GALTES DE VEDELLA ROSTIDES
INGREDIENTS
2 galtes de vedella
4 cebes
2 tomàquets madurs
2 grans d’all
2 gots de cervesa
2 gots d’aigua
2 patates
3 carxofes
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli, quan el tinguem calent enrossim les galtes que ja tenim salpebrades.
Preparem la bressa, tallem les cebes en juliana, els tomàquets a talls no massa gruixuts i els alls a filets. Quan les galtes estiguin ben enrossides, posem tota la bressa a la cassola, donem unes voltes, afegim la cervesa i l’aigua, tapem la cassola, deixem el foc a mitja potencia.
Anirem vigilant que no s’acabi el suc, amb aquest cas posem més cervesa i aigua.
Mentrestant preparem l’acompanyament, pelem las patates les fem a trossos i a una paella amb oli les enrossim una mica. Reservem
Les carxofes les netegen deixant el cor i també les enrossim una mica i reservem.
Quan tinguem les galtes que ja els falti poc per estar llestes, les traiem i passem la salsa pel colador xines, les tornem a la cassola, hi afegim les patates i les carxofes, deixarem coure tot junt fins que les galtes estiguin al punt que ens agradi.
(Han necessitat coure durant unes dues hores per estar al punt que m’agraden.)
Crec que no és pas la primera recepta de glates que us veig, oi? Sou els reis dels guisats :)
ResponEliminaJo les faig a l'olla a vapor, em fa mandra tenir l'olla normal dues hores al foc... I clar, sobretot amb cervesa! ;)
Tot i que les galtes m'encanten mai n'he cuinat a casa. A veure si m'hi animo i les provo amb aquesta salseta de cervesa que té molt bona pinta!
ResponEliminaPetonets!
Anna
MMMMM Quina pinta aquestes galtes!!! jaja I amb les carxofetes i la salseta... Perfecte per sucar-hi pa, m'equivoco?? ;) Un tros de recepta, sí senyor!!
ResponEliminaUn petoneeet! :D
Aquest és un gran plat de diumenge, que bones!
ResponEliminamolt bonas Sion una pinta tremenda
ResponEliminabon cap de setmana parella
M'encanten les galtes, tant les de porc com les de vedella, queden tan tendretes i bones...
ResponEliminaPetonets!
Hola!
ResponEliminaNo tinc costum de fer servir la cervesa però crec que ho provaré. Té una pinta fantàstica
Aquesta recepta cau a la de tres! Marededéusenyor! Amb cervesa i carxofeta!!! Oh!
ResponEliminaPer cert,amb quina cervesa la fas???
Besets!
No n'havia cuinat mai, fins aquesta tardor passada i la veritat és que m'agrada com ens queden i n'he anat fent.
ResponEliminaLes faig amb olla ràpida.
Aquesta recepta amb cervesa i carxofes té molts números per ser copiada i menjada a casa meva, heheh
PTNTS
Dolça
Simplement: un CLÀSSIC!!! ole i visca!! :)
ResponEliminaCom la carn de galta, no hia res. Tan tendra.
ResponEliminaMolt bó.
Besets
Buenisima,esta carne es de lo mejor.
ResponEliminaBesets.
Caram Sión! Jo faig el pollastre amb cervessa i es practicament la mateixa salseta... es que queda boníssim!!
ResponEliminaPetonets.
Jo en canvi quan les faig, les tinc 3h...
ResponEliminaNormalment aquestes coses (galetes, cua de bou...), les faig al forn a 150 i tapades.
I em queden prou be. Tampoc porten tanta feina, ja que al forn i tapat, no té masa misteri.
Salut..!.
Jo no n'he menjat mai de galtes de vedella, només de porc i les faig a la brasa... I amb la cervesseta deuen quedar ben gustoses!!!!
ResponEliminaM'agraden molt les galtes de vedella, tenen una carn tan tendra que ve molt de gust menjar-les i la salsa es nota que t'ha quedat ben bona.
ResponEliminaPetons.
Hem de provar aquestes galtes, sempre les e menjat de porc. Tenen bona pinta!!
ResponEliminaGemma
ResponEliminaA casa ens agraden els guisats fets poc a poc i amb cervesa es clar, hehehehe
Petons
La taula d’en Bernat
Segur que si les proves repetiràs
Petons
Anna
No t’equivoques amb aquesta salsa i suquem força pa
Petons
Visc a la cuina
ResponEliminaTens tota la raó, amb un plat així de contundent desprès queden poques ganes de treballar
Petons
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
Carme cocina con sabor
Queden molt tendres totes dugués
Petons
a peu coix-pambolixocolata
ResponEliminaTot son gustos, a casa normalment sempre cuino amb cervesa en lloc de vi
Petons
Massitet
Normalment amb Xibeca, encara que amb una cervesa mes gustosa pot guanyar, però millor guardar-la per acompanyar-les jejeje
Una abraçada
Dolça
Si les fas segur que t’encantaran, a casa ens agraden molt
Petons
Starbase
ResponEliminaUn clàssic de tota la vida, però molt bo
Una abraçada
Orquidea59
La carn de les galtes és de les més tendres
Petons
Mesilda
A nosaltres ens encanta
Petons
Gemma
ResponEliminaA casa tot ho cuino amb cervesa, el vi no m’agrada ni en el menjar ni per veure, i la cervesa m’encanta, doncs a cuinar amb cervesa, tindre de buscar-me una cervesera per patrocinar-me, hehehehe
Petons
Ricard Sampere
Hi ha moltes formes de coure-les i totes son bones.
Una abraçada
Margarida
Tan las de porc com las de vedella rostides queden delicioses
Petons
La cocinera de Betulo
ResponEliminaT’asseguro que no en van quedar ni les engrunes
Petons
Anonim
Si les proves repetiràs
Una abraçada