CARPACCIO DE BACALLÀ
INGREDIENTS
Bacallà remullat
Oli d’oliva
Tomàquet madur
Olivada negra
El bacallà un cop el tinguem remullat al punt, o si el comprem remullat, li traiem la pell i el posem sobre paper de cuina, per treure-li el màxim d’aigua, l’emboliquem ben fort amb paper film com si fos un caramel i el posem unes hores al congelador, així el podrem tallar molt fi.
Tallem el tomàquet, traiem les llavors i ratllem. Reservem
Quan volguem preparar-lo, a una plata per servir posarem una capa fina d'olivada, a sobre el bacallà que el farem a talls d’un mig centímetre, (si tenim maquina de tallar embotits ens anirà molt bé). A sobre el pintem amb el tomàquet ratllat i reguem amb oli d’oliva.
Pues sí que te ha salido el corte fino, buenísimo...
ResponEliminaYo lo preparo con los mismos ingredientes pero con el bacalao ahumado y sí que está muy bueno.
Besitos
Jo aquest el aig probar a un restaurant i ara al veure el teu m'has fet venir les ganes de fer-ho, me'l guardo. T'ha quedat fantàstic.
ResponEliminaMuas!
T'ha quedat de cine...
ResponEliminaQue bo el trobey tindre que fer-ho
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
TE ha quedado el corte muy finito. Un plato estupendo!
ResponEliminaAixò és com un bacallà esqueixat "a lo modern", oi?
ResponEliminaQueda molt ben presentat, així tallat tan finet.
Una abraçada
Nosaltres el fem igual!!! Amb el tomaquet ratllat i la olivada...està boníssim
ResponEliminaPetons gastronómics....
Té una pinta espectacular... jo hauria d'agafar nota pq a casa segur que els hi encantaria...
ResponEliminaPetonets
Hola! llego a ti desde mi cocinita, cotilleando por la bloggoesfera, de un blog a otro.....me encantan tus recetinas, asi que ya tienes una nueva seguidora desde zaragoza, espero que estemos en contacto e intercambiemos recetillas....muchos besicos maños!!!
ResponEliminahttp://anicaensucocina.blogspot.com/
Hola! llego a ti desde mi cocinita, cotilleando por la bloggoesfera, de un blog a otro.....me encantan tus recetinas, asi que ya tienes una nueva seguidora desde zaragoza, espero que estemos en contacto e intercambiemos recetillas....muchos besicos maños!!!
ResponEliminahttp://anicaensucocina.blogspot.com/
Bacalaooooo.....a mi me encanta!!.....y esta receta se ve genial....la combinacion de tomates con aceitunas y el bacalao fino lo hacen ser una maravilla.....delicioso!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaSi és que el bacallà és com una camisa blanca: fons d'armari imprescindible! Aquest sembla molt apte per a una picada estilosa... i que bo que deu estar!
ResponEliminaBesets
Una versió moderna i de luxe de l'esqueixada de bacallà. Ideal per un dia de convidats de quedar bé ;)
ResponEliminaQuina recepte tant bona i senzilla!
ResponEliminaComo me gustaaa!...me lo llevo enterito.
ResponEliminaBesets.
Hola,
ResponEliminaUna recepta que mai falla! Si t'agrada el bacallà... és deliciós!! Ja en menjaria un platet ara mateix! Petons
Huauuuuuuuuuu que bó.
ResponEliminaLa recepta me la quede.
Besets
Aquest carpaccio s'ha de provar, no n'he fet mai de bacallà, sempre de vedella, o sigui que m'ho apunto!
ResponEliminaNosaltres el fem igual,amb el tomaquet ratllat menys les olives, no la poso, me agrada molt el bacalla
ResponEliminauna abraçada
miquel
Goyi
ResponEliminaCon el bacalao ahumado le debe dar un toque especial
Besos
Gemma
Es bo i fàcil de fer
Petons
Teresa
Si el fas ja amb diràs
Petons
Damilena
ResponEliminaEs la gracia del carpaccio, que sea muy fino
Besos
Margarida
Si no deixa de ser casi lo mateix, porta tomàquet, oli i olives, també pots posar-hi ceba, ratllada amb el tomàquet.
Petons
Com Gat i Gos
Es un plat mol fàcil i refrescant
Petons
Tast de cuina
ResponEliminaSi el proves segur que t’agradarà
Petons
Anica
Gracias por tu visita, ahora me paso por tu blog.
Besos
Foodtravelandwine
Muchas gracias, es un plato muy sabroso
Besos
Queti B
ResponEliminaTens raó el bacallà es bo de totes les maneres.
Petons
Gemma
Si com li he dit a la Margarida no deixa de ser una esqueixada amb una presentació diferent i que et fa queda molt bé
Petons
La cuina de l’estany
I amb un resultat molt bo
Petons
Mesilda
ResponEliminaI que el gaudeixis
Petons
La cuina de l´Eri
A taula sempre l’agraeixen
Petons
Orquidea59
Si el proves ja amb diràs
Petons
Visc a la cuina
ResponEliminaSi t’agrada el bacallà de ben segur que tindrà èxit
Petons
Miquel
Es un plat que a taula queda molt bé i te èxit
Una abraçada
Que bó!!!
ResponEliminaTé una pinta.....genial!!
Ha d'estar bonísim.
Petonets.
Trobo que ha de ser molt bo. Que passa finíssimament...
ResponEliminaEl carpaccio és la meva assignatura pendent, no em queda bé, em queda mullat, conforme el vaig tallant em fa aigua!. Consultes:
ResponEliminaQuantes hores de congelador i quant temps abans de tallar-lo l'he de treure?.
A veure si a la propera me'n surto!
Joana
ResponEliminaEsta molt bo, si el proves ja amb diràs
Petons
Cristina
Bé no es fas mai prou sempre en falta.
Petons
Gloria
Abans de embolicar-lo amb el film, l’embolico amb paper de cuina per treure-li molt bé l’aigua, i el congelo un dia per l’altre, el trec del congelador i el tallo amb la maquina molt primet, llavors no fa aigua.
Desitjo que et surti bé la propera
Petons
A casa ens encanta però sempre l'he comprat fet. La pròxima vegada el prepararé jo ;)
ResponEliminaPetonets!