dilluns, 28 de febrer de 2011

XURROS



Aquest cap de setmana a casa hem tingut visites amb canalla, i per berenar els vaig preparar uns xurros amb xocolata que sé que els agraden molt. Com que a prop de casa no els podia comprar, vaig decidir preparar-los, amb un resultat molt i molt satisfactori amb la “Harina Especial para Churros de Harimsa”, que tenia a casa.

INGREDIENTS

250 g. de farina preparada per xurros Harimsa
300 cc. aigua tèbia
Oli
Sucre

Aboquem l`aigua a un bol hi afegim la farina Harimsa poc a poc, mentre anem barrejant molt bé amb una espàtula fins que no trobem grumolls. Deixem, reposar uns quinze minuts.

Passat el temps aboquem la massa dins la màniga pastissera que ja ens ve incorporada a la caixa amb la Farina Harimsa.

Escalfem abundant oli a una paella. Quan el tinguem calent, posem la massa fent una espiral dins l’oli, deixem daurar molt bé pels dos costats i posem sobre paper  absorbent, per treure l'excés d’oli.

Espolsem amb sucre.

Els podem acompanyar de xocolata desfeta.

"XURRADES"


41 comentaris:

  1. Que bons. Tinc que comprar yo esta farina, per a ferlos.
    Besets

    ResponElimina
  2. Que bons que són! ja he vist varies vegades aquesta farina i no sabia que fer. Veient el teu resultat, crec que els farem!! Petons

    ResponElimina
  3. Ostres jo el tinc aquest preparat però els xurros sempre m'han donat respecte, ara veient els teus ho intentaré.

    Muas!

    ResponElimina
  4. La próxima ja vinc jo amb la xocolata o amb la gana :))
    petonets

    ResponElimina
  5. Ondia quins xurros!, i quines xurrades més entranyables!La canalla devia gaudir d'allò més!Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Si senyora, un clàssic amb l'èxit assegurat i més amb aquesta pinta ...

    ResponElimina
  7. Mai he provat de fer un xurro a casa, però t'han quedat molt bé! A veure s jo tb m'animo..

    un petó

    ResponElimina
  8. Oh, no, només em faltava poder fer xurros a casa....es veuen deliciosos!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  9. No he provat mai aquest preaprat especial per xurros... a casa els dolços fregits no ens agraden gaire.
    Però ara que s'acosta quaresma, els buynols i els xurros són receptes molt de temporada ;)

    ResponElimina
  10. Nunca hice los churros en casa. Siempre me los como por allí! Pero para la próxima llevo yo el chocolate. Avísame!
    Besos

    ResponElimina
  11. Conec la marca de farina HARIMSA però no m´hi havia fixat en l´especial per xurros...us han quedat uns autèntics i maquissims xurros

    ResponElimina
  12. Nosaltres també vam fer-los la setmana passada, que em quedava mig paquet. Segur que els nanos van disfrutar del seu berenar.
    Petons.

    ResponElimina
  13. Orquidea 59
    Val la pena, i son ràpids de fer.
    Petons

    La cuina de l´Eri
    Son ràpids de fer, i a vegades et treuen d’un apuro com a mi.
    Petons

    Gemma
    Prova’ls, el resultat es molt bo
    Petons

    ResponElimina
  14. Neus
    T’espero jejeje
    Petons

    Mercè
    Entre el xurros i les xurrades tot va anar molt bé
    Petons

    Josep
    A la canalla els van agradar, bé i als grans també´
    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Anniki
    Si t’animes ja amb diràs
    Petons

    Sonia – L´Exquisit
    Si t’animes a la teva filla l’agradarà molt, ja amb diràs
    Petons

    Gemma
    A nosaltres tampoc ens agraden massa el fregits, però aquella canalla varen desfruitar d’allò mes, doncs els vaig deixar col•laborar a la cuina.
    Petons

    ResponElimina
  16. Damilena
    La próxima vez espero el chocolate jejeje
    Besos

    Cristina
    Jo no em pensava que quedessin tant bé
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Amb els nanos va ser tot un èxit, doncs estan molt bons
    Petons

    ResponElimina
  17. Que bons!!
    M'encanten els xurros. Jo a vegades els faig a casa.
    Els teus han quedat per llepar-se els dits.
    Petonets.

    ResponElimina
  18. Hola guapa tu

    a mi m´encanten els xurros, però encara no he trobat la recepta de xurros de la meva vida,...segueixo
    investigan pro, quan la trobi la compartiré amb la reste de la humanitat humana

    mentre mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Que buenos!!!Con lo que nos gustan los churro,y nunca los he preparado...sera cuestion de buscar esta harina...unos churros calentitos,con un buen chocolate y a disfrutar..
    Besets.

    ResponElimina
  20. He leído churrosssssssssssssss, me encantannnnnnnnnnnnnnnnn, se ven fantásticos y con azúcar ainssssssssssssss, que ricosssssssssssssssssss.

    Encantada de conocerte, ya tienes una seguidora más.

