CISTELLETS D'AMANIDA RUSSA
Amb aquesta recepta participo a La recepta del 15, del mes de juny que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta
INGREDIENTS
250 g patates
250 g patates
200 g mongeta tendre
200 g pèsols
1 llauna de tonyina amb oli
6 barretes de surimi
3 ous durs
Olives farcides
8 llagostins
Maionesa
Fulles d'enciam iceberg
Posem a bullir els ous com tinguem costum de fer-ho, pelem i reservem.
Bulliren les verdures amb un polsim de sal i cadascuna per separat. Quan les tinguem cuites les reservem fins que siguin fredes.
3 ous durs
Olives farcides
8 llagostins
Maionesa
Fulles d'enciam iceberg
Posem a bullir els ous com tinguem costum de fer-ho, pelem i reservem.
Bulliren les verdures amb un polsim de sal i cadascuna per separat. Quan les tinguem cuites les reservem fins que siguin fredes.
Bullim els llagostins, amb aigua i un polsim de sal durant uns dos minuts, escorrem i refredem amb aigua i gel, per talla’ls-hi la cocció. Reservem.
Tallem les barretes de surimia trossets petis. Reservem
Tallem les olives també a trossets. Reservem
Escorrem la tonyina del seu oli. Reservem
Netegem les fulles de l'enciam procurant que ens en quedin dues de juntes doncs se'ns aguantarà millor, posem sobre paper absorbent per traure’ls-hi tota l'aigua que pugui quedar.
Quan tinguem la verdura freda la posem a un bol, afegim un raig d'oli i remenem, els ous que també se hauran refredat, els tallem petits reservant-ne un per decorar, els posem amb la verdura, afegim-hi las barretes de surimi, les olives, la tonyina i unes cullerades de maionesa (en aquest cas es comprada i la quantitat és a gust de cadascú) remenem molt bé perquè quedin ben incorporats tots els ingredients.
A un plat posem les fulles de l'enciam, a dintre posarem l’amanida, acompanyem amb el mig ou i els llagostins que prèviament em pelat.
Tallem les barretes de surimia trossets petis. Reservem
Tallem les olives també a trossets. Reservem
Escorrem la tonyina del seu oli. Reservem
Netegem les fulles de l'enciam procurant que ens en quedin dues de juntes doncs se'ns aguantarà millor, posem sobre paper absorbent per traure’ls-hi tota l'aigua que pugui quedar.
Quan tinguem la verdura freda la posem a un bol, afegim un raig d'oli i remenem, els ous que també se hauran refredat, els tallem petits reservant-ne un per decorar, els posem amb la verdura, afegim-hi las barretes de surimi, les olives, la tonyina i unes cullerades de maionesa (en aquest cas es comprada i la quantitat és a gust de cadascú) remenem molt bé perquè quedin ben incorporats tots els ingredients.
A un plat posem les fulles de l'enciam, a dintre posarem l’amanida, acompanyem amb el mig ou i els llagostins que prèviament em pelat.
Quina presentació, avui es tot un luxe passejar per la red.
ResponEliminaPetonets
Una receta muy buena y la presentación muy graciosa. Una esalada perfecta para estos días de calor!
ResponEliminaBesos!
L'amanida russa m'encanta, sobretot la que fa ma mare! jejeje Però mai l'he menjada tan ben presentada!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
M'agrada molt la ensaladilla russa i és molt original presentar-ka així! M'ha encantat :)
ResponEliminaun petó!!
que presentacion mas linda
ResponEliminaQuina presentació més original per una ensaladilla russa! A vegades un pla diari es pot convertir en un plat de diumenge només vigilant la presentació. Pels ulls mengem molt!
ResponEliminaPetons
Que delicia de ensalada y que bien presentada!!.....me encanto!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaLa ensalada buenisima...la presentacion como siempre de 10!
ResponEliminaBesets.
Sión,
ResponEliminat'ha eixit una amanida de luxe; tens molta raó que la presentació dóna valor als plats. El teu, de 10.
Besets
Quina presentació més maca! Donen ganes de posar-s'hi ara mateix a fer-la! Petonets
ResponEliminam'encanta el cistellet !!! super original .
ResponEliminapetonets
A casa ens agrada molt l'amanida russa i presentada així és tot un luxe.
ResponEliminaQue ben posadet tot... m'agrada molt la teva amanida!
ResponEliminaSion, quina presentació més bonica i elegant! M'ha agradat moltíssim!
ResponEliminaPetons!
otra bonita y buena ensalada Sion
ResponEliminamiquel
Quina presentació més xula liheu fet a aquesta ensaladilla!! boníssima!
ResponEliminaAquesta amanida russa presentada així és de primera! Dins d'aquest cistellet d'enciam la fa encara més refrescant! Molt bona idea! Petons.
ResponEliminaQuina amanida tan fresqueta i tan ben presentada Sión... així menja amanida fins el que diu que no li vé de gust, perquè enytra pels ulls! A reveure macos!
ResponEliminaL'ensaladilla russa és un clàssic que agrada a tothom ,a grans i a petits. I presentada amb aquesta cistelleta d'enciam es converteix en un plat de diumenge d'estiu sensacional!
ResponEliminaEp...
ResponEliminaQuantes amanidetes estic veient, i la rusa no es queda enrere, el meu marit sempre que fa una mica de bo ja me la demana, m'emporto un xic ;)
Neus
ResponEliminaSi avui sembla que tots estiguem a l’estiu amb tantes amanides
Petons
Damilena
Una buena presentación hace mucho a un plato
Besos
Elsfogonsdelabordeta
Els plats de les mares son intocables, m’encanta poder participar, esperant el pròxim 15
Petonets
Aniki
ResponEliminaNo deixa de ser una simple “ensaladilla” però ben presentada
Petonets
Señorita mandarina
Muchas gracias
Besos
Silvia
I tan que per els ulls també es menja, un plat amb una bona presentació, pot semblar un altre cosa
Petonets
Foodtravelandwine
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Mesilda
La presentació es molt important ja que també mengem amb els ulls
Petons
Queti B
Com molt bé dius la presentació es una part important dels plats
Petons
La cuina de l’Eri
ResponEliminaLa presentació fa molt a un plat i si a més a més es bo, millor
Petonets
Isabel
I molt senzill de fer
Molts petons
Cristina
Sembla un altre plat
Un peto
Visc a la cuina
ResponEliminaQueda la mar de recollidet
Petonets
Mercè
Tenia de fer quelcom diferent per presentar una simple amanida russa
Un peto
Miquel
Estem a la setmana de les amanides
Una abraçada
Teresa
ResponEliminaLa presentació fa molt
Un petonas
Montse de Sants
No deixa de ser una simple “ensaladilla” però presentada amb el cistellet
Petons
Mercè
D’això es tracta de fer més atractius els plats de sempre
Un petonas
Gemma
ResponEliminaEs fer un plat senzill, i que sembli de diumenge
Petonets
Petita Cuina
Una ensaladilla presentada maca sempre fa mes de diumenge
Petons
Quina bona fila.
ResponEliminaUna magnífica presentació!
Hola Sió! quina bona idea utilitzar l'enciam com a recipient! t'ha quedat maquíssima aquesta amanida! molts petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaEm quedo amb la gran idea de fer el cistellet amb enciam...això si...no sé si tindré tanta traça com tu! Genials i molt estiuencs!!!
ResponElimina