dilluns, 19 de setembre de 2011

COMBINAT DE SABORS



INGREDIENTS

1 patata mitjana
1 pebrot vermell petit
8 seitons
Amanida verda
Cibulet
Oli d’oliva
Sal


Aquest cop els seitons els he comprat confitats a la bacallaneria.

Rentem bé la patata la posem a bullir sencera sense pelar, amb aigua i sal durant uns vint minuts.

Passat el temps la deixem refredar, la pelem i tallem a rodelles d’un centímetre. Reservem

El pebrot vermell l’escalivem com tinguem costum de fer-ho, però que ens quedi amb una textura una mica ferma, netegem, amanim i reservem.

Netejar les fulles d’amanida i posem sal, oli i reservem

Tallar petit el cibulet. Reservem

Per emplatar, posarem un llit de patates, un polsim de sal i unes gotes d’oli, a sobre una capa de pebrot vermell, amanim, i l’última de seitons, posem l’amanida al costat i tornem a amanir tot el conjunt.

32 comentaris:

  1. combinació perfecte !! i la foto sense comentaris... Per cert he fet la teva llaminera de porc i el resultat bo, bo , bo

    petonets

    ResponElimina
  2. Combinat de sabors i també de colors!
    Una presentació elegant i un plat molt saludable, aquesta recepta ho té tot ;)

    ResponElimina
  3. Que bo...mira una cosa semblant faig jo però en comptes de patata amb pa...ho faré com tu ha d'estar boníssim.
    petons

    ResponElimina
  4. Un combinado de categoria...bien rico que esta.
    Besets.

    ResponElimina
  5. Quina vombinació més refrescant i deliciosa. Penso en el gust dels seitons i em desfaig, em tenen guanyada :)
    Petons!

    ResponElimina
  6. Jo faig una amanida molt semblant, amb tonyina i a casa agrada molt.
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Ara començo a veure pebrots vermells a bon preu a la fruiteria... així que en farem uns quants a l'estil 'fem un mos' :)

    ResponElimina
  8. Els aladrocs amb pimentons torrats m'encisen... El toc de la creïlla i el cibulet em semblen interessants... Que no en faré?
    Gràcies!
    Besets

    ResponElimina
  9. Quina tapeta més bona i refrescant (sembla que encara ens queden dies de calor...). M'encanta el peix blau combinat d'aquesta manera. Besets.

    ResponElimina
  10. El seitó em torna boja...Aquest plat el trobo exquisit amb l´amalgama de tots els ingredients.

    ResponElimina
  11. Vols creure que m'ha vingut salivera?...seitonets!...Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Un plat senzill i boníssim!! i la presentació és molt xula!
    Un petó enorme

    ResponElimina
  13. bo, sa i saboros... qie més es pot demanar??
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Que ben posat tot plegat, ha de ser una delícia!

    ResponElimina
  15. Els seitons m'encanten! quina bona pinta nena.
    Petons

    ResponElimina
  16. Com sempre les teves tapetes o entránts son de fábula.....paco

    ResponElimina
  17. Un entrant genial, la combinació de sbors molt bona, però la de colors no es queda enrere!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  18. Uauu!! ha de ser deliciós aqeust plat!!! que vistós!! petons

    ResponElimina
  19. Isabel
    Moltes gracies, celebro que t’ agradi la llaminera
    Un peto

    Gemma
    Moltes gracies, es una forma diferent de presentar una amanida de patates i seitons
    Molts petons

    Nuria
    Amb pa ha de ser una mica més contundent
    Petons

    ResponElimina
  20. Mesilda
    Moltes gracies
    Petons

    Acabatdefer
    A casa també ens agraden molt els seitons, i així es converteixen en un plat deliciós
    Petons

    Gemma
    Amb tonyina també ha de quedar molt bona
    Petonets

    ResponElimina
  21. Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Starbase
    Moltes gracies, espero que us agradin
    Petons

    Queti B
    Espero que t’agradin, si ho proves ja amb diràs
    Molts petons

    ResponElimina
  22. Asela Masià
    El peix blau combina molt bé amb les amanides d’estiu
    Un peto

    Cristina
    Es un plat d’estiu molt refrescant
    Petons

    Cuinant i païnt
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  23. Mercé
    És un plat molt llaminer jejeje
    Petonets

    Lidia
    Me’n alegro
    Petons

    Ingrit
    Es un plat senzill, però que dona molt de joc
    Un peto

    ResponElimina
  24. Alfons
    Menjar-te’l!!
    Una abraçada

    LA COCINERA DE BETULO
    Es una mica la gracia, doncs no deixa de ser una amanida en plan guapo
    Molts petons

    Visc a la cuina
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  25. Cuinant i païnt
    De ben segur que t’agradarà
    Petons

    Paco
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Elsfogonsdelabordeta
    El bo de les amanides a més de bones, si tenen molt color son mes agraïdes
    Petons

    Roser
    Tens molta raó
    Petons

    ResponElimina
  26. Combinació de sabors i també combinació de colors. A més, no costa de fer i es pot deixar preparat per endavant. Ho té tot!

    ResponElimina
  27. A més de bo, com molt bé dius es ideal per el dia que tens ple el mati, el deixes preparat i feina feta
    Petons

    ResponElimina
  28. Faig una variant posant pel damunt de les patates xipirons saltejats i una mica d'oli que he deixat unes hores abans amb petits trossets de pernil o "cecina" a macerar...
    Salut!

    ResponElimina