BARQUETES FARCIDES I ESPINES
INGREDIENTS
2 tomàquets per amanida
Espines d´anxoves salades
Formatge filadelfia
Olivada
1 cogombre amb vinagre
Farina
Oli d’oliva verge extra
Sal
Quant netegem anxoves, en reservem les espines per preparar aquesta recepta, les posem una estona amb aigua per dessalar-les.
A un bol posem el formatge filadelfia i l’olivada, barregem fins aconseguir una pasta molt uniforme. Reservem
Tallem els tomàquets a quarts traient totes les llavors, que ens quedin com unes barquetes i els farcim de la farsa que tenim preparada.
Mentrestant a una paella amb una mica d’oli, enfarinem i fregim les espines que tenim reservades, que ens quedin dauradetes (compte que es cremen molt aviat) posem sobre paper de cuina.
Al plat disposem els tomàquets tocant-se per una de les puntes, en el forat que ens queda al centre, posem les espines dretes, amanim el conjunt amb unes gotes d’oli d’oliva verge, i una mica de cogombre tallat molt petit.
Recepta de la col·lecció La nostra cuina adaptada al meu gust
Quina idea més bona!!! Em sembla una recepta super sencilla i ràpida al mateix temps que bona i espectacular. Pel meu gust, que sóc molt d'anxoves a la farsa hi trinxaria algun filet d'anxova...mmmmmmmmmm Boníssim si senyora. Petonets
ResponEliminaés el primer cop que veig una recepta amb espines!!!! petonets
ResponEliminaMolt refrescant aquesta recepta!! i amb espines?? es la primera vegada que ho veig..
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
Més fàcil i bona ja no potser...aquests dies els blogs són un mar de tapes...i la vostra no desmereix gens ni mica.
ResponEliminatiene que estar muy bueno y esta muy bien la decoracion con las espinas
ResponEliminauna abraçada
miquel
He vist algunes receptes amb espines, però no les he tastat mai... realment és sorprenent tot el què es pot aprofitar la cuina, oi?
ResponEliminaUna bona i fàcil recepta. És de les que m'agraden. Jo mai he utilitzat les espines, són bones? Es mengen?.
ResponEliminaUna abraçada
Que curioso,no sabia que las espinas se comian.
ResponEliminaBesets.
Original receta. Supongo que las espinas como estarán doraditas e podrán chupetear.
ResponEliminaMuy rico.
Besets
Quina bona idea per l'estiu !!!
ResponEliminapetonets
Jo crec que ho faré amb anxoves senceres perquè no sé on trobar aquestes espines. La combinació d'ingredients és perfecte per al meu gust, així ben saladet... Una abraçad!
ResponEliminaUn entrant molt gustós i mediterrani. M'agrada!
ResponEliminaTotes les idees que introdueien novetats en el món de les amanides són molt ben rebudes a casa. Fresca i potent, aquesta. Gràcies.
ResponEliminaBesos
Sion, jo reconec que això de fer servir les espines per a menjar encara és una assignatura pendent a casa ;DDD
ResponEliminaMaR BV
ResponEliminaA la farsa si pot afegir tranquil•lament anxova, jo les vaig fer apart per l’aperitiu
Petons
Judhit
El primer cop que les vaig veure va ser a un programa de TV del cuiner José Andres
Un peto
Teresa
Es molt interessant el cruixent de les espines
Petonets
Cristina
ResponEliminaAra al estiu venen de gust plats refrescants i fàcils de fer
Un peto
Miquel
Gracies, la frescor dels tomàquets farcits amb el cruixent de les espines, dona una bona combinació
Una abraçada
Gemma
Amb una mica d’imaginació a la cuina s’aprofita gairebé tot
Un petonas
El plat blanc
ResponEliminaS’han de menjar ben cruixents, i estan molt bones
Petons
Mesilda
Molt cruixents i estan molt bones
Besos
Orquidea59
No chupetear, comerlas si están crujientes y con el tomate relleno resultan muy buenas
Un beso
Isabel
ResponEliminaFresca i fàcil
Petons
Mercè
Les espines son les de les anxoves amb sal, les neteges les amaneixes amb oli, per aperitiu i les espines les aprofites per la recepta
Petons
El taller de cuina
Si molt de casa nostra
Un peto
Queti B
ResponEliminaHi ha tantes amanides com cases
Petons
Starbase
A casa també a estat el primer cop i de segur que no serà l’últim, encara que tampoc molt sovint
Una abraçada
Sion,
ResponEliminaUnes barquetes originals i molt atractives.
Felicitats perquè avui han recomanat el vostre bloc a El Mon a RAC1. Us ho mereixeu.
Una abraçada
Les espines fregides les vaig provar per primer cop al restaurant de l'Arzak i em van semblar exquisides! M'anoto el procediment!
ResponEliminaPetons!
Anna
Ondia quina casualitat!!... just ahir, a l'hora del sopar, varem comentar la suculència de les espines... i mira per on,... me les trobo al teu bloc!! ...en prenc nota!
ResponEliminauna abraçada
Mmmmm!! Quina bona pinta i que bo que deu estar!! Això ho hem de tastar.
ResponEliminaJa he vist aixó de les espines en algun altre lloc, ha de quedar ben bones, tan cruixents... tinc ganes de provar-ho... I aquestes barquetes ara que aviat tindrem tomaquets a l' hort, mmm...
ResponEliminaJosep
ResponEliminaMoltes gracies per l’avís, ja varem escoltar-ho
Una abraçada
La taula d’en Bernat
Nosaltres per un programa de José Andrés
Molts petons
Alfons
Me’n alegro d’haver coincidit
Una abraçada
Verònica
ResponEliminaSi les proves t’agradaran
Un peto
ANNAFS
Amb tomàquets del hort no fa ni falta la farsa, Ummmm
Petons