dijous, 30 de juny de 2011

TORRE DE TOMÀQUET



INGREDIENTS

Tomàquet d’amanir
Verdures per amanida russa
Ous durs
1 llauna tonyina amb oli de Serrats
Maionesa
Oli  d’oliva
Sal

Preparem l`amanida russa al nostre gust.

La meva es:  patata tallada a daus, mongeta tendre tallada a trossos petits i pèsols. Bullim les verdures cadascuna per separat, les reservem també separades.

Bullim els ous, refredem, pelem i reservem.

Quan les tinguem temperades, les posem totes a un bol, afegim els ous durs tallats a trossets i la tonyina escorreguda del seu oli i esmicolada, barregem molt bé. Posem unes cullerades de maionesa i tornem a barrejar.

Tallem el tomàquets a talls d’un centímetre, espolsem amb sal i reguem amb oli.

Per muntar la torre, posem un tall de tomàquet a sobre l’amanida russa, anem fent pisos intercalant el tomàquet i l’amanida, acabant amb un de tomàquet, i a sobre una fulla d’ensiam per dona contrast.

27 comentaris:

  1. Màgrada moltíssim aquesta torra...
    petons

    ResponElimina
  2. Que ideas mas orijinales!!! Me gusta mucho. Besos

    ResponElimina
  3. Ostres Sió! és una recepta fantàstica per aquest temps!!! petonets

    ResponElimina
  4. amb aquestes torres caldrà vigilar que no "facin llenya" abans d'arribar a taula.... molt bones!!
    una abraçada

    ResponElimina
  5. Molt apetitosa per aquesta època.

    ResponElimina
  6. Aquesta torre és súper estiuenca. M'agrada molt. És molt vistosa a més. Em sembla que la provaré en un soparet d'aquests de terrassa... ;)
    Petonets!

    ResponElimina
  7. Molt bona i super original!
    Ara bé, hauré d'anar amb cura que no se'm trenqui abans d'arribar a taula, jejej
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. Una presentació fantàstica per un dels plats més saborosos de l'estiu.
    Besets

    ResponElimina
  9. Ideal aquesta torreta per ara, amb la caloreta que ja tenim.
    I a´més queda molt bé amb aquesta presentació tan maca!
    Petons

    ResponElimina
  10. Que idea mas chula.
    Se ve delicioso.
    Besets

    ResponElimina
  11. Una forma molt elegant de presentar la clàssica ensalada russa... ideal pel dia que tens convidats!

    ResponElimina
  12. Queda molt xuka aquesta torre, s'aguanta bé, sense caure?
    Petons.

    ResponElimina
  13. Que forma mas chula de presentarla,me encanta!
    Besets.

    ResponElimina
  14. Tot el que porta m'encanta, o sigui que per mi una torre de luxe!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  15. Ben original ara que començarem a tenir tomàquets a l' hort.

    ResponElimina
  16. Tenim a la calaixera (pendent de penjar) una recepta de tomàquets farcits molt similar. però la idea de la torre és més original!

    ResponElimina
  17. Una forma ben orifinal de presentar l'amanida russa. Me l'apunto!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  18. Salivera ha estat la reacció al mirar la foto ... :). Salut..!!.

    ResponElimina
  19. Una recepta boníssima i refrescant per a l'estiu. T'ha quedat molt abellidora

    ResponElimina
  20. Núria
    Es una torre especial, jejejeje
    Petons

    Asun Serna
    Es una forma diferente de presentar una ensalada
    Un beso

    Judith
    Amb aquest temps una amanida fresca sempre entra bé
    Petonets

    ResponElimina
  21. Alfons
    Ha de fer llenya però a la nostre boca, jejejejejeje
    Un peto

    Cristina
    Una amanida de tomàquet sempre entre bé
    Petons

    Marina
    Es un plat ideal per menjar a la terrassa, però quin no!!!
    Petonets

    ResponElimina
  22. Dolça
    Si la tens molt lluny sempre li pots posar un pal de brotxeta al mig, ja que com molt bé diu l’Alfons no pot fer llenya
    Un peto

    Queti B
    Es per no fer les amanides de sempre igual, si no al final cansen, per molt bones que estiguin
    Un petonas

    La cuina de l’Eri
    Es te que anar canviant, per això esta la cuina.
    Petons

    ResponElimina
  23. Orquidea 59
    Muchas gracias
    Besos

    Gemma
    Quan la portes a taula agrada molt als convidats, deixa de ser la clàssica ensalada russa
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Moltes gracies, si la cuina esta lluny de la taula, el millor es travessar-la amb un escuradents llarc
    Petons

    ResponElimina
  24. Mesilda
    Es una forma diferent de presentar l’amanida
    Petons

    Elsfogonsdelabordeta
    Moltes gracies
    Petons

    ANNAFS
    Si els tomàquets son de l’hort, tot un luxe
    Petons

    ResponElimina
  25. El taller de cuina
    Celebro que t’agradi l’idea
    Petons

    La taula d’en Bernat
    Una forma diferent per una amanida de sempre
    Petons

    Ricard Sampere
    Moltes gracies, Oh celebro jejeje
    Una abraçada

    Francesc
    Una de les moltes receptes per aquest temps. Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  26. une superbe réalisation qui me met en appétit de bonheur, j'adore
    bonne journée

    ResponElimina