aquesta recepta tant bona que ens has presentat. Realment, sembla que tots ja tenim ganes d'anar a caçar bolets!
ResponEliminaPetonets!
una recepta magnífica per celebrar els cent apunts. moltes felicitats i per molts anys!
ResponEliminaMoltes felicitats pel "Centenari"! i si a més a més és amb un risotto de ceps ja podem llepar-nos ben bé els dits.
ResponEliminaBesets!
Quina sort tenim nosaltres, amb aquests 100 regals que ens has fet.
ResponEliminaL'arròs de bolets bé i això, pero sincerament ara només penso en els teus 100 posts i en que maco és coneixer gent com vosaltres. Una abraçada!!
Et felicite pel número 100... i per tots els que arribaran, de nivellàs total! El rissotto amb ceps és exquisit i, per als amants de l'arròs com jo, una preparació diferent i molt saborosa.
ResponEliminaBesets
FELIÇOS 100 POST!,us envio 100 mossegadetes!i espero molts més plats, tots tant curadament presentats.Ens heu mal acostumat...Una abraçada als dos!
ResponEliminaFelicitats per les primeres 100 receptes, ara anem per les 100 següentes que no trigaràn i totes de una gran qualitat com aquest risotto d'avui.
ResponEliminaPetons.
Felicitats!!!
ResponEliminaPer les 100 receptes que ens has ensenyat i que hem gaudit.
Una abraçada parella.
Moltes felicitats per les teves 100 entrades i per aquest risotto tan bo!
ResponEliminaPetonets
Moltes felicitats per les 100 entrades.
ResponEliminaEl risotto....espectacular y bonísim.
Espero moltes més entrades.
PETONETS.
Guau! 100 entrades! jo espero que siguin moltes i moltes més.
ResponEliminapt!
Enhorabona pels les vostres 100 entrades... de molt bona qualitat!!!
ResponEliminaPetons
magnifica elecció per celebrar una entrada tan simbòlica... per 100 més!!.. com a minim!!
ResponEliminaUna abraçada
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaLa salsitxa li don mes consistència i serveix de plat únic
Petons
Laura
Moltes gracies, la veritat que si, encara que fins ara no ha estat un bon any, sembla que a cambiat.
Petonets
Manel
Moltes gracies
Una abraçada
La quinta de Luculus
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Starbase
Moltes gracies. Quan vaig començar no m’esperava tenir la sort de conèixer gent tan fabulosa, amb els que et trobes la mar de bé.
Una abraçada
Queti B
Moltes gracies. El arròs es molt agraït perquè admet tantes i tantes preparacions com es vulgui.
Petonets
Mercè
ResponEliminaS’accepten les 100 mossegades i espero que moltes mes. Moltes gracies
Molts petons
LA COCINERA DE BETULO
Moltes gracies .
Petons
Cuinetes Carme
Moltes gracies, m’afalagueu molt amb els vostres comentaris.
Petonets
Carme - cocina con sabor
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Joana
Moltes gracies
Petons
*Eva*
Moltes gracies
Petons
guspires que viatgen amb el vent (Gemma
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
StHilari
Moltes gracies
Una abraçada
Felicidades por tus 100 entradas. Qué rápido pasa el tiempo, verdad? Cuando menos te lo esperes llegaras a las 500 y de ahí a las 1000 en un tris.
ResponEliminaLa receta como siempre maravillosa.
un biquiño
Pilar - Lechuza
ResponEliminaMuchísimas gracias, en estos momentos parecen muy lejos, aunque no me desagradaría llegar.
Biquiños
Moltes felicitats per els 100!! jo voldria arribar...
ResponEliminaGracies per la teua visita, i les teues paraules.
Jo ja et visite i soc seguidora teua.
Un abraç
Moltes felicitats!!! jo també espero poder llegir les teves receptes molts anys més, sempre aprenc molt amb elles!!!!
ResponEliminaAquest rissoto meravellós!!!!
Petonets
Felicitats per aquest rissoto i per la entrada 100!
ResponEliminaTeresa
ResponEliminaMoltes gracies, jo també et seguiré.
Petons
MaryLou
Moltes gracies
Petons
ANNAFS
Moltes gracies
Petons