TAPAS XIII
FOIE AMB FIGUES
INGREDIENTS
Figues
Foie
Aquí tenim una tapa molt saborosa, però molt rapida, amb un resultat boníssim.
Netegem les figues, les tallem a rodelles no gaire gruixudes.
Les disposem al plat per servir-les, a sobre trossegem foie fresc que tindrem congelat, salpebrem i esperem uns minuts a portar-ho a taula, perquè el foie estigui a temperatura ambient.
PIRULETA DE LLAGOSTINS
INGREDIENTS
Llagostins
Farina de tempura Harimsa
Aigua molt freda
Sal
Oli
Preparem la tempura amb la farina Harimsa i l’aigua ben freda, pelem els llagostins, els enfilem a un escuradents de dos en dos capiculats.
Posem l’oli a escalfar, anem mullant les piruletes a la tempura i enrossim. Posem sobre paper secant.
Els podem servir drets a un got, o a una safata individual.
Es una recepta de "España en Directo".
Estas tapitas son tapas rey!!!!! Con el XIII, vamos, para la casa real! Un lujazo para darle al paladar!
ResponEliminaLes dues són perfectes. Però com jo tinc debilitat pel foie em quedo amb la primera. M'imagino el seu sabor i deu ser deliciós!!!!!! Petons i bon cap de setmana,
ResponEliminaEl llagostí m'agrada, però es clar... el foie.... m'agrada més :)
ResponEliminaAmb la fam que tinc... em faria aquestes tapetes i una cervesa més a gust!
ResponEliminaBesets
Maravellós!!
ResponEliminaM'encanta aquest foie amb figues i els llagostins mai ens falten a casa, i la veritat que no necesiten res mes, una tempura ben cruixent..MMmm.
Petons!
No tinc que triar...oi???
ResponEliminaper que el primer mai l'he tastat i el segon m'agrada segur... i molt
Bon cap de setmana
un petonet
Deu n'hi do quines tapes!.
ResponEliminaLes dues han d'estar boníssimes, però jo em quedo amb la piruleta (els llagostins m'encanten).
Hola SIón, guapa tu
ResponEliminacada vegada qu´entro a la teva cuina, tinc un mun de tentacións,...hummmm
mil petonets , ets lamillor, Susanna
¡¡FIGUES I FOIE!!! ja cal que en vagis preparant més... amb les de la foto no en tinc ni per començar.
ResponEliminaPetons gastronómics
Caram, Sion, m'ho has posat difícil!!! Les dues tapes són fantàstiques!!! Em quedaria amb les dues. Ara, segur que Oreto s'estimaria més la de figues i foie. Ella es deleix per les figues.
ResponEliminaSalutacions
Hummmmmmmmmm quines tapetes mes bones.
ResponEliminaBesets
Ostres, has ajuntat dos ingredients que m'encanten!! Figues amb foie... mmmmm! Les havia provat amb pernil, però així deuen ser fantàstiques! Molt bones totes dues
ResponEliminaPetonets
Sandra
Dues tapes molt ràpides de fer i molt bones.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Em quedo amb les gambetes! (ara em direu de tot però és que no m'agrada el foie!)Però prenc nota perquè quan ve gent a casa m'agrada fer alguna coseta amb foie, i així amb les figues ha de ser perfecte!Bon cap de setmana!
ResponEliminaAmb lo que m'agrada a mi el foie, una mossegadet exquisita.
ResponEliminaMuas i von cap de setmana!
Ja sabeu que a mi el foie no m'agrada, però la mateixa idea amb virutes de parmesà m'encantaria. I els llagostins... boníssims!
ResponEliminaSion me gustam las dos je,je
ResponEliminabon cap de setmana
miquel
Quina combinació la de figues i foie... Escolta, això són tapes de luxe, eh? No és tapeo de croquetes...Quin nivell! :)
ResponEliminaPetons!
Las dos tapas me paracen exquisitas.
ResponEliminaBesos
Les dues genials, però la primera...em costa d'imaginar!!
ResponEliminaSegur que totes dues están bonísimes.
Petonets.
Dues tapes excel.lents, però em quedo amb la primera, si hagués de triar...
ResponEliminaFigues amb foie, que bo! I les piruletes,que bones també. També he publicat unes piruletes avui. Deu see el dia!
ResponEliminaHola Sión, guapa,
ResponEliminaDues tapes originals i exquisites, quina gana!! :))
Petonets i feliç setmana,
Marina
I per dir-hi la meva.. si la sal que posem sobre el foie, és maldon, ja la cosa es irresistible..!!. Salut!.
ResponEliminaDamilena
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
La cuina de l´Eri
Al Miquel li encanta la primera, jo amb quedo amb la segona, doncs confesso que el foie no m’agrada.
Petons
Starbase
Bé doncs jo amb quedo la primera jejeje
Una abraçada
Queti B
ResponEliminaAmb una cerveseta ben freda Ummmm
Petons
Petita cuina
Moltes gracies. La combinació tan serveix per tapes com per uns primers plats
Petons
Neus
Jo també amb quedo amb la piruleta
Petons
Josep
ResponEliminaJo també, l’altre per el Miquel jejeje
Una abraçada
SUSANNA
Moltes gracies
Mots petons
Com Gat i Gos
Ara mateix en preparo un bon plat, jejeje
Petons
Francesc
ResponEliminaLa avantatge de tenir-ne dues, es que es pot triar la que t’agrada mes.
Una abraçada
Orquidea59
Moltes gracies
Petons
Elsfogonsdelabordeta
Si el proves amb figues, ja em diràs
Petons
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaSon bones, rapides i a taula queden molt bé
Petons
Mercè
Ets de les meves, a mi tampoc m’agrada el foie, però al Miquel l’encanta, doncs al preparar les tapes una per cadascú.
Petons
Gemma
Celebro que t’agradi
Petons
Gemma
ResponEliminaEts de les meves, com dius amb virutes de parmesà, pot quedar molt bo, dels llagostins no cal parlar-ne
Petons
Miquel
Fabulós si t’agraden totes dues.
Una abraçada
Marina
Moltes gracies
Petons
Annie
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Joana
La primera tan de agrada els ingredients es combinen molt bé tots dos
Petons
Cristina
Pots triar, cap problema jejeje
Petons
ANNAFS
ResponEliminaMoltes gracies, ara passo a veure les teves piruletes
Petons
MARINA
Moltes gracies
Petonets
Ricard Sampere
Bé el salpebrat, es sal maldon i pebre negre, la cuinera li va posar, però la redactora es va deixar “maldon” jejeje,
Una abraçada
¡Exquisitas!
ResponEliminabesos
Les dues tapes són exquisides , jo no sabria quina triar, el foie m'encanta però els llagostins també... Els llagostin es menjen freds? O s'han de coure al moment?
ResponEliminaDadá flavors
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
El plat blanc
Si son calents millor, es fan molt ràpid.
Petons