diumenge, 15 de gener de 2012

CANELONS DE CONFIT D’ÀNEC



INGREDIENTS

2 cuixes de confit d’ànec
2 pomes acides
2 nous de mantega
Oli d’oliva
Pasta de canelons fresca  
Ceps deshidratats
Llet
Formatge ratllat
Foie micuit (opcional)

Quan preparo la recepta de confit d’ànec, com que en faig unes quantes de cuixes, desprès en puc fer varies preparacions, aquesta és una d’elles, que la tenia reservada per aquesta ocasió.

Posem a rehidratar els ceps amb aigua una mica tèbia.

Pelar i tallar les pomes a talls prims, posar-les a una paella amb la mantega i unes gotes d’oli al foc molt suau i tapades, anem remenant de tant en tant a la vegada que anem xafant-les per obtenir una compota, encara que no ens quedi molt fina també va bé.

Retirem la pell i l’ós de les cuixes confitades, tallem la carn ben petita amb el ganivet, i posem-la a un bol, quan tinguem la poma que ja estigui confitada, la barregem amb la carn procurant que quedi molt ben incorporada.

Bullim la pasta dels canalons, i els farcim del preparat d’ànec i poma, posant-los a la safata per anar al forn a gratinar. Reservem

Posem una mica de llet al got de la batedora i els ceps que tenim rehidratats, triturem que ens quedin molt fins. Reservem

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la que tenim amb els ceps i si en falta afegim de la natural.

Posem unes cullerades per sobre els canalons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.

Quan els traiem del forn, també podem posar-hi unes escames de foie micuit, queden més de festa grossa.

24 comentaris:

  1. Quin farcit més bó! I amb la poma genial, és un aliment que combina molt bé amb l'ànec.

    Petons

    ResponElimina
  2. Quina delícia, Sión!! M'encantaria provar-los... he he. Petonet!

    ResponElimina
  3. Aquests acnelons són dels que més m'agraden!!!
    petonets

    ResponElimina
  4. Que relleno tan exquisito.Seguro que no quedo nada.

    ResponElimina
  5. Quin farcit més bo!!! Jo encara no n'he menjat d'aquests, i són una bona alternativa als "de tota la vida"!
    Petons

    ResponElimina
  6. Carai quins senyors canelons!! aquest farcit l'he de tastar, el trobo genial! petons

    ResponElimina
  7. Uns canelons de luxe. Tan bo com és el confit d' ànec!

    ResponElimina
  8. Uiiiiiiiiiiiiiii! d'aquest encara no n'he fet mai.

    ResponElimina
  9. Tinc moltes ganes de menjar-ne pero els tindré que fer per mi sola..... A casa no els hi agrada l'ànec.
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Uns autèntics canelons de festa gran! Han de ser deliciosos amb tots aquests ingredients que m'encanten!
    petons

    ResponElimina
  11. No he fet mai canelons de carn de confit, però si he menjat a fora de casa i sempre amb exit.

    El confit (bo), sempre és una festa i amb canelons encara més.

    Una abraçada

    ResponElimina
  12. simplemente buenisimos Sion
    bona setmana

    ResponElimina
  13. Uns canelons de luxe per a un dia especial... Jo en faig uns de semblants, però compro el confit fet ;)

    ResponElimina
  14. Han d'estar boníssims! no n'he fet mai, però els provaré!

    ResponElimina
  15. Uns canelons de festa major! Han de ser boníssims.
    Una abaçada

    ResponElimina
  16. Una recepta de canelons d'allò més exquisida, ha de ser tan bo!

    ResponElimina
  17. Unos canelones de lujo,vaya relleno mas rico.
    Besets.

    ResponElimina
  18. o enlloc del mi.cuit ratllar una mica de tòfona per sobre...mmmm ja m'hi trobo, que bons!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  19. Anniki
    La combinació es molt agraïda en boca
    Petons

    Marina
    La propera vegada estàs convidada, jejeje
    Petons

    El taller de cuina
    Queden bons i així variem dels de tota la vida
    Petons

    ResponElimina
  20. Maria – Pilar COCINICA
    Muchas gracias.
    Fueron visto y no visto
    Besos

    Margarida
    Queden molt bons, i variem dels de tota la vida
    Petons

    Roser
    Un farcit força diferent però amb molt bon resultat
    Petons

    ResponElimina
  21. ANNAFS
    Si agrada el confit, agraden els canalons
    Petons

    A peu coix-pambolixocolata
    Son faci-lets, però amb molt bon resultat
    Petons

    GEMMA
    Llavors tot depèn de les ganes de fer-los per tu sola!!!!!
    Petons

    ResponElimina
  22. La cuina de l´Eri
    Una festa gran es mereix aquests canelons jejeje
    Petons

    Ricard Sampere
    Si agrada el confit, els canalons encara més
    Una abraçada

    Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  23. Gemma
    L’any Nou bé es mereix uns bons canalons, de totes maneres si no tinc el confit fet a casa, també el compro sense cap recança
    Petons

    Teresa
    Es un altre tipus de bons canelons
    Petons

    El plat blanc
    Tens raó son de festa major, si els proves ja amb diràs
    Petons

    ResponElimina
  24. Visc a la cuina
    Una recepta que sorprèn el resultat
    Petons

    Mesilda
    Una canelons de festa.
    Petons

    Dolça
    Amb la tòfona ja podrien ser..... mmmmm
    Petons

    ResponElimina