XURROS
Aquest cap de setmana a casa hem tingut visites amb canalla, i per berenar els vaig preparar uns xurros amb xocolata que sé que els agraden molt. Com que a prop de casa no els podia comprar, vaig decidir preparar-los, amb un resultat molt i molt satisfactori amb la “Harina Especial para Churros de Harimsa”, que tenia a casa.
INGREDIENTS
250 g. de farina preparada per xurros Harimsa
300 cc. aigua tèbia
Oli
Sucre
Aboquem l`aigua a un bol hi afegim la farina Harimsa poc a poc, mentre anem barrejant molt bé amb una espàtula fins que no trobem grumolls. Deixem, reposar uns quinze minuts.
Passat el temps aboquem la massa dins la màniga pastissera que ja ens ve incorporada a la caixa amb la Farina Harimsa.
Escalfem abundant oli a una paella. Quan el tinguem calent, posem la massa fent una espiral dins l’oli, deixem daurar molt bé pels dos costats i posem sobre paper absorbent, per treure l'excés d’oli.
Espolsem amb sucre.
Els podem acompanyar de xocolata desfeta.
"XURRADES"
Que bons. Tinc que comprar yo esta farina, per a ferlos.
ResponEliminaBesets
Que bons que són! ja he vist varies vegades aquesta farina i no sabia que fer. Veient el teu resultat, crec que els farem!! Petons
ResponEliminaOstres jo el tinc aquest preparat però els xurros sempre m'han donat respecte, ara veient els teus ho intentaré.
ResponEliminaMuas!
La próxima ja vinc jo amb la xocolata o amb la gana :))
ResponEliminapetonets
Ondia quins xurros!, i quines xurrades més entranyables!La canalla devia gaudir d'allò més!Una abraçada!
ResponEliminaSi senyora, un clàssic amb l'èxit assegurat i més amb aquesta pinta ...
ResponEliminaMai he provat de fer un xurro a casa, però t'han quedat molt bé! A veure s jo tb m'animo..
ResponEliminaun petó
Oh, no, només em faltava poder fer xurros a casa....es veuen deliciosos!
ResponEliminaUna abraçada,
No he provat mai aquest preaprat especial per xurros... a casa els dolços fregits no ens agraden gaire.
ResponEliminaPerò ara que s'acosta quaresma, els buynols i els xurros són receptes molt de temporada ;)
Nunca hice los churros en casa. Siempre me los como por allí! Pero para la próxima llevo yo el chocolate. Avísame!
ResponEliminaBesos
Conec la marca de farina HARIMSA però no m´hi havia fixat en l´especial per xurros...us han quedat uns autèntics i maquissims xurros
ResponEliminaNosaltres també vam fer-los la setmana passada, que em quedava mig paquet. Segur que els nanos van disfrutar del seu berenar.
ResponEliminaPetons.
Orquidea 59
ResponEliminaVal la pena, i son ràpids de fer.
Petons
La cuina de l´Eri
Son ràpids de fer, i a vegades et treuen d’un apuro com a mi.
Petons
Gemma
Prova’ls, el resultat es molt bo
Petons
Neus
ResponEliminaT’espero jejeje
Petons
Mercè
Entre el xurros i les xurrades tot va anar molt bé
Petons
Josep
A la canalla els van agradar, bé i als grans també´
Una abraçada
Anniki
ResponEliminaSi t’animes ja amb diràs
Petons
Sonia – L´Exquisit
Si t’animes a la teva filla l’agradarà molt, ja amb diràs
Petons
Gemma
A nosaltres tampoc ens agraden massa el fregits, però aquella canalla varen desfruitar d’allò mes, doncs els vaig deixar col•laborar a la cuina.
Petons
Damilena
ResponEliminaLa próxima vez espero el chocolate jejeje
Besos
Cristina
Jo no em pensava que quedessin tant bé
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Amb els nanos va ser tot un èxit, doncs estan molt bons
Petons
Que bons!!
ResponEliminaM'encanten els xurros. Jo a vegades els faig a casa.
Els teus han quedat per llepar-se els dits.
Petonets.
Hola guapa tu
ResponEliminaa mi m´encanten els xurros, però encara no he trobat la recepta de xurros de la meva vida,...segueixo
investigan pro, quan la trobi la compartiré amb la reste de la humanitat humana
mentre mil petonets Susanna
Que buenos!!!Con lo que nos gustan los churro,y nunca los he preparado...sera cuestion de buscar esta harina...unos churros calentitos,con un buen chocolate y a disfrutar..
ResponEliminaBesets.
He leído churrosssssssssssssss, me encantannnnnnnnnnnnnnnnn, se ven fantásticos y con azúcar ainssssssssssssss, que ricosssssssssssssssssss.
ResponEliminaEncantada de conocerte, ya tienes una seguidora más.
Te invito a seguir mi blog.
