TAPAS XIII




FOIE AMB FIGUES

INGREDIENTS

Figues
Foie

Aquí tenim una tapa molt saborosa, però molt rapida, amb un resultat boníssim.

Netegem les figues, les tallem a rodelles no gaire gruixudes.

Les disposem al plat per servir-les, a sobre trossegem foie fresc que tindrem congelat, salpebrem i esperem uns minuts a portar-ho a taula, perquè el foie estigui a temperatura ambient.




PIRULETA DE LLAGOSTINS 

INGREDIENTS

Llagostins
Farina de tempura Harimsa
Aigua molt freda
Sal
Oli

Preparem la tempura amb la farina Harimsa i l’aigua ben freda, pelem els llagostins, els enfilem a un escuradents de dos en dos capiculats.

Posem l’oli a escalfar, anem mullant les piruletes a la tempura i enrossim. Posem sobre paper secant.

Els podem servir drets a un got, o a una safata individual.

Es una recepta de "España en Directo".

Comentaris

  1. Estas tapitas son tapas rey!!!!! Con el XIII, vamos, para la casa real! Un lujazo para darle al paladar!

    ResponElimina
  2. Les dues són perfectes. Però com jo tinc debilitat pel foie em quedo amb la primera. M'imagino el seu sabor i deu ser deliciós!!!!!! Petons i bon cap de setmana,

    ResponElimina
  3. El llagostí m'agrada, però es clar... el foie.... m'agrada més :)

    ResponElimina
  4. Amb la fam que tinc... em faria aquestes tapetes i una cervesa més a gust!
    Besets

    ResponElimina
  5. Maravellós!!

    M'encanta aquest foie amb figues i els llagostins mai ens falten a casa, i la veritat que no necesiten res mes, una tempura ben cruixent..MMmm.

    Petons!

    ResponElimina
  6. No tinc que triar...oi???
    per que el primer mai l'he tastat i el segon m'agrada segur... i molt
    Bon cap de setmana
    un petonet

    ResponElimina
  7. Deu n'hi do quines tapes!.
    Les dues han d'estar boníssimes, però jo em quedo amb la piruleta (els llagostins m'encanten).

    ResponElimina
  8. Hola SIón, guapa tu

    cada vegada qu´entro a la teva cuina, tinc un mun de tentacións,...hummmm

    mil petonets , ets lamillor, Susanna

    ResponElimina
  9. ¡¡FIGUES I FOIE!!! ja cal que en vagis preparant més... amb les de la foto no en tinc ni per començar.
    Petons gastronómics

    ResponElimina
  10. Caram, Sion, m'ho has posat difícil!!! Les dues tapes són fantàstiques!!! Em quedaria amb les dues. Ara, segur que Oreto s'estimaria més la de figues i foie. Ella es deleix per les figues.
    Salutacions

    ResponElimina
  11. Hummmmmmmmmm quines tapetes mes bones.
    Besets

    ResponElimina
  12. Ostres, has ajuntat dos ingredients que m'encanten!! Figues amb foie... mmmmm! Les havia provat amb pernil, però així deuen ser fantàstiques! Molt bones totes dues
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  13. Dues tapes molt ràpides de fer i molt bones.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  14. Em quedo amb les gambetes! (ara em direu de tot però és que no m'agrada el foie!)Però prenc nota perquè quan ve gent a casa m'agrada fer alguna coseta amb foie, i així amb les figues ha de ser perfecte!Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  15. Amb lo que m'agrada a mi el foie, una mossegadet exquisita.

    Muas i von cap de setmana!

    ResponElimina
  16. Ja sabeu que a mi el foie no m'agrada, però la mateixa idea amb virutes de parmesà m'encantaria. I els llagostins... boníssims!

    ResponElimina
  17. Sion me gustam las dos je,je
    bon cap de setmana
    miquel

    ResponElimina
  18. Quina combinació la de figues i foie... Escolta, això són tapes de luxe, eh? No és tapeo de croquetes...Quin nivell! :)
    Petons!

    ResponElimina
  19. Las dos tapas me paracen exquisitas.
    Besos

    ResponElimina
  20. Les dues genials, però la primera...em costa d'imaginar!!
    Segur que totes dues están bonísimes.
    Petonets.

    ResponElimina
  21. Dues tapes excel.lents, però em quedo amb la primera, si hagués de triar...

    ResponElimina
  22. Figues amb foie, que bo! I les piruletes,que bones també. També he publicat unes piruletes avui. Deu see el dia!

    ResponElimina
  23. Hola Sión, guapa,
    Dues tapes originals i exquisites, quina gana!! :))
    Petonets i feliç setmana,
    Marina

    ResponElimina
  24. I per dir-hi la meva.. si la sal que posem sobre el foie, és maldon, ja la cosa es irresistible..!!. Salut!.

    ResponElimina
  25. Damilena
    Muchas gracias
    Besos

    La cuina de l´Eri
    Al Miquel li encanta la primera, jo amb quedo amb la segona, doncs confesso que el foie no m’agrada.
    Petons

    Starbase
    Bé doncs jo amb quedo la primera jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina
  26. Queti B
    Amb una cerveseta ben freda Ummmm
    Petons

    Petita cuina
    Moltes gracies. La combinació tan serveix per tapes com per uns primers plats
    Petons

    Neus
    Jo també amb quedo amb la piruleta
    Petons

    ResponElimina
  27. Josep
    Jo també, l’altre per el Miquel jejeje
    Una abraçada

    SUSANNA
    Moltes gracies
    Mots petons

    Com Gat i Gos
    Ara mateix en preparo un bon plat, jejeje
    Petons

    ResponElimina
  28. Francesc
    La avantatge de tenir-ne dues, es que es pot triar la que t’agrada mes.
    Una abraçada

    Orquidea59
    Moltes gracies
    Petons

    Elsfogonsdelabordeta
    Si el proves amb figues, ja em diràs
    Petons

    ResponElimina
  29. LA COCINERA DE BETULO
    Son bones, rapides i a taula queden molt bé
    Petons

    Mercè
    Ets de les meves, a mi tampoc m’agrada el foie, però al Miquel l’encanta, doncs al preparar les tapes una per cadascú.
    Petons

    Gemma
    Celebro que t’agradi
    Petons

    ResponElimina
  30. Gemma
    Ets de les meves, com dius amb virutes de parmesà, pot quedar molt bo, dels llagostins no cal parlar-ne
    Petons

    Miquel
    Fabulós si t’agraden totes dues.
    Una abraçada

    Marina
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  31. Annie
    Muchas gracias
    Besos

    Joana
    La primera tan de agrada els ingredients es combinen molt bé tots dos
    Petons

    Cristina
    Pots triar, cap problema jejeje
    Petons

    ResponElimina
  32. ANNAFS
    Moltes gracies, ara passo a veure les teves piruletes
    Petons

    MARINA
    Moltes gracies
    Petonets

    Ricard Sampere
    Bé el salpebrat, es sal maldon i pebre negre, la cuinera li va posar, però la redactora es va deixar “maldon” jejeje,
    Una abraçada

    ResponElimina
  33. Les dues tapes són exquisides , jo no sabria quina triar, el foie m'encanta però els llagostins també... Els llagostin es menjen freds? O s'han de coure al moment?

    ResponElimina
  34. Dadá flavors
    Muchas gracias
    Besos

    El plat blanc
    Si son calents millor, es fan molt ràpid.
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars