dilluns, 12 de setembre de 2011

CARPACCIO DE XAMPIS AMB FOIE




INGREDIENTS

200 g xampinyons
100 g foie micuit
Amanida verda al gust

PER LA VINAGRETA

Oli d’oliva verge extra
Vinagre blanc
Pebre negre molt
Sal

Netegem els bolets i els posem al congelador uns minuts, perquè agafin consistència.

Fem el mateix amb el foie.

Preparem la vinagreta i reservem.

Netegem l’amanida, i la tallem en juliana a la mida que desitgem. Reservem

Treiem del congelador, els bolets i el foie, si tenim maquina de tallar embotits ens anirà molt bé, primer el bolets que anirem posant en forma de rotllana, sobre el llit d’amanida que tindrem al plat, procurant que el cap quedi a la part de fora, desprès tallarem finet el foie i el posem a sobre, ens quedarà arrissat que ja ens va molt bé.

Amanim amb la vinagreta la amanida, els bolets i el foie, espolsem el conjunt amb flocs de sal i pebre negre.

Aquest plat també podem fer-lo amb ceps, quedarà molt més bo.

23 comentaris:

  1. Jo he fet, de vegades, els xampis sol, amb aquesta vinagreta mes unes gotes de llimona.Queda molt bó.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Aquests bolets amb el foie han d'estar boníssims!!!

    ResponElimina
  3. El carpaccio de bolets a casa ens encanta, i com la Gemma també hi posem unes gotes de llimona! El toc de foie genial!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. ests combinacion esta muy buena,la prove asi pero con ceps y divina miquel

    ResponElimina
  5. Si ja estan bons el bolets en cru, imaginat si poses una mica de foie a sobre. Perfecte

    ResponElimina
  6. Segur que está de pecat... per cert, tinc la teva llaminera a la nevera !!!

    petonets

    ResponElimina
  7. Hola Sión, guapa,
    Quin luxe de carpaccio! ;)Prenc nota perquè l'haig de tastar :)
    Feliç setmana!
    Petons per tu i en Miquel,
    Marina

    ResponElimina
  8. Guauuu! quina senyora amanida!! ha de ser una delícia i amb ceps que dir....aprofitarem ara que és temps! petons

    ResponElimina
  9. Benvinguda a la rutina, veig q ja portes un dies...

    El carpaccio agrada molt a casa, pero mai he posat foie...

    Petons

    ResponElimina
  10. Els xampis si m'agraden, però el micuit només una miqueta.
    Petons.

    ResponElimina
  11. El meu comentari anava en la linia del Miquel: amb ceps també està boníssim :)

    ResponElimina
  12. Ja sabeu que el foie no m'entusiasme, però la mateixa recepta amb un bon ibèric ha de ser sensacional. I clar, amb ceps ja no diguem, je je je... ;)

    ResponElimina
  13. Me encantan los ingredientes,esta combinacion me parece genial!
    Besets.

    ResponElimina
  14. Una combinació excel·lent. Ràpid de preparar i sense complicacions.

    ResponElimina
  15. Gemma
    No hi hem posat llimona, doncs no ens agrada el contrast amb el foie.
    Petons

    Cristina
    Guanyen molt.
    Petonets

    Elsfogonsdelabordeta
    A casa també ens encanta, i més si son bolets de temporada, com els ceps, ous de reig o rossinyols
    Molts petons

    ResponElimina
  16. Miquel
    Per descomptat que amb ceps esta molt més bona, però com que aquet any no anem trobat doncs amb xampinyons.
    Una abraçada

    Angels
    Hi guanya molt si t’agrada, per a mi van ser sense foie, no m’agrada gens.
    Molts petons

    Isabel
    Has encertat, de pecat.
    ¿que hi fa la meva llaminera a la teva nevera? Jejejeje ja amb diràs com ta quedat
    Petons

    ResponElimina
  17. Marina
    Moltes gracies, segur que t’agradarà.
    Petons

    Roser
    Avia’m si en surten perquè de moment aquet any, van fer una primera florida al principi d’agost i prou, aquesta setmana començaven a sortir camagrocs, però si no plou tururut.
    Mols petons

    Neus
    Moltes gracies, ja se han acabat les vacances i toca treballar.
    Un petonas

    ResponElimina
  18. La cocinera de Betulo
    Jo nomes li faig per en Miquel que li encanta, a mi no m´agrada.
    Petonets

    Starbase
    Com li he dit al Miquel ni punt de comparació, però ens hem de conformar amb lo que tenim.
    Una abraçada

    Gemma
    M’has donat una bona idea per quan en torni a fer al Miquel amb foie i per mi amb ibèric.
    Molts petons

    ResponElimina
  19. Mesilda
    La combinació queda molt bona
    Petons

    El pare
    Amb un resultat molt bo
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Fa temps que tinc moltes ganes de fer el carpaccio de xampinyons, però encara ni ho he fet.
    Aquest plat t'ha quedat....genial, boníiiisim.
    Petonets.

    ResponElimina
  21. Aquesta ens l'haurem d'apuntar, amb foie ha de quedar boníssim, mai no ho havia menjat així. Sempre que els he fet, he posat encenalls de parmesà o oli, sal i pebre. Gràcies pel teu comentari. Besets.

    ResponElimina
  22. Jo em quedo amb la recepta sensera, m'agradadat moltíssim Sión .
    Muxutxo bat

    ResponElimina
  23. Joana
    Si el proves ja em diràs, queda molt bo.
    Petonets

    Asela Masià
    Es un altre manera, de menjar-se’ls
    Petons

    Rosa
    Tota per tu, jejeje
    Petons

    ResponElimina