divendres, 2 de març de 2012

ENROTLLAT DE CONILL AMB BOLETS


INGREDIENTS

Trossos  prims de conill (sota panxa) que tenia reservats
Bolets de temporada
1 ceba
1 tomàquet
2 alls
1 got cervesa
Oli
Pebre
Sal

Aquesta és una altra recepta que aprofito per preparar, quan em sobren les parts primes dels costats dels lloms, desprès de preparar la recepta LLOMS DE CONILL.

Com que encara em quedaven al congelador unes restes de bolets, rovellons i camagrocs, doncs aquest va ser el farcit i l’acompanyament.

Tallem els rovellons a làmines d'un centímetre, salpebrem i saltegem molt lleugerament, escorrem del seu oli i reservem.

Estenem sobre el marbre els trossos de conill, posem les tires de rovellons, enrotllem, lliguem i salpebrem una mica, tenint en compte que els bolets ja estan salpebrats.

A una cassola amb una mica d’oli i el que ens ha sobrat de saltejar els bolets, enrossim els rotllets, quan estiguin posem la ceba tallada en juliana, daurem una mica, posem el tomàquet tallat a daus i l’all tallat petit, donem unes voltes i hi posem la cervesa, deixem coure una mitja hora.

Passat el temps passem la salsa pel colador xinés, tornem a posar-la a la cassola i hi posem els camagrocs, unes quantes voltes i ja ho tenim llest.


15 comentaris:

  1. Sión, boníssim!! Bon cap de setmana.Petons

    ResponElimina
  2. Que guapos!! Darrerament cada cop m'agrada més el conill (com sona, no?) i així en farcellets no l'he tastat encara :)

    ResponElimina
  3. T'han quedat bons bons una manera diferent de fer-los

    petonets i bon finde

    ResponElimina
  4. IEP! Bona idea...jo m'enrotllo amb el pollastre però amb el conill no ho he fet mai. M'animaré i et copio l'idea!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Quina bona manera de fer una recepta amb conill!, a mi m'agrada molt el conill, sempre que sigui ben melós. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Dons si aixó es cuina d'aprofitament..."que baje dios y lo vea" jaja
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Uau, quina feinada a enrotllar la carn de conill! Això és convertir la cuina d'aprofitament en un plat de luxe! El guisat us ha quedat sensacional, la carn de conill combina super bé amb els bolets.

    ResponElimina
  8. El conill no és sant de la meva devoció, però amb aquests farcellets m'has conquistat!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  9. El conill és una carn molt bona i molt saludable. I aquests farcellets una idea molt bona per aprofitar aquestes parts del conill

    ResponElimina
  10. A peu coix-pambolixocolata
    Gracies
    Petons

    Marina
    Moltes gracies
    Petons

    Starbase
    Als farcellets pots farcir-los del que més t’agradi, i si t’agrada el conill cap problema.
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Isabel
    Es una bona i gustosa recepta d’aprofitament
    Petons

    Dolça
    Amb pollastre també queda molt bo, però aquest es per aprofitar els trossos que queden de preparar un altre plat
    Petons

    Mercè
    La avantatge del conill si t’agrada es que accepta gairebé tot tipus de preparació
    Petons

    ResponElimina
  12. GEMMA
    “I si baja se me lo come” jejeje
    Petons

    Gemma
    Porta una mica de feina però el resultat s’ho val
    Petons

    La Taula d’en Bernat
    Aquests farcellets de conill nomes porten la fina capa de fora. Celebro haver-te conquistat !!!
    Petons

    ResponElimina
  13. Jordi elsdivendresfavestendres
    Gracies
    Una abraçada

    ANNAFS
    Una manera diferent per aprofitar el trossos sobrants de la preparació d’altres plats
    Petons

    ResponElimina