BACALLÀ CONFITAT I CHUTNEYS
INGREDIENTS
4 talls de bacallà
½ l d’oli d’oliva
1 ceba grossa
Chutneys de mango i de tomàquet de Verdú Cantó Saffron
Aquest cop el bacallà l’he comprat dessalat.
Pelem la ceba i la tallem en juliana, la posem a una paella amb oli i un polsim de sal, a confitar a foc suau, fins que ens quedi una mica caramel·litzada. Reservem
Eixuguem el bacallà, perquè no ens deixi massa aigua, i el posem a una cassola amb l’oli que quedi cobert, la posarem a foc molt suau, perquè no ens arribi a bullir, doncs s’ha de confitar, durant uns dotze o quinze minuts.
Passat el temps trèiem el bacallà. Per servir, al plat farem un llit amb la ceba que tenim confitada, el bacallà a sobre i una ratlla de chutney a cada costat del bacallà una de mango i una de tomàquet
El bacallà sempre, de totes formes i maneres. I amb chutney també, per suposat :))
ResponEliminaque ricooooooooo!!! los chutneys me chiflan, y el bacalao no digamos... uhmmmm
ResponEliminaNo he tastat mai aquests chutneys que expliqueu. Miraré de trobar-los, que m'encanten com a guarnició de plats de carn o de peix (però no de bacallà, je je je...)
ResponEliminaUn plat atrevit i delicat a l'hora, s'haurà de probar!, quan vulguis ja ho saps... Una abraçada als dos!
ResponEliminaUn plato delicioso!El bacalao me gusta de todas las maneras,y con chuneys no va a ser menos.
ResponEliminaBesets.
Un plat deliciós. M'encanta el bacallà, en totes les seues versions. Així amb la ceba i tot confitat ha d'estar molt melós, i amb el contrast dels chuneys, una meravella. Besets.
ResponEliminaM'encanta el bacallà... amb el chutney deu estar boníssim!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Amb el que m'agrada el bacallà... aquest ha d'estar deliciós amb els chutneys!!
ResponEliminaPetons
El bacallà confitat (i cuinat de totes les maneres possibles) és una delícia, i si l'acompanyem amb un toc dolç, superior!
ResponEliminaQué bó, el chutney de mango m'agrada molt, els altres encara no els he tastat.
ResponEliminaPetons.
De tant en tant provo de confitar bacallà... Sempre em queda bo, però no al nivell del que he menjat en alguns restaurants... El bacallà el compro del més bo que trobo i he assajat diferents temperatures i durades... En fi... que em cal aprendre més...
ResponEliminaUN plato esquisito, el bacalao acompañado de chutney entra de lujo!
ResponEliminaMe gusta, la receta!
Besos!
M'encanta el bacallà, i confitat és la meva perdició!!
ResponEliminahe vist que vindràs per casa meva el dia 9! Ens veurem!
PTNTS
Dolça
No he provat mai els chutneys...Aviam si tinc l'ocasió i els provo amb la vostra recepta de bacallà.
ResponEliminaPer cert, quin flaire de mar que m´arriba quan obro el vostre bloc...mmmmmm!
Jo tampoc he provat mai el chutney. I això que em sembla que m'ha d'agradar, eh? El bacallà confitat és una delícia!
ResponEliminaPetonets!
Starbase
ResponEliminaEts dels meus de totes maneres
Una abraçada
Toñi (picapusa)
Es una combinación muy buena
Besos
Gemma
Els chutneys estan força bé, i pel que fa al bacallà o entenem jejeje
Molts petons
Mercè
ResponEliminaEl resultat es molt sorprenent, la propera t’avisa’m jejeje
Molts petons
Mesilda
Si el bacallà t’agrada èxit assegurat
Petons
Asela Masià
Tot el conjunt queda molt bé
Petons
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaSi el bacallà t’agrada cap problema
Petons
La cuina de l´Eri
Agradant el bacallà èxit garantit
Petons
Queti B
El mes important es que agradi el bacallà, l’acompanyament es el complement jejeje
Petons
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaQuan provis els altres també estan molt bons
Petons
Ricard Sampere
Jo encara no li he trobat el punt perfecte, però aquest gairebé puc dir que no li faltava res per arribar-hi, segons el Miquel jejeje
Una abraçada
Damilena
Muchas gracias
Besos
Dolça
ResponEliminaDoncs ja en som dues, m’encanta de totes maneres
Ens veurem el dia 9
Molts petons
Cristina
Si els proves t’agradaran per acompanyar carns o bacallà
Es temps de anar a remullar-se jejeje
Petons
Marina
Si el bacallà t’agrada l’acompanya molt bé
El bacallà m'encanta i aquest plat teu fa un aspecte boníssim. Ets una artista!!! Salutacions
ResponEliminaFrancesc
ResponEliminaMoltes Gracies
Una abraçada