GUACAMOLE
Aquesta recepta ens la van ensenyar a preparar al Taller de Cuina Maia, que vaig ser convidada al restaurant Filigrana, ja fa uns mesos.
1 alvocat
½ llimona80 g. ceba
40 g. tomàquet no massa madur
Unes branquetes de cibulet
Sal
Pebre negre molt
Unes fulles de coriandre
PER ACOMPANYAR:
Truitetes de blat
Pelem l’alvocat el posem a un plat i amb una forquilla el xafem fins que ens quedi una pasta ben fina, afegim el suc de llimona, incorporant-lo molt bé. Reservem
Tallem ben petit el tomàquet, la ceba, el cibulet i el coriandre.
Quan ho tinguem tot preparat, barregem amb l’alvocat procurant que ens quedi tot molt ben barrejat.
Salpebrem al gust.
Per les truitetes de blat, he fer servir les que trobem al súper, les tallem a trossets irregulars, posem-les a una safata hi les portem al forn a daurar, que ja el tindrem a 120º C deixem-les nomes uns moments. Doncs es cremen molt ràpidament.
Les posem a una safata, a taula son molt agraïdes per agafar i menjar el guacamole.
M'encanta el guacamole, Sión! Devia ser un curs ben xulo, aquest de cuina maia. A veure si penges algun plat més per fer-nos dentetes. Petonet
ResponEliminaHola Sion, guapa tu
ResponEliminaEn primer lloc et desitjo un BON ANY
i que bo que es el guacamole, a casa en faig molts cops
mil petonets Susanna
El guacamole és una de les meves perdicions! Nosaltres no vam poder anar al curset per temes de feina, a veure si a la pròxima ens ho podem organitzar!
ResponEliminaPetonets
Sandra
jo també vaig córrer a fer-lo com ens van ensenyar i amb les mateixes tortitas, i està bo de debò!
ResponEliminaPues mira, nunca lo he hecho, pero le tengo unas ganas tremendas. Gracias por la receta, tiene un colorcito divino este guacamole.
ResponEliminaBesines
M'encanta! és ideal per un pica-pica. Petons
ResponEliminaRealment es un del plats de pica-pica, que sempre queda be.
ResponEliminaPetonets.
estan muy buenas,fue un buen taller
ResponEliminabona setmana
M'encanta el guacamole. Tot el que dur alvocat m'encanta!! quin taller més xulu,m'hagues agradat poder anar, pero és que ara tinc uns horaris més difícils...petons
ResponEliminaA la reina del meu cor li pirra el guacamole hehehe, ara segur que ho veu i en demana una mica :)
ResponEliminaUn clàssic sensacinoal. A casa en fem sovint, ens encanta. I és ideal per un sopar informal amb els amics ;)
ResponEliminaA casa ens agrada molt, fa dies que no n'he fet i ara me n'han entrat ganes!
ResponEliminaNo conec ningú a qui no li agradi.El vaig provar de mà d´una mexicana i em va encantar
ResponEliminaMmmm... M'encanta el guacamole. Abans els feia amb molts ingredients, però cada vegada, a casa anem simplificant-lo més, ara només el fem amb alvocat, tomata, sal i oli, de vegades comí en pols. M'agrada la idea de fer les truitetes al forn, així ens evitem el greix de les fregides. Un beset.
ResponEliminaÉs dels plats que com entrant fant content al meu fill i a mi m'agrada també.
ResponEliminaUna abraçada!
Que bo ha de ser!!! Jo n'he menjat només una vegada i, tot i que era comercial, em va agradar.
ResponEliminaGràcies per compartir!!!
Una abraçada!
Buenisimo,es un pica-pica que siempre apetece...me encanta!
ResponEliminaBesets.
Marina
ResponEliminaA casa a vegades en Miquel en feia per ell, però no m’acabava d’agradar, però amb aquesta preparació esta boníssim
Petons
Susanna
Et desitjo Molt bon Any igualment, el guacamole així esta molt bo
Petonets
Elsfogonsdelabordeta
Va ser un taller molt interessant, avia’m si al proper ens hi trobem
Petons
Manel
ResponEliminaLa veritat és que si i això que abans a mi no m’acabava d’agradar
Una abraçada
Merchi
Seguro que si lo pruebas repites
Besos
La cuina de l’Eri
Si per un pica-pica es ideal
Petons
Gemma
ResponEliminaTens tota la raó i a més a més és molt fàcil de preparar
Petons
Miquel
Si va ser un taller molt útil, per lo menys per a mi
Una abraçada
Roser
A mi el aguacate sol no m’agrada però així m’encanta
Petons
Starbase
ResponEliminaDoncs no tens excusa, e més és molt fàcil de preparar.
Una abraçada
Gemma
Si es un plat mol informal per compartir
Petons
Teresa
Me’n alegro d’haver-te fet venir ganes de menjar-ne
Petons
Cristina
ResponEliminaSegons la forma de fer-lo esta més bo, i sobretot del picant
Petons
Asela Masià
Les tortas fetes al forn tenen menys oli i estan més bones
Petons
Ricard Sampere
Es un entrant bo i que a la vegada pot ser divertit
Una abraçada
Gemma
ResponEliminaSi un preparat et va agradar, segur que fet a casa encara t’agradarà més
Petons
Mesilda
Fàcil i molt bo, no es pot demana res més
Petons
Et volia preparar per demà i com tinc coriandre i ciboulet, li posaré!! que bó!!
ResponElimina