BRAÇETS DE PATATA FARCITS
INGREDIENTS
4 patates
200 g. carn picada vedella ó porc6 talls de formatge cremós
100 g. formatge rallat
Oli
Bullim les patates tallades a trossos, amb aigua i una mica de sal.
També les podem fer senceres al microones, deu minuts per una banda, i segons com estiguin de toves, uns cinc minuts per l’altre. Les passem pel pasapurés, reguem amb una mica d’oli i un polsim de sal, barregem molt bé i reservem.
A una paella amb una mica d’oli posem la carn picada, a foc molt lent, mentre es va confitant, afegim mica en mica, els talls de formatge cremós, trencats a trossets i la meitat del formatge ratllat, anem remenant fins que estigui tot molt ben incorporat i la carn sigui cuita.
Estenem la patata amb el corró, sobre un paper de cuina o d’alumini fins que ens quedi una capa no massa gruixuda, al centre posem la barreja de la carn i formatge que tenim preparada, enrotllem.
Posem el braç a una safata per servir que pugui anar al forn. Espolsem amb formatge ratllat i gratinem.
Que bones les patatas així farcides, això si, per i millor la carn de porc :)
ResponEliminaPetonets!!
Ha d'estar molt boooo!
ResponEliminaTienen una pinta riquisima!!! me llevo la receta, y un bracito que están irresistibles.
ResponEliminabsts. maite
Jo sempre faig les patates farcides amb pell.... Pero així també han de quedar boníssimes.
ResponEliminaPetonets.
Buenisimas!Ya estan anotadas,este fin de semana las preparo.
ResponEliminaBesets.
Un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat, sobretot entre els més petits!
ResponEliminaAixí individuals què bé que queda!la patata amb la carn una bona combinació!
ResponEliminaQuan era petita, ma mare ens en feia però en gran, com un braç de gitano. Ara que ja sóc gran, m'agrada més la teva proposta, Sión! Petonet
ResponEliminaOh! Que bones aquestes patates... Uf! M'encanten farcidetes del que sigui!!
ResponEliminaPetonets!
Sí, si...aquests són els meus preferits.Ara que ami em passa com la Marina. La mare ens el feia amb format braç de gitano i ara m´he tornat més "pija" i aquests farcellets els trobo una delicatessen...
ResponEliminaque bo!!! m'ancanten aquests bracets farcits individuals...els faré!!!
ResponEliminaPetonets guapa!
cap a favorits
ResponEliminaBuenísimas las patatas y que bien las has presentado.
ResponEliminaPetons
Aixo te pinta de estar molt bó.
ResponEliminaBesets
A casa ho fem, però en gran m'agrada la teva proposta individual.
ResponEliminaMuas!
aixi en petit format són fantastics per un pica pica o un dinar més informal... magnifica idea!!
ResponEliminaEm sembla una idea estupenda! Gràcies, Sion!
ResponEliminaBesets
Una recepta per triomfar!
ResponEliminaM'agraden aquests bracets en porcions individuals.
ResponEliminaPetons.
Quina gran idea així fets individualment...petons
ResponEliminaUmmmm! Que bó. M'encanten aquests minibraçets.
ResponEliminaPetonets.
Anniki
ResponEliminaAmb totes dues queda bé
Petons
A peu coix-pambolixocolata
Si que esta bo
Petons
Don Camilo y Caldereta
Tienes bastante con uno !!!!!! jejeje
Besos
GEMMA
ResponEliminaJo també en faig amb pell, però així sembla que fan més de diumenge
Petons
Mesilda
Si les fas ja amb diràs
Petons
Gemma
Tens molta raó, encara que els no tan petits també els agraden molt
Petons
Teresa
ResponEliminaCon he dit abans a la GEMMA així semblem més de diumenge
Petons
Marina
Per un dia de cada dia gran, es més ràpid, per un dia de festa aquests a taula son més agraïts.
Petons
Marina
L’avantatge es que les patates lliguem amb gairebé tot
Petons
Cristina
ResponEliminaEt dic com a la Marina tot depèn del dia que els tinguem que menjar.
Petons
Carme – cocina con sabor
Així individuals fam molt goig a taula.
Porto molts dies sense poder posar-te comentaris, doncs quan entres a comentaris la pagina es queda en blanc.
Petons
Lidia
Que vagin bé
Petons
Maria Pilar-COCINICA
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Orquidea 59
Estan bons jejeje
Petons
Gemma
Així petits a taula resulten molt simpàtics
Petons
Alfons
ResponEliminaAixí petits son més de festa
Porto molts dies sense poder posar-te comentaris, doncs quan entres a comentaris la pagina es queda en blanc.
Una abraçada
Queti B
Celebro que t’agradi l’idea
Petons
Visc a la Cuina
A taula va triomfar!!
Petons
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaEn una variació del típic braç de patata
Porto molts dies sense poder posar-te comentaris, doncs quan entres a comentaris la pagina es queda en blanc.
Petons
Nuria
Queden més de festa
Petons
Joana
Celebro que t’agradin !!!!
Petons
Bracets de gitano!! Que bons!! La mare en feia (però en gran) i li quedaven de fábula. A l'estiu freds, amb tomàquet, oliva, tonyina, etc., a l'hivern, com el teu... Quins records!!
ResponEliminaMolts petons!!
Aquesta recepta tan bona l'he de fer!! Quina salivera només de veure'n les fotos!!! A més, ben econòmica!! Salutacions
ResponEliminaMolt bonics amb aquesta presentació, fan molta festa.
ResponEliminaQuina idea més bona. En prenc nota. De fet el farciment pot ser força variat, ho sigui que dóna molt de joc.
ResponEliminaUna abraçada.