dilluns, 27 de juny de 2011

BACALLÀ CONFITAT I CHUTNEYS




INGREDIENTS

4 talls de bacallà
½ l d’oli d’oliva
1 ceba grossa
Chutneys de mango i de tomàquet de Verdú Cantó Saffron

Aquest cop el bacallà l’he comprat dessalat.

Pelem la ceba i la tallem en juliana, la posem a una paella amb oli i un polsim de sal, a confitar a foc suau, fins que ens quedi una mica caramel·litzada. Reservem

Eixuguem el bacallà, perquè no ens deixi massa aigua, i el posem a una cassola amb l’oli que quedi cobert, la posarem a foc molt suau, perquè no ens arribi a bullir, doncs s’ha de confitar, durant uns dotze o quinze minuts.

Passat el temps trèiem el bacallà. Per servir, al plat farem un llit amb la ceba que tenim confitada, el bacallà a sobre i  una ratlla de chutney a cada costat del bacallà una de mango i una de tomàquet

22 comentaris:

  1. El bacallà sempre, de totes formes i maneres. I amb chutney també, per suposat :))

    ResponElimina
  2. que ricooooooooo!!! los chutneys me chiflan, y el bacalao no digamos... uhmmmm

    ResponElimina
  3. No he tastat mai aquests chutneys que expliqueu. Miraré de trobar-los, que m'encanten com a guarnició de plats de carn o de peix (però no de bacallà, je je je...)

    ResponElimina
  4. Un plat atrevit i delicat a l'hora, s'haurà de probar!, quan vulguis ja ho saps... Una abraçada als dos!

    ResponElimina
  5. Un plato delicioso!El bacalao me gusta de todas las maneras,y con chuneys no va a ser menos.
    Besets.

    ResponElimina
  6. Un plat deliciós. M'encanta el bacallà, en totes les seues versions. Així amb la ceba i tot confitat ha d'estar molt melós, i amb el contrast dels chuneys, una meravella. Besets.

    ResponElimina
  7. M'encanta el bacallà... amb el chutney deu estar boníssim!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Amb el que m'agrada el bacallà... aquest ha d'estar deliciós amb els chutneys!!
    Petons

    ResponElimina
  9. El bacallà confitat (i cuinat de totes les maneres possibles) és una delícia, i si l'acompanyem amb un toc dolç, superior!

    ResponElimina
  10. Qué bó, el chutney de mango m'agrada molt, els altres encara no els he tastat.
    Petons.

    ResponElimina
  11. De tant en tant provo de confitar bacallà... Sempre em queda bo, però no al nivell del que he menjat en alguns restaurants... El bacallà el compro del més bo que trobo i he assajat diferents temperatures i durades... En fi... que em cal aprendre més...

    ResponElimina
  12. UN plato esquisito, el bacalao acompañado de chutney entra de lujo!
    Me gusta, la receta!
    Besos!

    ResponElimina
  13. M'encanta el bacallà, i confitat és la meva perdició!!

    he vist que vindràs per casa meva el dia 9! Ens veurem!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. No he provat mai els chutneys...Aviam si tinc l'ocasió i els provo amb la vostra recepta de bacallà.

    Per cert, quin flaire de mar que m´arriba quan obro el vostre bloc...mmmmmm!

    ResponElimina
  15. Jo tampoc he provat mai el chutney. I això que em sembla que m'ha d'agradar, eh? El bacallà confitat és una delícia!
    Petonets!

    ResponElimina
  16. Starbase
    Ets dels meus de totes maneres
    Una abraçada

    Toñi (picapusa)
    Es una combinación muy buena
    Besos

    Gemma
    Els chutneys estan força bé, i pel que fa al bacallà o entenem jejeje
    Molts petons

    ResponElimina
  17. Mercè
    El resultat es molt sorprenent, la propera t’avisa’m jejeje
    Molts petons

    Mesilda
    Si el bacallà t’agrada èxit assegurat
    Petons

    Asela Masià
    Tot el conjunt queda molt bé
    Petons

    ResponElimina
  18. Elsfogonsdelabordeta
    Si el bacallà t’agrada cap problema
    Petons

    La cuina de l´Eri
    Agradant el bacallà èxit garantit
    Petons

    Queti B
    El mes important es que agradi el bacallà, l’acompanyament es el complement jejeje
    Petons

    ResponElimina
  19. LA COCINERA DE BETULO
    Quan provis els altres també estan molt bons
    Petons

    Ricard Sampere
    Jo encara no li he trobat el punt perfecte, però aquest gairebé puc dir que no li faltava res per arribar-hi, segons el Miquel jejeje
    Una abraçada

    Damilena
    Muchas gracias
    Besos

    ResponElimina
  20. Dolça
    Doncs ja en som dues, m’encanta de totes maneres
    Ens veurem el dia 9
    Molts petons

    Cristina
    Si els proves t’agradaran per acompanyar carns o bacallà
    Es temps de anar a remullar-se jejeje
    Petons

    Marina
    Si el bacallà t’agrada l’acompanya molt bé

    ResponElimina
  21. El bacallà m'encanta i aquest plat teu fa un aspecte boníssim. Ets una artista!!! Salutacions

    ResponElimina