CARPACCIO DE XAMPIS AMB FOIE
200 g xampinyons
100 g foie micuit
Amanida verda al gust
PER LA VINAGRETA
Oli d’oliva verge extra
Vinagre blanc
Pebre negre molt
Sal
Netegem els bolets i els posem al congelador uns minuts, perquè agafin consistència.
Fem el mateix amb el foie.
Preparem la vinagreta i reservem.
Netegem l’amanida, i la tallem en juliana a la mida que desitgem. Reservem
Treiem del congelador, els bolets i el foie, si tenim maquina de tallar embotits ens anirà molt bé, primer el bolets que anirem posant en forma de rotllana, sobre el llit d’amanida que tindrem al plat, procurant que el cap quedi a la part de fora, desprès tallarem finet el foie i el posem a sobre, ens quedarà arrissat que ja ens va molt bé.
Amanim amb la vinagreta la amanida, els bolets i el foie, espolsem el conjunt amb flocs de sal i pebre negre.
Aquest plat també podem fer-lo amb ceps, quedarà molt més bo.
Jo he fet, de vegades, els xampis sol, amb aquesta vinagreta mes unes gotes de llimona.Queda molt bó.
ResponEliminaPetonets.
Aquests bolets amb el foie han d'estar boníssims!!!
ResponEliminaEl carpaccio de bolets a casa ens encanta, i com la Gemma també hi posem unes gotes de llimona! El toc de foie genial!
ResponEliminaPetons
Sandra
ests combinacion esta muy buena,la prove asi pero con ceps y divina miquel
ResponEliminaSi ja estan bons el bolets en cru, imaginat si poses una mica de foie a sobre. Perfecte
ResponEliminaSegur que está de pecat... per cert, tinc la teva llaminera a la nevera !!!
ResponEliminapetonets
Hola Sión, guapa,
ResponEliminaQuin luxe de carpaccio! ;)Prenc nota perquè l'haig de tastar :)
Feliç setmana!
Petons per tu i en Miquel,
Marina
Guauuu! quina senyora amanida!! ha de ser una delícia i amb ceps que dir....aprofitarem ara que és temps! petons
ResponEliminaBenvinguda a la rutina, veig q ja portes un dies...
ResponEliminaEl carpaccio agrada molt a casa, pero mai he posat foie...
Petons
Els xampis si m'agraden, però el micuit només una miqueta.
ResponEliminaPetons.
El meu comentari anava en la linia del Miquel: amb ceps també està boníssim :)
ResponEliminaJa sabeu que el foie no m'entusiasme, però la mateixa recepta amb un bon ibèric ha de ser sensacional. I clar, amb ceps ja no diguem, je je je... ;)
ResponEliminaMe encantan los ingredientes,esta combinacion me parece genial!
ResponEliminaBesets.
Una combinació excel·lent. Ràpid de preparar i sense complicacions.
ResponEliminaGemma
ResponEliminaNo hi hem posat llimona, doncs no ens agrada el contrast amb el foie.
Petons
Cristina
Guanyen molt.
Petonets
Elsfogonsdelabordeta
A casa també ens encanta, i més si son bolets de temporada, com els ceps, ous de reig o rossinyols
Molts petons
Miquel
ResponEliminaPer descomptat que amb ceps esta molt més bona, però com que aquet any no anem trobat doncs amb xampinyons.
Una abraçada
Angels
Hi guanya molt si t’agrada, per a mi van ser sense foie, no m’agrada gens.
Molts petons
Isabel
Has encertat, de pecat.
¿que hi fa la meva llaminera a la teva nevera? Jejejeje ja amb diràs com ta quedat
Petons
Marina
ResponEliminaMoltes gracies, segur que t’agradarà.
Petons
Roser
Avia’m si en surten perquè de moment aquet any, van fer una primera florida al principi d’agost i prou, aquesta setmana començaven a sortir camagrocs, però si no plou tururut.
Mols petons
Neus
Moltes gracies, ja se han acabat les vacances i toca treballar.
Un petonas
La cocinera de Betulo
ResponEliminaJo nomes li faig per en Miquel que li encanta, a mi no m´agrada.
Petonets
Starbase
Com li he dit al Miquel ni punt de comparació, però ens hem de conformar amb lo que tenim.
Una abraçada
Gemma
M’has donat una bona idea per quan en torni a fer al Miquel amb foie i per mi amb ibèric.
Molts petons
Mesilda
ResponEliminaLa combinació queda molt bona
Petons
El pare
Amb un resultat molt bo
Una abraçada
Fa temps que tinc moltes ganes de fer el carpaccio de xampinyons, però encara ni ho he fet.
ResponEliminaAquest plat t'ha quedat....genial, boníiiisim.
Petonets.
Aquesta ens l'haurem d'apuntar, amb foie ha de quedar boníssim, mai no ho havia menjat així. Sempre que els he fet, he posat encenalls de parmesà o oli, sal i pebre. Gràcies pel teu comentari. Besets.
ResponEliminaJo em quedo amb la recepta sensera, m'agradadat moltíssim Sión .
ResponEliminaMuxutxo bat
Joana
ResponEliminaSi el proves ja em diràs, queda molt bo.
Petonets
Asela Masià
Es un altre manera, de menjar-se’ls
Petons
Rosa
Tota per tu, jejeje
Petons