dimecres, 18 de gener de 2012

BRAÇETS DE PATATA FARCITS


INGREDIENTS

4 patates
200 g. carn picada vedella ó porc
6  talls de formatge cremós
100 g. formatge rallat
Oli

Bullim les patates tallades a trossos, amb aigua i una mica de sal.

També les podem fer senceres al microones, deu minuts per una banda, i segons com estiguin de toves, uns cinc minuts per l’altre. Les passem pel pasapurés, reguem amb una mica d’oli i un polsim de sal, barregem molt bé i reservem.

A una paella amb una mica d’oli posem la carn picada, a foc molt lent, mentre es va confitant, afegim mica en mica, els talls de formatge cremós, trencats a trossets i la meitat del formatge ratllat, anem remenant fins que estigui tot molt ben incorporat i la carn sigui cuita.

Estenem la patata amb el corró, sobre un paper de cuina o d’alumini fins que ens quedi una capa no massa gruixuda, al centre posem la barreja de la carn i formatge que tenim preparada, enrotllem.

Posem el braç a una safata per servir que pugui anar al forn. Espolsem amb formatge ratllat i gratinem.

32 comentaris:

  1. Que bones les patatas així farcides, això si, per i millor la carn de porc :)

    Petonets!!

    ResponElimina
  2. Tienen una pinta riquisima!!! me llevo la receta, y un bracito que están irresistibles.
    bsts. maite

    ResponElimina
  3. Jo sempre faig les patates farcides amb pell.... Pero així també han de quedar boníssimes.
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Buenisimas!Ya estan anotadas,este fin de semana las preparo.
    Besets.

    ResponElimina
  5. Un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat, sobretot entre els més petits!

    ResponElimina
  6. Així individuals què bé que queda!la patata amb la carn una bona combinació!

    ResponElimina
  7. Quan era petita, ma mare ens en feia però en gran, com un braç de gitano. Ara que ja sóc gran, m'agrada més la teva proposta, Sión! Petonet

    ResponElimina
  8. Oh! Que bones aquestes patates... Uf! M'encanten farcidetes del que sigui!!
    Petonets!

    ResponElimina
  9. Sí, si...aquests són els meus preferits.Ara que ami em passa com la Marina. La mare ens el feia amb format braç de gitano i ara m´he tornat més "pija" i aquests farcellets els trobo una delicatessen...

    ResponElimina
  10. que bo!!! m'ancanten aquests bracets farcits individuals...els faré!!!

    Petonets guapa!

    ResponElimina
  11. Buenísimas las patatas y que bien las has presentado.

    Petons

    ResponElimina
  12. Aixo te pinta de estar molt bó.
    Besets

    ResponElimina
  13. A casa ho fem, però en gran m'agrada la teva proposta individual.

    Muas!

    ResponElimina
  14. aixi en petit format són fantastics per un pica pica o un dinar més informal... magnifica idea!!

    ResponElimina
  15. Em sembla una idea estupenda! Gràcies, Sion!
    Besets

    ResponElimina
  16. M'agraden aquests bracets en porcions individuals.
    Petons.

    ResponElimina
  17. Quina gran idea així fets individualment...petons

    ResponElimina
  18. Ummmm! Que bó. M'encanten aquests minibraçets.
    Petonets.

    ResponElimina
  19. Anniki
    Amb totes dues queda bé
    Petons

    A peu coix-pambolixocolata
    Si que esta bo
    Petons

    Don Camilo y Caldereta
    Tienes bastante con uno !!!!!! jejeje
    Besos

    ResponElimina
  20. GEMMA
    Jo també en faig amb pell, però així sembla que fan més de diumenge
    Petons

    Mesilda
    Si les fas ja amb diràs
    Petons

    Gemma
    Tens molta raó, encara que els no tan petits també els agraden molt
    Petons

    ResponElimina
  21. Teresa
    Con he dit abans a la GEMMA així semblem més de diumenge
    Petons

    Marina
    Per un dia de cada dia gran, es més ràpid, per un dia de festa aquests a taula son més agraïts.
    Petons

    Marina
    L’avantatge es que les patates lliguem amb gairebé tot
    Petons

    ResponElimina
  22. Cristina
    Et dic com a la Marina tot depèn del dia que els tinguem que menjar.
    Petons

    Carme – cocina con sabor
    Així individuals fam molt goig a taula.
    Porto molts dies sense poder posar-te comentaris, doncs quan entres a comentaris la pagina es queda en blanc.
    Petons

    Lidia
    Que vagin bé
    Petons

    ResponElimina
  23. Maria Pilar-COCINICA
    Muchas gracias
    Besos

    Orquidea 59
    Estan bons jejeje
    Petons

    Gemma
    Així petits a taula resulten molt simpàtics
    Petons

    ResponElimina
  24. Alfons
    Així petits son més de festa
    Porto molts dies sense poder posar-te comentaris, doncs quan entres a comentaris la pagina es queda en blanc.
    Una abraçada

    Queti B
    Celebro que t’agradi l’idea
    Petons

    Visc a la Cuina
    A taula va triomfar!!
    Petons

    ResponElimina
  25. LA COCINERA DE BETULO
    En una variació del típic braç de patata
    Porto molts dies sense poder posar-te comentaris, doncs quan entres a comentaris la pagina es queda en blanc.
    Petons

    Nuria
    Queden més de festa
    Petons

    Joana
    Celebro que t’agradin !!!!
    Petons

    ResponElimina
  26. Bracets de gitano!! Que bons!! La mare en feia (però en gran) i li quedaven de fábula. A l'estiu freds, amb tomàquet, oliva, tonyina, etc., a l'hivern, com el teu... Quins records!!

    Molts petons!!

    ResponElimina
  27. Aquesta recepta tan bona l'he de fer!! Quina salivera només de veure'n les fotos!!! A més, ben econòmica!! Salutacions

    ResponElimina
  28. Molt bonics amb aquesta presentació, fan molta festa.

    ResponElimina
  29. Quina idea més bona. En prenc nota. De fet el farciment pot ser força variat, ho sigui que dóna molt de joc.
    Una abraçada.

    ResponElimina