CASSOLA DE RAP A LA MARINERA
Aquest es el segon plat del dinar de Nadal.
INGREDIENTS
6 talles de rap
8 gambes grosses de Palamós½ k de musclos de roca
1 ceba grossa
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
2 cullerades d’all i julivert picats
Farina
Ametlles torrades
Safrà
Oli d’oliva
Sal
Esbaldim el rap, assequem i salem.
L’enfarinem i fregim amb oli d’oliva, durant un parell de minuts, nomes tomba i tomba perquè aguanti la farina. Reservem calent.
A la mateixa paella, sufragui’m a foc molt lent la ceba picada i el tomàquet ratllat, un cop tinguem tots aquests ingredients al punt, afegim la picada amb les ametlles i el safra, donem unes voltes i afegim la cervesa ( com no podria ser d’un altre manera a la meva cuina).
Deixem reduir una mica la cervesa, llavors incorporem el rap, i els musclos que tindrem prèviament rentats, l’all i el julivert ben triturat, courem tot el conjunt uns deu minuts a foc mitjà.
Si fes falta rectifiquem de sal i ja podem servir.
No sap com m'agradaria ara un platet així.
ResponEliminaA mi també!! m'encanten aquests plats de peix amb suquet...em xiflen!!i aquest té un aspecte que fa agafar gana de cop! petonets
ResponEliminaCarai, Sión, ho reuneixes tot en aquest plat: tradició, productes de qualitat i, segur, un sabor esplèndit! Petons
ResponEliminaVinc d'un lluç farcit de gambes i arribo a un rap a la marinera...Aquests son els plats que m'enamoren!. On hi hagi plats de peix així que em treguin la resta!... Una abraçada i FELIÇ 2012!!!
ResponEliminaDelicioso!!....para empezar y repetirse!!........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaPlatazo! Algun cop hem fet nosaltres també rap per a dinar de Nadal. Ens fa molta festa :)
ResponEliminaFELIZ AÑO ...ya estamos de vuelta ..y fuchicando en tu cocina ...que buen plato este rape está FANTASTICO ..besos MARIMI
ResponEliminaEl pròxim cop que en portis avisa, que porto la barra de pa! Quina pinta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
què bo!!! jo `per Reis vaig fer sarsuela!!! i es clar... a sucar-hi panet!!
ResponEliminaRiquisimo,con estos platos te chupas hasta el codo.
ResponEliminaBesets.
Que buena pinta!!! que ganas me han dado de un plato de rape a la la marinera. Me lo apunto.
ResponEliminabsts. Maite
Un bon plat que m'agrado molt.
ResponEliminaPetons.
Quin plat mes bo vas fer!
ResponEliminaBon any!
Aquests plats de peix amb suquet sempre triomfen! Jo no sóc gaire de peix però el rap m´agrada molt. La meva mare diu que a sobre que no m´agrada el peix quan en menjo trio car, je, je, je...
ResponEliminaBravoooooo! M'encisa el rap, i tots els suquets de peix. El teu sembla boníssim. Gràcies per compartir-lo!
ResponEliminaBesos
M'encanta el rap.I si a sobre es amb un bon suquet, mmmmm......
ResponEliminaPetonets.
un plat exquisit molt bo
ResponEliminabon any parella
A peu coix-pambolixocolata
ResponEliminaAquets plats normalment agraden a quasi tots
Petons
Roser
Son per menjar acompanyats d’una barra de bon pa
Petons
Marina
És un plat de tota la vida, però que no cansa
Petonets
Mercé
ResponEliminaA mi també m’agrada més el peix que la carn
Petons
Foodtravelandwine
Para empezar i repetir........
Besos
Starbase
El rap així és un peix de festa, encara que és bo per tots els dies de l’any
Una abraçada
Garluti
ResponEliminaMuchas gracias.
Besos i Feliz año
Elsfogonsdelabordeta
Doncs no en va quedar ni mica, hehehehehehehe
Molts petons
Teresa
Amb aquests plats si diu molt el pa, i al sucar no saps que esta més bo si el peix o el suquet
Petonets
Mesilda
ResponEliminaLo que li he comentad a la Teresa no saps si esta millo el Peix o la salsa
Petons
Don Camilo y Caldereta
Un buen plato de pescado con una buena salsa siempre entra bien
Un beso
LA COCINERA DE BETULO
Moltes gracies
Petons
Dolors
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Cristina
A casa ens agrada tot tipus de peix
Petons
Queti B
Els suquets son uns plats tradicionals boníssims
Petonets
Gemma
ResponEliminaEl rap esta boníssim de totes les maneres
Petons
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada i Bon Any
Una nova exibició de plats... Però m'ha quedat a la retina el rap a la marinera.... I pel que llegueixo a altres comentaris, veig que no soc l'únic...:).
ResponEliminaSalut..!.
És un plat que sempre bé de gust, encara que sigui un clàssic
ResponEliminaUna abraçada
molt bona pinta!! pero .las gambas?? me las menjo mentre faig el rap??
ResponElimina