FILET A LA SALSA DE MOSTASSA
INGREDIENTS
1 filet de porc
3 pastanaguesPell de taronja
1 cullerada de mel
1 got de cervesa negra
1 got de brou de carn o aigua
1 cullerada de sucre morè
1 cullerada de vinagre de Modena
1 cullerada de mostassa en gra
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
A un casso posem el sucre morè, quan s’hagi fons aboquem la cervesa, remenem, afegim el brou, la mel, la pell de taronja sense la part blanca, el vinagre i la mostassa. deixem coure a foc lent, remenant de tant en tant fins que el tinguem reduït a la meitat, salpebrem, passem-ho per el colador xinés. Reservem
Pelem les pastanagues, tallem a trossos i bullim, quan les tinguem cuites en fem un puré lleuger, salpebrem. Reservem
Tallem el filet a talls de la mida que els vulguem, salpebrem i daurem a una paella amb una mica d’oli, nomes volta i volta, en aquest punt posem els talls a una safata, la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200º C. Deixem coure uns 10 minuts.
Al plat posem la salsa, a sobre el filet, al costat les llàgrimes de puré de pastanaga.
Mel, mostassa i taronja, ha de quedar una salsa molt gustosa! I el puré de pastanaga lliga molt bé amb la carn de porc.
ResponEliminaM'agraden les receptes que s'acaben al forn, les trobo molt pràctiques ;)
Amb la cervesa queda la carn molt bona de sabor i la mostassa m'agrada molt també, avui estic fent un tall rodó amb mostassa.
ResponEliminaUna delicia de plat.
Petons.
Has fet un plat tant bo com vistos! Queda molt maco i ja imagino el seu sabor...
ResponEliminaBon cap de setmana!
Quina combinació de colors, Sión....! M'agrada la proposta. Bon cap de setmana!
ResponEliminaMuy rico!! Un besito
ResponEliminaQuina convinació de sabors, m'agrada i molt !!!
ResponEliminapetonets
muy buena combinación de ingredientes
ResponEliminaqueda muy bien la receta en su conjunto,me gusta Sion
bon cap de setmana
Una bona recepta amb llaminera de porc que a casa ens agrada molt. Prenc nota!!!!
ResponEliminaPetonets
Quina bona pinta que té aquest plat!! ummm!! per un dia especial va perfecte i fàcil de fer.
ResponEliminaMe l'apunto!
Petonets!!
Gemma
ResponEliminaLes receptes acabades al forn, et donen temps per preparar el primer plat.
Petons
LA COCINERA DE BETULO
També et quedarà molt bo
Petons
La cuina de l´Eri
A taula va molt bé que el plat sigui vistos i molt bo
Petons
Marina
ResponEliminaCelebro que t’agradi
Petons
Dolores – Mi Gran Diversión
Muchas gracias
Besos
Isabel
Celebro que t’agradi
Petons
Miquel
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
MaryLou
Celebro que t’agradi, si la proves ja amb diràs.
Petons
Laura
A taula es un plat de festa major
Petons
Quina salsa més original.
ResponEliminaEn prenc bona nota.
Una abraçada.