BESUC ESCABETXAT HOMENATGE A SANTI SANTAMARIA
Amb aquesta recepta ens afegim al homenatge “Cuinem per a Santi Santamaria” que ens proposa l´Starbase de Decuina.net
INGREDIENTS
2 besucs de 600 g. cada un
2 cebes tendres
2 pastanagues
2 tomàquets
10 olives verdes
Oli d’oliva
200 cl de vi blanc
1/8 de l. de vinagre de xeres
1 cullerada sopera de pebre vermell dolç
1 cullerada de pebre negre en gra
4 dents d’all pelats
Sal
Filetegem el peix, triem-li l’espina i tallem-lo a trossos. Salpebrem-los i daurem-los pel costat de la pell.
Confitem les cebes i posem-les a bullir en una cassola amb els altres ingredients de l’escabetx.
Quan el líquid arrenqui el bull, introduïm-hi el peix i retirem-lo del foc. Deixem refredar el peix dins l’escabetx
Guardem el peix cobert amb el seu escabetx en algun recipient amb tapa i esperem dos o tres dies abans de consumir-lo.
Muntem el plat, posant els talls de peix utilitzant com a guarniment les cebes confitades, el tomàquet, les pastanagues i les olives de l’escabetx.
Te ha quedado estupenda, la presentacion muy buena. Yo tambien he hecho una receta como homenaje.
ResponEliminaUn beso
Una molt bona recepta d'en Santi Santamaría. T'ha quedat molt bé!!
ResponEliminaPetonets
Molt bona presentació...un besuc deliciós...
ResponEliminaun gran plat, segur, els peixos en escabetx m'encanten, amb un besuc, segur que ha d'estar boníssim.
ResponEliminaEs nota que se li ha possat amor!
ResponEliminaMuas!
Quina bona elecció Sión.
ResponEliminaM'agradat molt.
Petonets!
De luxe, sense cap mena de dubte un besug és per un gran plat i aquest homenatge se´l mereixia.
ResponEliminapetons , amics
M'imagino que li agradaria el que estem fent.
ResponEliminaAquest besuc en escabetxes mereix un 10!
PTNTS
Dolça
Asun, avui has cuinat amb vi enlloc de cervesa en honor a Santamaria :)
ResponEliminaM'encanta l'escabetx i afegir-hi les olives ho trobo sensacional.
Un gran homenatge!!!
Sión,
ResponEliminaUn gran plat per encara un millor i més sentit homenatge.
Una abraçada.
Manel
M'encanten els plats escabetxats!!! Molt bona tria....
ResponEliminaFelicitats
Hola,
ResponEliminaFantàstic homenantge el d'avui. Un plat sensacional el que ha escollit. Petons
El comentari és obvi: en Santamaria destacava en tot oi? També en plats de peix com aquest!! Merci per participar :)
ResponEliminaMolt bona recepta Sion, nosaltres també hem fet una recepta, a veure si aconsegueixo que en Joan la pengi al blog. Petons
ResponEliminaUn peix cuinat així és irresistible!
ResponEliminaT'ha quedat molt be, un bon homenatge.
ResponEliminaPetons.
Sion un gran plat del mestre Santi i molt bo
ResponEliminamiquel
Hola Sion, guapa tu
ResponEliminaun plat fantastic,..
mil petonets Susanna
Entre tóts heu fet un homenatge magnific al Santi Santamaría...
ResponEliminaun petonet
Una receta de categoria,buen omenage a Santamaria.
ResponEliminaBesets.
Un plat estupend! jo també vaig clixar un escabeixt, que el vaig fer ahir... ;)
ResponEliminaMolts petons!
No havia fet mai un escabeixt així... Caldrpa provar-ho i més venit d'on ve... Salut!.
ResponEliminaEl plato se vé delicioso. Te ha quedado de cine, y la presentación excelente!
ResponEliminaBesos!
Crec que haure de obrir una carpeta nomes per els plats d'aquest homenatge.
ResponEliminaFabulosa recepta.
T'ha quedat molt bé i trobo que és una molt bona tria , crec que en Santi li agradava molt la tècnica de l'escabetxat. Molt bon homenatge. Una abraçada
ResponEliminaHa estat un plaer poder compartir amb tots vosaltres una recepta en homenatge al Santi Santamaria, com molt bé ha organitzat l’Oscar de Decuina. :-)
ResponEliminaTrobo que has escollit un blon plat i a més t'ha quedat molt bé!
ResponEliminaHola SIón, guapa tu
ResponEliminasenzillament deliciòs, gràcies per compartir-la
mil petonets SUsanna
Albota
ResponEliminaSUSANNA
Ha estat un plaer poder compartir amb tots vosaltres una recepta en homenatge al Santi Santamaria, com molt bé ha organitzat l’Oscar de Decuina. :-)
Sion, té una pinta espectacular!
ResponEliminaLa veritat és que la idea de l'Starbase ens ha permès apropar-nos molt a la cuina d'aquest mestre...
I la teva recepta és per fer-la, clarament!
Salut, bonics!
Tenia pensat preparar peix per diumenge, i al veure l’idea de l´Starbase, doncs a buscar recepta del Blog del Santi Santamaria i aquesta amb va agradar molt, però el resultat es de restaurant amb estrelles “Boníssim”
ResponEliminaUna abraçada