COMBINAT DE SABORS
INGREDIENTS
1 patata mitjana
1 pebrot vermell petit8 seitons
Amanida verda
Cibulet
Oli d’oliva
Sal
Aquest cop els seitons els he comprat confitats a la bacallaneria.
Rentem bé la patata la posem a bullir sencera sense pelar, amb aigua i sal durant uns vint minuts.
Passat el temps la deixem refredar, la pelem i tallem a rodelles d’un centímetre. Reservem
El pebrot vermell l’escalivem com tinguem costum de fer-ho, però que ens quedi amb una textura una mica ferma, netegem, amanim i reservem.
Netejar les fulles d’amanida i posem sal, oli i reservem
Tallar petit el cibulet. Reservem
Per emplatar, posarem un llit de patates, un polsim de sal i unes gotes d’oli, a sobre una capa de pebrot vermell, amanim, i l’última de seitons, posem l’amanida al costat i tornem a amanir tot el conjunt.
combinació perfecte !! i la foto sense comentaris... Per cert he fet la teva llaminera de porc i el resultat bo, bo , bo
ResponEliminapetonets
Combinat de sabors i també de colors!
ResponEliminaUna presentació elegant i un plat molt saludable, aquesta recepta ho té tot ;)
Que bo...mira una cosa semblant faig jo però en comptes de patata amb pa...ho faré com tu ha d'estar boníssim.
ResponEliminapetons
Un combinado de categoria...bien rico que esta.
ResponEliminaBesets.
Quina vombinació més refrescant i deliciosa. Penso en el gust dels seitons i em desfaig, em tenen guanyada :)
ResponEliminaPetons!
Jo faig una amanida molt semblant, amb tonyina i a casa agrada molt.
ResponEliminaPetonets.
perfecta combinacion y sabrosa
ResponEliminaAra començo a veure pebrots vermells a bon preu a la fruiteria... així que en farem uns quants a l'estil 'fem un mos' :)
ResponEliminaEls aladrocs amb pimentons torrats m'encisen... El toc de la creïlla i el cibulet em semblen interessants... Que no en faré?
ResponEliminaGràcies!
Besets
Quina tapeta més bona i refrescant (sembla que encara ens queden dies de calor...). M'encanta el peix blau combinat d'aquesta manera. Besets.
ResponEliminaEl seitó em torna boja...Aquest plat el trobo exquisit amb l´amalgama de tots els ingredients.
ResponEliminaQue rico tu pincho!!!
ResponEliminaBesitos
Vols creure que m'ha vingut salivera?...seitonets!...Una abraçada.
ResponEliminam'agrada aquest combinat...
ResponEliminaUn plat senzill i boníssim!! i la presentació és molt xula!
ResponEliminaUn petó enorme
bo, sa i saboros... qie més es pot demanar??
ResponEliminaUna abraçada
La presentació fa venir gana.
ResponEliminaPetons.
Que ben posat tot plegat, ha de ser una delícia!
ResponEliminaEls seitons m'encanten! quina bona pinta nena.
ResponEliminaPetons
Com sempre les teves tapetes o entránts son de fábula.....paco
ResponEliminaUn entrant genial, la combinació de sbors molt bona, però la de colors no es queda enrere!
ResponEliminaPetons
Sandra
Uauu!! ha de ser deliciós aqeust plat!!! que vistós!! petons
ResponEliminaIsabel
ResponEliminaMoltes gracies, celebro que t’ agradi la llaminera
Un peto
Gemma
Moltes gracies, es una forma diferent de presentar una amanida de patates i seitons
Molts petons
Nuria
Amb pa ha de ser una mica més contundent
Petons
Mesilda
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Acabatdefer
A casa també ens agraden molt els seitons, i així es converteixen en un plat deliciós
Petons
Gemma
Amb tonyina també ha de quedar molt bona
Petonets
Miquel
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Starbase
Moltes gracies, espero que us agradin
Petons
Queti B
Espero que t’agradin, si ho proves ja amb diràs
Molts petons
Asela Masià
ResponEliminaEl peix blau combina molt bé amb les amanides d’estiu
Un peto
Cristina
Es un plat d’estiu molt refrescant
Petons
Cuinant i païnt
Moltes gracies
Petons
Mercé
ResponEliminaÉs un plat molt llaminer jejeje
Petonets
Lidia
Me’n alegro
Petons
Ingrit
Es un plat senzill, però que dona molt de joc
Un peto
Alfons
ResponEliminaMenjar-te’l!!
Una abraçada
LA COCINERA DE BETULO
Es una mica la gracia, doncs no deixa de ser una amanida en plan guapo
Molts petons
Visc a la cuina
Moltes gracies
Petons
Cuinant i païnt
ResponEliminaDe ben segur que t’agradarà
Petons
Paco
Moltes gracies
Una abraçada
Elsfogonsdelabordeta
El bo de les amanides a més de bones, si tenen molt color son mes agraïdes
Petons
Roser
Tens molta raó
Petons
Combinació de sabors i també combinació de colors. A més, no costa de fer i es pot deixar preparat per endavant. Ho té tot!
ResponEliminaA més de bo, com molt bé dius es ideal per el dia que tens ple el mati, el deixes preparat i feina feta
ResponEliminaPetons
Faig una variant posant pel damunt de les patates xipirons saltejats i una mica d'oli que he deixat unes hores abans amb petits trossets de pernil o "cecina" a macerar...
ResponEliminaSalut!