Un abrazo.
He leído churrosssssssssssssss, me encantannnnnnnnnnnnnnnnn, se ven fantásticos y con azúcar ainssssssssssssss, que ricosssssssssssssssssss.
ResponEliminaEncantada de conocerte, ya tienes una seguidora más.
Te invito a seguir mi blog.
Un abrazo.
Ostres, hauré de comprar aquesta farina!! Que amb el que m'agraden els xurros i la pinta que tenen aquests ja em fan venir salivera!
ResponEliminaPetonets
Sandra
En veure els xurros m'han recordat les falles; hui començaven les mascletades a València. M'encanten els xurros amb xocolate, també els bunyols. D'ací a no res ja en podrem menjar. Una abraçada.
ResponEliminaNo n'he fet mai, ho confesso! Però veient el teu resultat, provaré aquesta farina, a veure si a mi em surten com a tu!
ResponEliminaMira que m'agraden els xurros, eh? Buah! Aquest hivern, cada setmana, n'anavem a buscar. Fèiem xocolata i... Ja teníem el sopar fet! Haha! Compraré aquesta farina, que m'estalviaré uns calerons i, a més, gaudiré un munt fent-los. Segur!
ResponEliminaPetons!
Hola Sion, el paté de percebes no sé si el venen a les botigues, em van enviar les mostres la empresa Mar de Silleiro, ells venen on line. Dona un cop d'ull a la seva pàgina, també els hi pots preguntar.
ResponEliminahttp://www.mardesilleiro.com/productos/?language=es
Petons.
Joana
ResponEliminaVa molt bé tindre la farina, doncs no tas de preocupar de trobar xurreria.
Petons
SUSANNA
Quan la trobis ja ens diràs
Petons
Mesilda
Val la pena, els fas quan vols i queden molt bé
Petons
Las recetas de mar
ResponEliminaHas leído bien. Gracias ahora pasó por tu blog.
Besos
Elsfogonsdelabordeta
Si els proves ja amb diràs
Petons
Asela Macià
Que ve que portin bons records, ja falta poc.
Petons
Visc a la cuina
ResponEliminaSi la proves de ben segur que et sortiran bé.
Petons
Marina
Fent-los a casa de ben segur que t’estalviaràs uns calerons, que avui en dia va molt bé.
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Moltes gracies per la informació, els preguntaré
Petons
Els xurros sempre millor fets a casa, que almenys saps que l'oli no fa hores que bull!
ResponEliminaAra que s'acosten les falles i, amb elles, les temibles parades de xurros i bunyols (que, malgrat la sentor de l'oli, ens fan venir gana de menjar-ne),seguiré les teues passes i en faré jo, amb un oli netet i polit.
ResponEliminaSí que en degueren gaudir, els xiquets, amb un berenar tan ben fet!
Besets
mai no he fet xurros a casa, què bons amb xocolata desfeta!
ResponEliminayo como la Eva a ver si miro la harina Harimsa y los pruebo.
ResponEliminauna abraçada
miquel
No sabia que havia una faria expressa per fer xurros.
ResponEliminaT’han quedat molt be
Bona cuina
Ostres, Xurros!
ResponEliminaMai se m'havia passat pel cap fer-ne... Mira, són d'aquelles coses que em fan mandra; que prefereixo comprar-les fetes...
Però igual un dia faig "xurrades" d'aquestes... jejjejje
Besades, Sión i Miquel!!!
El taller de cuina
ResponEliminaTens tota la raó
Petons
Queti B
Amb oli net i polit com molt bé dius son un altre cosa.
La canalla varen berenar molt bé i els grans també
Petons
*Eva*
I tant que en son de bons.
Petons
Miquel
ResponEliminaSi la proves ja amb diràs
Una abraçada
La lionesa – narcis
Doncs si i va d’allò mes bé
Una abraçada
Massitet
Es la primera vegada que en fèiem, però varen quedar molt bé i ens van treure d’un apuro amb la canalla que va vindre.
Una abraçada
magnifiques "porras". això de que la màniga xurrera vingui ja incorporada a la caixa de farina em sembla una genialitat ... una gran xurrada
ResponEliminaUna abraçada
No sabia que aquesta marca també tenia farina per a fer xurros. Són molt bons, i fets a casa, i ben calentons, encara més.
ResponEliminapER CASUALITAT NAVEGANT PER INTERNET he descobert el teu blog i m'ha agradat molt, ja m'aniré passant doncs hi ha unes quantes receptes que vull fer.
ResponEliminaT'escric aquí per si vols provar la meva recepta de xurros doncs a casa nostra els fem molt sovint i he donat amb la fòrmula perfecta que ja he fet moltíssimes vegades.
Fins aviat.
*Pilar* www.misdulcespreferidos.blogspot.com
Haig de provar de fer-los!!! Mmmmm!!!!
ResponElimina