SOPAR DE PETITS MOS lll, ULTIM
PETIT MOS DE SALMÓ I FORMATGE DE BÚFALA
INGREDIENTS
Salmó marinat o fumat
Formatge de Búfala
Oli d’oliva
Llesques de pa
Tallem el salmó a daus petits. Reservem
Esmicolem el formatge de Búfala. Reservem
Barregem els daus de salmó amb el formatge, amanim amb unes gotes d’oli d’oliva, posem sobre les llesques de pa.
PETIT MOS DE LLAMINERA DE PORC
Podem servir amb unes llesques de pa torrat, i per sobre una mica de tomàquet amanit.
La recepta la podeu trobar aquí.
PETIT MOS DE VIEIRES AMB BEXAMEL
INGREDIENTS
Vieires (una per persona)
1/2 tall de bacó fumat per vieira
Llet
Farina
Mantega
Formatge ratllat
Oli
Sal
Nou moscada
Si comprem las vieires fresques, les netegem deixant-hi el coral, (també les podem comprar congelades, ja venen netes), els eixuguem l’aigua, salem i reservem.
Tallem el bacó a trossets molts petits, reservem.
A una paella posem unes gotes d’oli i la meitat de la mantega, perquè l’oli no se'ns ennegreixi, saltegem las vieires, quan comencen a deixar l’aigua les traiem, i reservem.
A la mateixa paella aprofitem el que ens hi queda per preparar la beixamel. Enrossirem la farina, quan la tinguem anem-hi tirant la llet poc a poc i remenant, fins que la tinguem una mica lligada, espolsem amb una miqueta de nou moscada, al arrivar a aquest punt, posem-hi el bacó que tenim talladet, remenem una mica perquè s’incorpori i afegim las vieires, deixem que cogui tot junt uns dos o tres minuts.
Si tenim closques d’elles mateixes, les omplim amb una vieira i unes cullerades de la beixamel, empolsem amb formatge ratllat i gratinem al forn.
ESTRELLES I MAGDALENES DE POMA
200 g. farina
200 g. sucre
3 ous
1 paquet llevat Royal
100 g. mantega
1 kg pomes Golden
Pelem las pomes, les tallem a quadradets ben petits, reservant-ne una que la tallarem a mitges llunes primetes i també en farem unes boletes per la decoració. Reservem.
A un bol batem els ous, desprès, hi barregem la farina, el sucre i el llevat.
Mentrestant desfem la mantega al foc, hi l´afegim al preparat anterior, posem la poma que hem tallat petita, remenem fins que ens quedi tot ben incorporat, omplim els motlles, posem a sobre la poma tallada a mitges llunes, fins que ens quedi ben coberta, a sobre una boleta, espolsem una mica de sucre per sobre.
Posem a coure al forn, que hem preparat a 200º C uns 10 minuts o fins que al punxar-les la punta del ganivet ens surti neta.
Recomano fer-les el dia abans de menjar.
Quina meravella, nena!!!
ResponEliminaFelicitats als convidats, de ven segur van marxar ven tipets!!!
Petonets guapa.
ya se ha acabado oh¡¡¡ que pena los pequeños bocados asi son un vicio irresistible
ResponEliminaM'encanten els sopars a base de pintxos, no me'n cansaria mai. El de la llaminera de porc em té ben captivada, i que bufones les magdalenes en forma d'estrella!
ResponEliminaQuina feinada vas tenir aquella nit eh ;) molt bona feina
Realment, aquets sopars son fantástics. Tothom ens diu que donen feina pero com disfrutem fent-los, no es tanta feina,no?
ResponEliminaPetonets.
Nos has dejado una buena seleccion...las estrellitas de manzana quedan chulisimas!
ResponEliminaBesets.
Ostres, quin soparàs! Les vieires i el salmó amb formatge han estat els meus preferits :)
ResponEliminaPerò són moltes hores a la cuina !!!
ResponEliminafelicitats pel sopar
petonets
Quina feinada i que bo que ha d'estar tot, els teus amics se'n van anar de acances ben servits!
ResponEliminade mos en mos s'omple la pica!! deliciosa proposta!!
ResponEliminaEstic mirant i remirant i no em decideixo per un, m'agraden tots.
ResponEliminaPetons.
¡Quins mossos! ... per anar provant cada un d'ells i després repetir.
ResponEliminaMiro todos .....y los quiero todos!....yo viviria de bocadillos y tapitas!!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaHola Sion, guapa tu
ResponEliminaAquest tipus de menjar a casa els torna boixos,...que bons i que ben presentats, ( com sempre)
mil petonets SUsanna
Hola Sion.
ResponEliminaQuins entrants, mes divertits.
Molt bona proposta per un sopar d'amics.
Petons
Sempre s' encerta amb uns entrants tan bons.
ResponEliminaCuinant i païnt
ResponEliminaVan marxar contents, doncs ja teníem tots plegats les vacances a sobre
Petons
Miquel
Tens tota la raó
Una abraçada
Acabatdefer
Jo tampoc me’n cansaria mai, tot i la feinada quan ets a taula no hi penses
Petons
GEMMA
ResponEliminaTens tota la raó, com que ho fas a gust la feina no es feina.
Petons
Mesilda
Una col•lecció per tots els gustos
Petons
Gemma
Celebro que t’hagin agradat.
Petons
Isabel
ResponEliminaPerò quan tens els plats a taula, no ten recordes de la feina
Petons
Cristina
Tots plegats varem anar ven servits
Petons
Alfons
Moltes gracies
Una abraçada
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaDoncs un de cada, jajajaja
Petons
El Oteador de los Mercados
Es el que varem fer aquell dia
Petons
Foodtravelandwine
Ya somos dos, yo también comería así cada día.
Besos
SUSANNA
ResponEliminaA casa i als nostres amics també
Petons
Isabel
Amb aquesta proposta no falles mai, tothom menja al seu gust
Petons
ANNAFS
Tens raó, sempre encertes els gustos de tothom
Petons