diumenge, 30 de gener de 2011

LASSANYA DE GAMBES



INGREDIENTS

250 g gambes
4 pebrots verds
4 pebrots vermells
Sal
Formatge ratllat

Preescalfem  al forn a 120º C, a una safata posarem els pebrots, amb un polsim de sal grossa per sobre, i que coguin uns quinze minuts, els pelem.

Tallem la carn dels dos tipus de pebrot a rectangles, procurant que siguin de la mateixa mida. Reservem

Posem al foc un casso amb aigua, un polsim de sal i quan comenci a bullir posarem les gambes, uns dos minuts, passat el temps les escorrem i refresquem amb aigua freda. Les pelem i reservem.

Els caps de les gambes els bullim amb una mica d’aigua per fer un fumet molt curt, amb el que prepararem una beixamel. Reservem

Per servir, posem un rectangle de pebrot vermell, a sobre una capa de la beixamel, un tros de pebrot verd, una capa de gambes i un altre tros de pebrot vermell, fem una ratlla amb la beixamel, espolsem de formatge ratllat i gratinem.

40 comentaris:

  1. Bona nit... però poses les gambes senceres entre les plaques de pebrot?. Es que tot i la foto, no ho acabo d'imaginar...

    ResponElimina
  2. Hola,
    Quan he vist el títol… ja m’ha agradat, però llegint la recepta encara més. Pensava que seria més laboriós, però ho has posat tant bé, que qui es pot resistir a preparar aquesta lasanya? Molt bé. Petons,

    ResponElimina
  3. Irresistible Sión, un plat festiu , de taula parada a tope i a gaudir-ne de ple.
    una abraçada

    ResponElimina
  4. M'ha sorprès lo ràpid que es fa aquesta recepta.
    No m'acabo d'imaginar, però, quin gust té aquesta barreja d'ingredients.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Sion
    Una receta original y el resultado me gusta.
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  6. Una recepta que ha de ser una delícia, molt original la combinació!

    ResponElimina
  7. Siona, quin plat de festa!!
    Les gambes com les poses, així laminades per fer la lassanya?
    Petons!

    ResponElimina
  8. Una lassanya molt original, això d'anar combinant les capes de pebrot amb les gambes està molt bé!

    Bona setmana!

    ResponElimina
  9. Ricard Sampere
    Si, les poso senceres i capiculades, així unes aguanten les altres i el mateix pebrot les aguanta per que no surtin pels costats.
    Una abraçada

    La cuina de l´Eri
    No es gaire laboriosa, però amb un resultat inesperat, si la proves ja amb diràs
    Petons

    Mai
    Ja ho has dit tot, jejeje
    Petons

    ResponElimina
  10. Margarida
    No se definir-te el seu sabor, es boníssim, per nosaltres esta clar
    Petons

    Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Visc a la cuina
    I amb un resultat fantàstic
    Petons

    ResponElimina
  11. Els Fogons de la Bordeta
    El següent, espero que t’agradi mes!!!!!
    Petons

    Mercè
    Com li e dit al Ricard, senceres i capiculades, així unes aguanten les altres i el mateix pebrot les aguanta per que no surtin pels costats.
    Petons

    Anniki
    Queda molt original i bona, i tant pot ser calenta com freda.
    Petons

    ResponElimina
  12. Molt bona pinta, Ens ha agradat molt el detall de fer la betxamel amb un fumet de gambes...petons

    ResponElimina
  13. M'ha semblat molt original una lassanya sense pasta, i, a més, no la trobe massa complicada. Gràcies per la recepta!

    ResponElimina
  14. uaalaaaa Quin plat més xic!!!.. m'encanta!!!, demés que ha d'estar per llepar-se els dits...
    Genial
    Petonets

    ResponElimina
  15. Com a la resta de company m´ha cridat molt l´entrada...de gambes. Molt original. A mi no se m´hauria ocorregut.
    En principi he pensat: "complicada" però se m´ha fet la boca aigua només mirar la composició dels ingredients: a l´abast de tothom i fàcil.
    Gràcies.

