dimarts, 22 de febrer de 2011

AMANIDA AMB GAMBES I BRIE


INGREDIENTS

250 g de cues de gamba
300 g formatge Brie
1 tomàquet madur
Ensiams variats
Pinyons
Maionesa
Salsa de tomàquet
Oli d’oliva
Vinagre
Sal

Netegem i tallem l'amanida. Reservem

Posem una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir posem un polsim de sal, i les gambes, deixem uns tres minuts, quan estiguin, colem i refredem amb aigua, per acabar la cocció. Pelem i reservem

Preparem una vinagreta al nostre gust, posem el tomàquet madur, tallat a dauets, sense pell ni llavors, afegim els pinyons, que haurem passat per una paella per daurar-los una mica. Reservem.

Barregem la maionesa amb la salsa de tomàquet, les podem preparar com tinguem costum de fer-ho. Reservem

Per emplatar, al centre posem el formatge Brie tallat a llàmines, al voltant fem uns punts amb la barreja de maionesa i tomàquet, posem a sobre el variat d’ensiams amanits amb la vinagreta i adornem amb les gambes.

37 comentaris:

  1. Sión, una amanideta boníssima i una pinta......., anotat queda.
    Muxutxuak

    ResponElimina
  2. Com m'agrada aquesta amanida... que be... aviat la veurés per la meva cuina segur.
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Aquesta amanida és 1005 del meu gust, la típica que em demanaria si estigués al menú d'un restaurant!

    ResponElimina
  4. La ensalada muy rica y la presentacion muy chula.
    Besets.

    ResponElimina
  5. Una amanida genial! M'encanta el toc de brie, es que és un formatge que em torna boja! :P

    ResponElimina
  6. Confirmo ho que diu tothom, es veu molt bona i ben presentada.
    Petons.

    ResponElimina
  7. una molt bona amanida i de luxe
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  8. Quina amanida més bona... i original! M'encanta. Petons

    ResponElimina
  9. Esa ensalada tiene que estar de muerte. Muy completa, original y bien presentada. Solo te falta un cacho de pan y una copa de vino para quedarte como un rey!

    ResponElimina
  10. Estupenda ensalada tiene de todo un poco ...deliciosa..BESOS MARIMI

    ResponElimina
  11. Tota amanida amb formatge és de la meva devoció...boníssima i fresqueta.

    ResponElimina
  12. Aquesta es definitivament l'amanida perfecte.

    Les fotos a més i la presentació el fa encara mes apetitós.

    Petons!

    ResponElimina
  13. Una amanida ben resultona i ben bona!
    Besades!

    ResponElimina
  14. Quina combinació més ben trobada,la vull provar!

    ResponElimina
  15. Ara que ja s'acosta la primavera, les amanides són un plat imprescindible i abellidor. Aquesta, encara més. Quina pinta!
    Besets

    ResponElimina
  16. Ummmm, aquesta amanida entra pels ulls. Molt bona i de presentació genial. Petonets.

    ResponElimina
  17. Hola Sión, guapa tu

    humm...una amanida de les que m´agraden...que bona..qui pot dir que menjar amanida es aburrit ???

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Núria
    Moltes gracies
    Petons

    Albota
    Ja tens raó
    Petons

    T@stets
    I a mes esta bona jejeje
    Petons

    ResponElimina
  19. Rosa
    Si la proves ja amb diràs
    Petons

    Neus
    Si la veig al teu es que t’agrada’t jejeje
    Petons

    Gemma
    Tens molta raó
    Petons

    ResponElimina
  20. Gemma
    Es molt resultona
    Petons

    Mesilda
    Moltes gracies
    Petons

    La cuina de l’estany
    Moltes gracies
    Petonets

    ResponElimina
  21. Josep
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Lidia
    Moltes gracies
    Petons

    Anniki
    Al ser suau queda molt bé
    Petons

    ResponElimina
  22. Orquidea59
    Tu o has dit estava molt bo
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Moltes gracies
    Petons

    Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  23. La cuina de l´Eri
    Moltes gracies
    Petons

    Damilena
    Tu lo has dicho nos falto pan
    Besos

    Garlutti
    Las ensaladas variadas son las mejores para mi.
    Besos

    ResponElimina
  24. Cristina
    El formatge fa de les amanides un plat de festa.
    Petons

    Petita cuina
    Moltes gracies m’afalagues
    Petons

    La Quinta del Luculus
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  25. Visc a la cuina
    Si la proves ja amb diràs
    Petons

    Queti B
    Encara que faci fred, de tant en tant una amanida sempre va molt bé
    Petons

    Joana
    Moltes gracies
    Petons

    SUSANNA
    Es avorrit segons l’amanida jejeje
    Petons

    ResponElimina
  26. Esta receta tiene TODO LO QUE ME GUSTA!!.....que hambre me dio!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  27. D'una amanida com aquesta me'n menjaria unes quantes racions!!! Què bona!!! Salutacions

    ResponElimina
  28. Amb elements normals i populars, una bona amanida, que amb una bona presentació com la que feu, té un aspecte que fa venir gana. Salut!.

    ResponElimina
  29. Foodtravelanrwine
    Me alegra saber que te ha gustado
    Besos

    Francesc
    Sempre ve molt de gust
    Una abraçada

    Ricard Sampere
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina