TOMAQUET PEBROT
Avui volem parlar d’un producte fins fa poc desconegut per nosaltres, que és el tomàquet pebrot o tomàquet bitxo, un tomàquet allargat amb forma de pebrot (segurament d’aquí el seu nom) de carn preta i poques llavors però d’un gust extraordinari.
El trobem normalment al mercat setmanal de Sant Pau de Segùries, i a la plaça del mercat d’Olot, és un tomàquet ideal per a les amanides, acompanyat d’un bon raig d’oli d’oliva, i una mica de sal, o per una amanida amb formatge feta, pebre negre i orenga.
Ostres quan de temps fa, que no vaig a Sant Pau de Segùries i a Olot a menjar patates a la Deu. Abans quan els nens eren petites anaven molt de turisme rural...
ResponEliminaI ara jo que he vist aquest tomaquet que??? On el trobo aquí a BCN
uN PETONET
Miquel i Sión; bons tomàquets, sens cap dubte, per l'amanida i per mangar-los sols igual.
ResponEliminaJo en vaig portar de Súria -allà s'en fan molts i també molt bóns, el de Montserrat- i són molt edeqüats per les amanides com molt bé ho heu dit.
Fins aviat Miquel i Sión¡¡.
:-D :-D :-D
Els he vist en algun mercat, però mai no n'he comprat. Si dius que són tan bons, ja en compraré quan els torni a veure.
ResponEliminaSi un tomàquet és bo, no cal ni amanir-lo!
Es semblen un poc els tomàquets pera , molt curiosos aquests tomàquets , no els he vist mai.
ResponEliminaQuina ràbia no poder tastar-los.
Una abraçada
Sión, hola guapa,
ResponEliminaQuina gràcia de tomàquets! A veure si tinc oportunitat de tastar-los! ;) I encara que amb retard desitjar-vos: per molts anys! Quin viatge més maco a Lanzarote! M'alegro molt!
Petons per en Miquel i per tu! Felicitats!
Bon cap de setmana :)
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminano conozco para nada este tomate. por acá aún no existe. ¿y es dulce como el cherry? ¿o para qué lado es el sabor?
ResponEliminaNo hi vist mai aquests tomàquets, ja m' agradaria tastar-los.
ResponEliminaPetons.
Aquests pebrots han de ser molt bons. Encantada de la vida si els haig d'anar a buscar a LA GARROTXA!UNA ABRAÇADA!
ResponEliminaAquí una més que s'ha quedat ben sorpresa! Deuen ser una mica semblants als tomàquets de pera, oi?
ResponEliminaNeus
ResponEliminaQuan pugem els caps de setmana, i ens venen de gust, a Sant Joan de les Abadesses ja una botiga que en venen es la carnisseria Dial, que si les encarreguem en tenen, i ens les podem menjar a casa.
Els tomaquets aqui a Barcelona, crec que a la Boqueria es poden trobar
Petons
Josepb
Bons de totes dues maneres, a mi m’agraden mes els de Montserrat, doncs no tenen tanta polpa, tots dos son molt bons per l’amanida.
Una abraçada
Margarida
Si els probes ja amb diràs
Molts petons
Xisca
ResponEliminaQuan els tens a la ma no s’assemblen en res, i de gust tampoc.
Si poguéssim t’enviaven uns quants
Molts petons
Marina
Si els probes ja amb diràs.
Moltes gracies de part dels dos.
Molts petons
Mandarina
No tienen nada en comun los dos, hay que probarlos.
Muchos besos
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaNosaltres abans no els havien vits ni a la Boquerìa de Barcelona, o potser no ens i havien fitxat.
Molts petons
Mercè
També podríem quedar un dia per anar a buscar-los a la GARROTXA!!!!!! Jejeje
Seria fabulós
Una abraçada
Gemma
Be el gust es totalment diferent, nosaltres tampoc els coneixíem, doncs els varem comprar perquè a la vista eren molt macos, però a la boca no puc descriure’ls.
Molts petons
Hola amics!
ResponEliminaAquí al Baix Llobregat al Parc Agrari hi ha un parell de pagesos que han començat a cultivar-lo. Sorpren molt el gust ha tothom que el tasta.
Us deixo l'enllaç d'una botiga online de fruita on podreu trobar-los. Salutacions
http://www.hortetdelbaix.com/