dilluns, 26 de setembre de 2011

SOPAR DE PETITS MOS ll



PETIT MOS DE FORMATGE AMB HERBES

INGREDIENTS

200 g formatge fresc del nostre gust
1 cullerada de cerfull picat
1 gra d’all

Pelem l’all i el posem al got de la batedora amb el formatge i el cerfull. Triturar fins que ens quedi una crema suau i homogènia

Servirem amb llesquetes de pa o en un bol.




PETIT MOS DE FETGE DE BACALLÀ

INGREDIENTS

1 llauna de fetge de bacallà
½ llimona
Llesques de pa

Obrim la llauna de fetge de bacallà, escorrem gairebé tot l’oli que porta i l’aboquem a un plat, escorrem la llimona i amb una forquilla fem-ne un puré, procurant que ens quedi ben fi. Reserven durant un quart d’hora a la nevera.

Preparem les llesques de pa que les torrarem al moment de servir.

Passat el temps, (si ha quedat una mica de suc procurem treure-li), escampem el paté de fetge per sobre les torrades.

Queda molt bo el contrast fred del fetge de bacallà amb el pa calent.




PETIT MOS DE XAMPINYONS AMB BACÓ FUMAT

INGREDIENTS

Xampinyons
Talls de bacó
1 ceba petita
Oli d’oliva
Sal
Llesques de pa

Ratllem, salem i fregim la ceba amb una mica d’oli. Reservem

Netegem els xampinyons, els tallem petits i salpebrem. Reservem

Tallem el bacó a tallets petits. Reservem

Quan tinguem la ceba al punt posem-hi els xampinyons i el bacó, remenem i quan s’hagi embegut la mica d’aigua del bolets ja o tindrem llest.

Posem la barreja sobre les llesques de pa.




PETIT MOS DE XORIÇO AMB OU DE GUATLLA

INGREDIENTS

Ous de guatlla
Talls de xoriço
Llesques de pa
Oli d’oliva
Sal

Preparem les llesques de pa que siguin de la mida del tall de xoriço, que posarem a sobre.

Mentrestant posem una paella amb oli al foc, quan el tinguem calent farem els ous fregits de guatlla i els posem sobre del xoriço.




PETIT MOS DE PERNIL AMB BRIE

INGREDIENTS

Pernil tallat prim
Formatge brie
Llesques de pa

Tallem el formatge brie a talls d’un centímetre de gruix.

Tallem les llesques de pa.

Sobre cada llesca posem un tall de pernil i a sobre un tall de formatge, o portem al microones a escalfar uns segons, a temperatura mitja, no més perquè el formatge ens quedaria gairebé líquid.



23 comentaris:

  1. Si els hi fas aquets sopars, l'any que be et tocará un altre cop fer tú, el sopar,jaja
    Petonets

    ResponElimina
  2. No em puc ni imaginar com de plena havia d'estar la taula... a cada pintxo més bo!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Per a mi el millor, el de pernil amb brie.....el formatge em pot!
    petonets

    ResponElimina
  4. ostres! van sortir ben tips!!!! ;) petonets

    ResponElimina
  5. Unes propostes fantàstiques, segur que els convidats van quedar molt contents!

    ResponElimina
  6. quina gana, sembla un sopar dels que m'agraden ..

    petonets

    ResponElimina
  7. Hola Sion, quant de temps sense passar per aquí ja veig que el ritme continua.

    Un sopar que de ben segur l'any vinent fan trampa perque us torni a tocar.

    Muas!

    ResponElimina
  8. Me pido uno de cada,estas cenas de tapas me pierden...las tengo que probar todas.
    Besets.

    ResponElimina
  9. M'agraden tots, però repetiria de l'últim! jaja! petons

    ResponElimina
  10. Uff quines petites delicies...
    Petons

    ResponElimina
  11. Ha de fer il·lusió veure tot el conjunt preparat a sobre de la taula... Quina gana..!!

    ResponElimina
  12. Amb tanta varietat tothom queda content.
    Petons.

    ResponElimina
  13. No sé cual de estos canapés me gustan más, me pido uno de cada! Un lujazo de entrantes!

    ResponElimina
  14. Buf! no pareu amb els entrants...No sabria quin triar. Potser una mica de cada, no?

    ResponElimina
  15. Amb aquestes llesquetes em perdoooo!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  16. Gemma
    Si tinc temps com aquest any no m’importarà gens tornar-hi.
    Petons

    Elsfogonsdelabordeta
    Vaig tenir el fallo de no fer la foto de tot el conjunt, una llàstima, de cada mos vaig fer tres plats, per que fos més fàcil menjar, la veritat es que feia molt de goig
    Un peto

    Cuinant i païnt
    Per a tots els gustos, encara que no en va sobrar ni un
    Petonets

    ResponElimina
  17. Judith
    Segur que si, perquè per sort hi ha força confiança i algú s’hauria queixat.
    Petons

    Gemma
    Seguríssim, ja van fer la conya de que repetiríem aviat el sopar
    Un petonas

    Isabel
    Aquet es un sopar que agrada gairebé a tothom de quant en quant
    Petonets

    ResponElimina
  18. Gemma
    Benvinguda, ja ho van insinuar, però l’any que bé a mi em toca anar de convidada, jejejeje
    Molts petons

    Mesilda
    Totes son diferents i sense massa complicació
    Petons

    Roser
    Tots tenen un sabor diferent, i ni han per a tots els gustos
    Petons

    ResponElimina
  19. Neus
    Moltes gracies
    Molts petons

    Ricard Sampere
    Si feia molta patxoca, però no vam pensar amb la foto del conjunt
    Una abraçada,

    La cocinera de Betulo
    Si tothom podia triar els que més li agradaven
    Petonets

    ResponElimina
  20. Damilena
    Pues uno de cada, faltaria mas
    Besos

    Cristina
    Es que n’havia una bona selecció i per tots els gustos
    Petons

    Dolça
    Nosaltres també, i quan els tens a taula no et recordes de la feina
    Petons

    ResponElimina
  21. Que aperitivos más ricos nos has puesto, me gustan todos y es que las torradas me encantan.

    Yo también suelo usar mucho el higado de bacalao.

    Petonets

    ResponElimina
  22. Muchas gracias, a mi también me gustan mucho y encontré una ocasión perfecta para poder degustar muchos en una cena y con amigos de toda la vida.
    Muchos besos

    ResponElimina
  23. M'encanten aquests petits mos...
    Son fàcils i variats.
    He intentat fer-te comentaris al altres petits mos...
    però no hi ha manera.
    A veure si hara ting sort.
    Petonets

    ResponElimina