    ResponElimina
  16. Ho trobo un plat sensacional, amb pebrots enlloc de la típica pasta italiana... Ha de quedar super gustós i molt més lleguera que la típica lassanya, ideal per a un dia de festa!

    ResponElimina
  17. M'agradt molt aquesta recepta, (te la pispo amb el permís :P)... jo em faig moltes receptes amb gambes i llagostins, i aquesta em sembla molt bona.

    Felicitats!

    ResponElimina
  18. Una receta muy original. Me apunto la idea, y te prometo que esta no me la perderé! Tiene que ser muy buena, con la pintaza qyue tiene!

    ResponElimina
  19. Un plato de categoria,con esos ingredientes tiene que estar bien sabroso...ademas es liero y facil de preparar.
    Besets.

    ResponElimina
  20. El nom del plat ja es prou atractiu, però quan veus la recepta es fa irresistible.

    ResponElimina
  21. Molt bon plat! El provaré, perque fa una cara boníssima. Gràcies . Emma

    ResponElimina
  22. Un plat genial!!!!! I per el que sembla ràpid de fer.

    Ptnts

    ResponElimina
  23. Com Gat i Gos
    Es per acompanyar les gambes del interior.
    Petons

    Queti B
    Es fàcil, resultona i molt diferent
    Petons

    Tast de cuina
    Es un plat dels que no queden ni les engrunes, si t’agrada esta clar, jejeje
    Petons

    ResponElimina
  24. Cristina
    Es molt diferent, molt bona i sobretot molt faci-la de preparar.
    Petons

    Gemma
    I bona jejejeje
    Petons

    Gemma
    Es molt mes lleugera, i a taula te molta presencia
    Petons

    ResponElimina
  25. Petita cuina
    Tota teva jejeje, si la proves ja amb diràs
    Petons

    Damilena
    Si la pruebas ya me dirás el resultado
    Besos

    Mesilda
    Moltes gracies, es prepara em un tres i no res
    Petons

    ResponElimina
  26. Josep
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Taller de sucre
    Si el proves ja amb diràs
    Petons

    Xaro
    Esta fent amb un moment.
    Petons

    ResponElimina
  27. HOLA SIÓN, GUAPA TU

    PERÒ QUE BO,...ANOTO LA RECEPTA, EM EL TEU PERMÍS

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. Com tots els altres , m'ha sorprés aquest plat, trobo que ha de quedar boníssim . Ja et diré si ho provem.

    Una abraçada

    ResponElimina
  29. Sión i Miquel; ...caramb, caramb... quina cosa tant ben col.locada en aquest plat i de menjar-ho, encara més¡¡
    Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-D

    ResponElimina
  30. Hola Sión!
    Quina lassanya més original!! Em quedo sobretot amb la idea de la beixamel amb brou de gamba... Ho he fet amb brou de carn. Però amb peix ha d'estar molt bé, també...

    Artistassa!!!

    ResponElimina
  31. Això és una lassanya de luxe, de festa, d'estrella Michelín!. Una recepta extraordinària Sión.

    ResponElimina
  32. SUSANNA
    Permís atorgat jejeje, si la proves ja amb diràs
    Petons

    Xisca
    Aquest plat a taula també amb va sorprendre a mi mateixa per el resultat.
    Petons

    Josepb
    A l’hora de menjar una delícia. Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  33. Massitet
    Gracies per l’idea, doncs ara tindre que provar la beixamel amb brou de carn jejeje
    Una abraçada i fins dissabte

    Mercè
    Moltes gracies, com sempre m’afalaguen molt els teus comentaris
    Molts petons

    Margot
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  34. per llepar-se els dits ... amb perdó!
    Una abraçada

    ResponElimina
  35. aquesta recepta és de les que triunfaria a casa.

    ResponElimina
  36. Una lassanya exquisita noia!! t'ha quedat preciosa i delicadament presentada. M'encanta!
    Molts petonets

    ResponElimina
  37. StHilari
    I no deixar ni una engruna, perdonat
    Una abraçada

    Eva
    Dons nomes has de fer-la, es molt senzilla.
    Petons

    Ingrid
    Es molt resultona, Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina