TORRE DE TOMÀQUET
INGREDIENTS
Tomàquet d’amanir
Verdures per amanida russa
Ous durs
1 llauna tonyina amb oli de Serrats
Maionesa
Oli d’oliva
Sal
Preparem l`amanida russa al nostre gust.
La meva es: patata tallada a daus, mongeta tendre tallada a trossos petits i pèsols. Bullim les verdures cadascuna per separat, les reservem també separades.
Bullim els ous, refredem, pelem i reservem.
Quan les tinguem temperades, les posem totes a un bol, afegim els ous durs tallats a trossets i la tonyina escorreguda del seu oli i esmicolada, barregem molt bé. Posem unes cullerades de maionesa i tornem a barrejar.
Tallem el tomàquets a talls d’un centímetre, espolsem amb sal i reguem amb oli.
Per muntar la torre, posem un tall de tomàquet a sobre l’amanida russa, anem fent pisos intercalant el tomàquet i l’amanida, acabant amb un de tomàquet, i a sobre una fulla d’ensiam per dona contrast.
Màgrada moltíssim aquesta torra...
ResponEliminapetons
Que ideas mas orijinales!!! Me gusta mucho. Besos
ResponEliminaOstres Sió! és una recepta fantàstica per aquest temps!!! petonets
ResponEliminaamb aquestes torres caldrà vigilar que no "facin llenya" abans d'arribar a taula.... molt bones!!
ResponEliminauna abraçada
Molt apetitosa per aquesta època.
ResponEliminaAquesta torre és súper estiuenca. M'agrada molt. És molt vistosa a més. Em sembla que la provaré en un soparet d'aquests de terrassa... ;)
ResponEliminaPetonets!
Molt bona i super original!
ResponEliminaAra bé, hauré d'anar amb cura que no se'm trenqui abans d'arribar a taula, jejej
PTNTS
Dolça
Una presentació fantàstica per un dels plats més saborosos de l'estiu.
ResponEliminaBesets
Ideal aquesta torreta per ara, amb la caloreta que ja tenim.
ResponEliminaI a´més queda molt bé amb aquesta presentació tan maca!
Petons
Que idea mas chula.
ResponEliminaSe ve delicioso.
Besets
Una forma molt elegant de presentar la clàssica ensalada russa... ideal pel dia que tens convidats!
ResponEliminaQueda molt xuka aquesta torre, s'aguanta bé, sense caure?
ResponEliminaPetons.
Que forma mas chula de presentarla,me encanta!
ResponEliminaBesets.
Tot el que porta m'encanta, o sigui que per mi una torre de luxe!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ben original ara que començarem a tenir tomàquets a l' hort.
ResponEliminaTenim a la calaixera (pendent de penjar) una recepta de tomàquets farcits molt similar. però la idea de la torre és més original!
ResponEliminaUna forma ben orifinal de presentar l'amanida russa. Me l'apunto!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Salivera ha estat la reacció al mirar la foto ... :). Salut..!!.
ResponEliminaUna recepta boníssima i refrescant per a l'estiu. T'ha quedat molt abellidora
ResponEliminaNúria
ResponEliminaEs una torre especial, jejejeje
Petons
Asun Serna
Es una forma diferente de presentar una ensalada
Un beso
Judith
Amb aquest temps una amanida fresca sempre entra bé
Petonets
Alfons
ResponEliminaHa de fer llenya però a la nostre boca, jejejejejeje
Un peto
Cristina
Una amanida de tomàquet sempre entre bé
Petons
Marina
Es un plat ideal per menjar a la terrassa, però quin no!!!
Petonets
Dolça
ResponEliminaSi la tens molt lluny sempre li pots posar un pal de brotxeta al mig, ja que com molt bé diu l’Alfons no pot fer llenya
Un peto
Queti B
Es per no fer les amanides de sempre igual, si no al final cansen, per molt bones que estiguin
Un petonas
La cuina de l’Eri
Es te que anar canviant, per això esta la cuina.
Petons
Orquidea 59
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Gemma
Quan la portes a taula agrada molt als convidats, deixa de ser la clàssica ensalada russa
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Moltes gracies, si la cuina esta lluny de la taula, el millor es travessar-la amb un escuradents llarc
Petons
Mesilda
ResponEliminaEs una forma diferent de presentar l’amanida
Petons
Elsfogonsdelabordeta
Moltes gracies
Petons
ANNAFS
Si els tomàquets son de l’hort, tot un luxe
Petons
El taller de cuina
ResponEliminaCelebro que t’agradi l’idea
Petons
La taula d’en Bernat
Una forma diferent per una amanida de sempre
Petons
Ricard Sampere
Moltes gracies, Oh celebro jejeje
Una abraçada
Francesc
Una de les moltes receptes per aquest temps. Moltes gracies
Una abraçada
une superbe réalisation qui me met en appétit de bonheur, j'adore
ResponEliminabonne journée
Fimere
ResponEliminaMuchas gracias
Besos