    Te invito a seguir mi blog.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  21. He leído churrosssssssssssssss, me encantannnnnnnnnnnnnnnnn, se ven fantásticos y con azúcar ainssssssssssssss, que ricosssssssssssssssssss.

    Encantada de conocerte, ya tienes una seguidora más.

    Te invito a seguir mi blog.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  22. Ostres, hauré de comprar aquesta farina!! Que amb el que m'agraden els xurros i la pinta que tenen aquests ja em fan venir salivera!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  23. En veure els xurros m'han recordat les falles; hui començaven les mascletades a València. M'encanten els xurros amb xocolate, també els bunyols. D'ací a no res ja en podrem menjar. Una abraçada.

    ResponElimina
  24. No n'he fet mai, ho confesso! Però veient el teu resultat, provaré aquesta farina, a veure si a mi em surten com a tu!

    ResponElimina
  25. Mira que m'agraden els xurros, eh? Buah! Aquest hivern, cada setmana, n'anavem a buscar. Fèiem xocolata i... Ja teníem el sopar fet! Haha! Compraré aquesta farina, que m'estalviaré uns calerons i, a més, gaudiré un munt fent-los. Segur!
    Petons!

    ResponElimina
  26. Hola Sion, el paté de percebes no sé si el venen a les botigues, em van enviar les mostres la empresa Mar de Silleiro, ells venen on line. Dona un cop d'ull a la seva pàgina, també els hi pots preguntar.
    http://www.mardesilleiro.com/productos/?language=es
    Petons.

    ResponElimina
  27. Joana
    Va molt bé tindre la farina, doncs no tas de preocupar de trobar xurreria.
    Petons

    SUSANNA
    Quan la trobis ja ens diràs
    Petons

    Mesilda
    Val la pena, els fas quan vols i queden molt bé
    Petons

    ResponElimina
  28. Las recetas de mar
    Has leído bien. Gracias ahora pasó por tu blog.
    Besos

    Elsfogonsdelabordeta
    Si els proves ja amb diràs
    Petons

    Asela Macià
    Que ve que portin bons records, ja falta poc.
    Petons

    ResponElimina
  29. Visc a la cuina
    Si la proves de ben segur que et sortiran bé.
    Petons

    Marina
    Fent-los a casa de ben segur que t’estalviaràs uns calerons, que avui en dia va molt bé.
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Moltes gracies per la informació, els preguntaré
    Petons

    ResponElimina
  30. Els xurros sempre millor fets a casa, que almenys saps que l'oli no fa hores que bull!

    ResponElimina
  31. Ara que s'acosten les falles i, amb elles, les temibles parades de xurros i bunyols (que, malgrat la sentor de l'oli, ens fan venir gana de menjar-ne),seguiré les teues passes i en faré jo, amb un oli netet i polit.
    Sí que en degueren gaudir, els xiquets, amb un berenar tan ben fet!
    Besets

    ResponElimina
  32. mai no he fet xurros a casa, què bons amb xocolata desfeta!

    ResponElimina
  33. yo como la Eva a ver si miro la harina Harimsa y los pruebo.
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  34. No sabia que havia una faria expressa per fer xurros.
    T’han quedat molt be
    Bona cuina

    ResponElimina
  35. Ostres, Xurros!
    Mai se m'havia passat pel cap fer-ne... Mira, són d'aquelles coses que em fan mandra; que prefereixo comprar-les fetes...
    Però igual un dia faig "xurrades" d'aquestes... jejjejje

    Besades, Sión i Miquel!!!

    ResponElimina
  36. El taller de cuina
    Tens tota la raó
    Petons

    Queti B
    Amb oli net i polit com molt bé dius son un altre cosa.
    La canalla varen berenar molt bé i els grans també
    Petons

    *Eva*
    I tant que en son de bons.
    Petons

    ResponElimina
  37. Miquel
    Si la proves ja amb diràs
    Una abraçada

    La lionesa – narcis
    Doncs si i va d’allò mes bé
    Una abraçada

    Massitet
    Es la primera vegada que en fèiem, però varen quedar molt bé i ens van treure d’un apuro amb la canalla que va vindre.
    Una abraçada

    ResponElimina
  38. magnifiques "porras". això de que la màniga xurrera vingui ja incorporada a la caixa de farina em sembla una genialitat ... una gran xurrada
    Una abraçada

    ResponElimina
  39. No sabia que aquesta marca també tenia farina per a fer xurros. Són molt bons, i fets a casa, i ben calentons, encara més.

    ResponElimina
  40. pER CASUALITAT NAVEGANT PER INTERNET he descobert el teu blog i m'ha agradat molt, ja m'aniré passant doncs hi ha unes quantes receptes que vull fer.
    T'escric aquí per si vols provar la meva recepta de xurros doncs a casa nostra els fem molt sovint i he donat amb la fòrmula perfecta que ja he fet moltíssimes vegades.
    Fins aviat.

    *Pilar* www.misdulcespreferidos.blogspot.com

    ResponElimina