divendres, 16 de març de 2012

FILET A LA SALSA DE MOSTASSA


INGREDIENTS

1 filet de porc
3 pastanagues
Pell de taronja
1 cullerada de mel
1 got de cervesa negra
1 got de brou de carn o aigua
1 cullerada de sucre morè
1 cullerada de vinagre de Modena
1 cullerada de mostassa en gra
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva

A un casso posem el sucre morè, quan s’hagi fons aboquem la cervesa, remenem, afegim el brou, la mel, la pell de taronja sense la part blanca, el vinagre i la mostassa. deixem coure a foc lent, remenant de tant en tant fins que el tinguem reduït a la meitat, salpebrem, passem-ho per el colador xinés. Reservem

Pelem les pastanagues, tallem a trossos i bullim, quan les tinguem cuites en fem un puré lleuger, salpebrem. Reservem

Tallem el filet a talls de la mida que els vulguem, salpebrem i daurem a una paella amb una mica d’oli, nomes volta i volta, en aquest punt posem els talls a una safata, la  portem al  forn, que ja tindrem preescalfat a 200º C. Deixem coure uns 10 minuts.

Al plat posem la salsa, a sobre el filet, al costat les llàgrimes de puré de pastanaga.

13 comentaris:

  1. Mel, mostassa i taronja, ha de quedar una salsa molt gustosa! I el puré de pastanaga lliga molt bé amb la carn de porc.
    M'agraden les receptes que s'acaben al forn, les trobo molt pràctiques ;)

    ResponElimina
  2. Amb la cervesa queda la carn molt bona de sabor i la mostassa m'agrada molt també, avui estic fent un tall rodó amb mostassa.
    Una delicia de plat.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Has fet un plat tant bo com vistos! Queda molt maco i ja imagino el seu sabor...
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Quina combinació de colors, Sión....! M'agrada la proposta. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  5. Quina convinació de sabors, m'agrada i molt !!!

    petonets

    ResponElimina
  6. muy buena combinación de ingredientes
    queda muy bien la receta en su conjunto,me gusta Sion
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  7. Una bona recepta amb llaminera de porc que a casa ens agrada molt. Prenc nota!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Quina bona pinta que té aquest plat!! ummm!! per un dia especial va perfecte i fàcil de fer.
    Me l'apunto!
    Petonets!!

    ResponElimina
  9. Gemma
    Les receptes acabades al forn, et donen temps per preparar el primer plat.
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    També et quedarà molt bo
    Petons

    La cuina de l´Eri
    A taula va molt bé que el plat sigui vistos i molt bo
    Petons

    ResponElimina
  10. Marina
    Celebro que t’agradi
    Petons

    Dolores – Mi Gran Diversión
    Muchas gracias
    Besos

    Isabel
    Celebro que t’agradi
    Petons

    ResponElimina
  11. Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    MaryLou
    Celebro que t’agradi, si la proves ja amb diràs.
    Petons

    Laura
    A taula es un plat de festa major
    Petons

    ResponElimina
  12. Quina salsa més original.
    En prenc bona nota.
    Una abraçada.

    ResponElimina