dimarts, 20 de març de 2012

TULIPES FARCIDES


INGREDIENTS

Tulipes de pasta per amanides
1 llauna de tonyina amb oli
Tomàquet triturat
Formatge ratllat
Oli
Sal

Confitem el tomàquet triturat amb una miqueta d’oli, un polsim de sal i un de sucre.

Mentrestant bullim la pasta com ens indiqui el fabricant. Quan la tinguem l’escorrem, i la passem per aigua freda perquè no s’enganxin entre elles. Reservem

Escorrem l’oli de la tonyina, la passem a un plat i l'esmicolem molt amb una forquilla.

Quan el tomàquet estigui llest i barregem la tonyina. Remenem molt bé perquè quedin ben integrats els dos ingredients.

Farcim la pasta amb el preparat de la tonyina, posant-la a una safata, espolsem formatge ratllat i la portem al forn que ja tindrem preescalfat per gratinar-los una mica .

29 comentaris:

  1. Que fàcil i bo, Sión! Petonet i bon dilluns!

    ResponElimina
  2. Fàcil, originali boníssim! Però quina feinada a farcir aquestes tulipes tan petites!

    ResponElimina
  3. Me gusta, es ideal para el tiempo que viene, muy rico. Besos.

    ResponElimina
  4. Mmmmmm, con lo que nos gusta la pasta, el atún y el queso es una forma diferente de combinarlo que te aseguro que haremos!

    ResponElimina
  5. Si, si... les teves t'han quedat precioses... Jo tb ho vaig fer amb unes sobres de llenties i no vegis la feinada que vaig tenir, ho tinc a la carpeta de pendents de publicar, pero veient aquestes, ja no ho faig.
    Ho tindre en compte per quan torni a comprar.

    ResponElimina
  6. mmmmmm que bo i que fàcil, m'encanta!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Unes tulipes ben gustoses i farcides. Molt original la presentació.
    Petons

    ResponElimina
  8. queda molt bé el palt amb aquestes tulipes!!!! petonets

    ResponElimina
  9. Hem sembla que a casa agradará molt aquesta recepta...
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Em sembla que demana una paciència que jo normalment no tinc juassss :)

    ResponElimina
  11. Unos bocaditos riquisimos y originales.
    Besets

    ResponElimina
  12. COm a aperitiu, a una terrasseta amb ple estiu, amb el solet i un bon vi....ideal!!! petons

    ResponElimina
  13. que xulo, sempre m'agrada entrar a la teva cuina!!!

    ResponElimina
  14. petit mos de primera !! m'agrada i es original

    petonets

    ResponElimina
  15. Como me gusta!! facil y rico..que mas podemos pedir
    Un besito

    ResponElimina
  16. UNA MUY BUENA IDEA DE RELLENARLOS ASI,ME GUSTA
    UNA ABRAÇADA

    ResponElimina
  17. Ets una crack, cal tenir paciència per omplir aquestes tulipes, però la veritat és que t'han quedat de luxe i boníssimes

    ResponElimina
  18. Un aperitiu 10!! M'encanta la presentació!!Un petó

    ResponElimina
  19. Treball de xinos però que val la pena . M´agrada molt el farciment que heu posat.

    ResponElimina
  20. Marina
    Tens molta raó
    Petons

    Gemma
    Sembla més del que realment costa
    Petons

    Conchi
    Es un plato que puede ser de invierno i de verano
    Besos

    ResponElimina
  21. Embadurnados
    Una preparació diferent per un plat de pasta
    Petons

    Marisabel
    Porta una mica més de feina que un plat de pasta normal, però val la pena a taula es molt agraït
    Petons

    Carmen
    L’has definit molt bé
    Petons

    ResponElimina
  22. La Quinta del Luculus
    Així canviem la presentació d’un plat de pasta
    Petons

    Judith
    Al plat a taula fa goig
    Petons

    GEMMA
    Celebro que us agradi
    Petons

    ResponElimina
  23. Starbase
    Amb una màniga es fa rapidet
    Una abraçada

    Maria Pilar – COCINICA
    Muchas gracias
    Besos

    Mesilda
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  24. Roser
    M’acabes de donar una boníssima idea, però amb una cerveseta jejeje
    Petons

    Lidia
    Moltes gracies, ets ven vinguda
    Petons

    Isabel
    Moltes gracies, celebro que t’agradi
    Petons

    ResponElimina
  25. Dolores – Mi Gran Diversion
    Muchas gracias, celebro que te guste
    Besos

    Visc a la Cuina
    Moltes gracies
    Petons

    Miquel
    Una manera diferent de presentar la pasta
    Una abraçada

    ResponElimina
  26. Rosa
    Amb una màniga pastissera es bastant facilet.
    Petons

    Elvira
    Moltes gracies guapa
    Petons

    Cristina
    Bé con ja he dit amb una màniga pastissera s’omplen ràpid
    Petons

    ResponElimina
  27. M´encanta!!! es molt bona idea molt original i facil, amb el teu permís jo ho faré amb unes tulipes un poc mes grans ja que se me dona mal la faena que necesita un poc de precisió.

    Besets.
    4queta

    http://khps.wordpress.com/

    ResponElimina