ENROTLLAT DE CONILL AMB BOLETS
INGREDIENTS
Trossos prims de conill (sota panxa) que tenia reservats
Bolets de temporada
1 ceba1 tomàquet
2 alls
1 got cervesa
Oli
Pebre
Sal
Aquesta és una altra recepta que aprofito per preparar, quan em sobren les parts primes dels costats dels lloms, desprès de preparar la recepta LLOMS DE CONILL.
Com que encara em quedaven al congelador unes restes de bolets, rovellons i camagrocs, doncs aquest va ser el farcit i l’acompanyament.
Tallem els rovellons a làmines d'un centímetre, salpebrem i saltegem molt lleugerament, escorrem del seu oli i reservem.
Estenem sobre el marbre els trossos de conill, posem les tires de rovellons, enrotllem, lliguem i salpebrem una mica, tenint en compte que els bolets ja estan salpebrats.
A una cassola amb una mica d’oli i el que ens ha sobrat de saltejar els bolets, enrossim els rotllets, quan estiguin posem la ceba tallada en juliana, daurem una mica, posem el tomàquet tallat a daus i l’all tallat petit, donem unes voltes i hi posem la cervesa, deixem coure una mitja hora.
Passat el temps passem la salsa pel colador xinés, tornem a posar-la a la cassola i hi posem els camagrocs, unes quantes voltes i ja ho tenim llest.
Quina delícia!
ResponEliminaSión, boníssim!! Bon cap de setmana.Petons
ResponEliminaQue guapos!! Darrerament cada cop m'agrada més el conill (com sona, no?) i així en farcellets no l'he tastat encara :)
ResponEliminaT'han quedat bons bons una manera diferent de fer-los
ResponEliminapetonets i bon finde
IEP! Bona idea...jo m'enrotllo amb el pollastre però amb el conill no ho he fet mai. M'animaré i et copio l'idea!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina bona manera de fer una recepta amb conill!, a mi m'agrada molt el conill, sempre que sigui ben melós. Bon cap de setmana!
ResponEliminaDons si aixó es cuina d'aprofitament..."que baje dios y lo vea" jaja
ResponEliminaPetonets.
Uau, quina feinada a enrotllar la carn de conill! Això és convertir la cuina d'aprofitament en un plat de luxe! El guisat us ha quedat sensacional, la carn de conill combina super bé amb els bolets.
ResponEliminaEl conill no és sant de la meva devoció, però amb aquests farcellets m'has conquistat!
ResponEliminaPetons!
Anna
Quins farcellets!!
ResponEliminapetonets...
El conill és una carn molt bona i molt saludable. I aquests farcellets una idea molt bona per aprofitar aquestes parts del conill
ResponEliminaA peu coix-pambolixocolata
ResponEliminaGracies
Petons
Marina
Moltes gracies
Petons
Starbase
Als farcellets pots farcir-los del que més t’agradi, i si t’agrada el conill cap problema.
Una abraçada
Isabel
ResponEliminaEs una bona i gustosa recepta d’aprofitament
Petons
Dolça
Amb pollastre també queda molt bo, però aquest es per aprofitar els trossos que queden de preparar un altre plat
Petons
Mercè
La avantatge del conill si t’agrada es que accepta gairebé tot tipus de preparació
Petons
GEMMA
ResponElimina“I si baja se me lo come” jejeje
Petons
Gemma
Porta una mica de feina però el resultat s’ho val
Petons
La Taula d’en Bernat
Aquests farcellets de conill nomes porten la fina capa de fora. Celebro haver-te conquistat !!!
Petons
Jordi elsdivendresfavestendres
ResponEliminaGracies
Una abraçada
ANNAFS
Una manera diferent per aprofitar el trossos sobrants de la preparació d’altres plats
Petons