CANELONS DE CONFIT D’ÀNEC
INGREDIENTS
2 cuixes de confit d’ànec
2 pomes acides
2 nous de mantega
Oli d’oliva
Pasta de canelons fresca
Ceps deshidratats
Llet
Formatge ratllat
Foie micuit (opcional)
Quan preparo la recepta de confit d’ànec, com que en faig unes quantes de cuixes, desprès en puc fer varies preparacions, aquesta és una d’elles, que la tenia reservada per aquesta ocasió.
Posem a rehidratar els ceps amb aigua una mica tèbia.
Pelar i tallar les pomes a talls prims, posar-les a una paella amb la mantega i unes gotes d’oli al foc molt suau i tapades, anem remenant de tant en tant a la vegada que anem xafant-les per obtenir una compota, encara que no ens quedi molt fina també va bé.
Retirem la pell i l’ós de les cuixes confitades, tallem la carn ben petita amb el ganivet, i posem-la a un bol, quan tinguem la poma que ja estigui confitada, la barregem amb la carn procurant que quedi molt ben incorporada.
Bullim la pasta dels canalons, i els farcim del preparat d’ànec i poma, posant-los a la safata per anar al forn a gratinar. Reservem
Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la que tenim amb els ceps i si en falta afegim de la natural.
Posem unes cullerades per sobre els canalons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.
Quan els traiem del forn, també podem posar-hi unes escames de foie micuit, queden més de festa grossa.
Quin farcit més bó! I amb la poma genial, és un aliment que combina molt bé amb l'ànec.
ResponEliminaPetons
Quina delícia, Sión!! M'encantaria provar-los... he he. Petonet!
ResponEliminaAquests acnelons són dels que més m'agraden!!!
ResponEliminapetonets
Que relleno tan exquisito.Seguro que no quedo nada.
ResponEliminaQuin farcit més bo!!! Jo encara no n'he menjat d'aquests, i són una bona alternativa als "de tota la vida"!
ResponEliminaPetons
Carai quins senyors canelons!! aquest farcit l'he de tastar, el trobo genial! petons
ResponEliminaUns canelons de luxe. Tan bo com és el confit d' ànec!
ResponEliminaUiiiiiiiiiiiiiii! d'aquest encara no n'he fet mai.
ResponEliminaTinc moltes ganes de menjar-ne pero els tindré que fer per mi sola..... A casa no els hi agrada l'ànec.
ResponEliminaPetonets.
Uns autèntics canelons de festa gran! Han de ser deliciosos amb tots aquests ingredients que m'encanten!
ResponEliminapetons
No he fet mai canelons de carn de confit, però si he menjat a fora de casa i sempre amb exit.
ResponEliminaEl confit (bo), sempre és una festa i amb canelons encara més.
Una abraçada
simplemente buenisimos Sion
ResponEliminabona setmana
Uns canelons de luxe per a un dia especial... Jo en faig uns de semblants, però compro el confit fet ;)
ResponEliminaHan d'estar boníssims! no n'he fet mai, però els provaré!
ResponEliminaUns canelons de festa major! Han de ser boníssims.
ResponEliminaUna abaçada
Una recepta de canelons d'allò més exquisida, ha de ser tan bo!
ResponEliminaUnos canelones de lujo,vaya relleno mas rico.
ResponEliminaBesets.
o enlloc del mi.cuit ratllar una mica de tòfona per sobre...mmmm ja m'hi trobo, que bons!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Anniki
ResponEliminaLa combinació es molt agraïda en boca
Petons
Marina
La propera vegada estàs convidada, jejeje
Petons
El taller de cuina
Queden bons i així variem dels de tota la vida
Petons
Maria – Pilar COCINICA
ResponEliminaMuchas gracias.
Fueron visto y no visto
Besos
Margarida
Queden molt bons, i variem dels de tota la vida
Petons
Roser
Un farcit força diferent però amb molt bon resultat
Petons
ANNAFS
ResponEliminaSi agrada el confit, agraden els canalons
Petons
A peu coix-pambolixocolata
Son faci-lets, però amb molt bon resultat
Petons
GEMMA
Llavors tot depèn de les ganes de fer-los per tu sola!!!!!
Petons
La cuina de l´Eri
ResponEliminaUna festa gran es mereix aquests canelons jejeje
Petons
Ricard Sampere
Si agrada el confit, els canalons encara més
Una abraçada
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
Gemma
ResponEliminaL’any Nou bé es mereix uns bons canalons, de totes maneres si no tinc el confit fet a casa, també el compro sense cap recança
Petons
Teresa
Es un altre tipus de bons canelons
Petons
El plat blanc
Tens raó son de festa major, si els proves ja amb diràs
Petons
Visc a la cuina
ResponEliminaUna recepta que sorprèn el resultat
Petons
Mesilda
Una canelons de festa.
Petons
Dolça
Amb la tòfona ja podrien ser..... mmmmm
Petons