CAKE AMB FRUITES I XOCOLATA





INGREDIENTS

200 g. farina
200 g. sucre
3 ous
1 paquet llevat Royal
100 g. mantega
Ratlladura de pell d’1 llimona
Melmelada de llimona amb taronja  (aquí)
Meló verd confitat
Flocs de xocolata del 70% de cacau                   

PER LA COBERTURA:

1 rajola xocolata negre Nestlé postres
½ tasseta de llet
1 nou de mantega

El dia abans de fer el pastis, posem els flocs de xocolata al congelador. Doncs tardarà més a desfer-se.

A un bol batrem els ous, quan els tinguem escumosos, afegim el sucre, continuem batent fins que el tinguem ben diluït, llavors hi barregem la farina, i el llevat, continuem remenant per incorporar molt bé tot el conjunt.

Mentrestant desfem la mantega al foc, que l’afegirem al preparat anterior, remenem fins que ens quedi tot ben incorporat. En aquest punt i barregen el meló confitat que ja tenim tallat a cuadrets petits i els flocs de xocolata, remenem i ho aboquem el preparat al motlle.

Posem a coure al forn, que el tindrem prescalfat a 200º C. uns 20 minuts o fins que al punxar-lo la punta del ganivet ens surti net.

Quan estigui cuit, deixem refredar.

Un cop s’hagi refredat, desemmotllem, obrim per la meitat i escampem melmelada de préssec aclarida amb unes gotes d’aigua, tornem a posar l’altra meitat a sobre.

Preparem la cobertura, posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir, mentrestant posem la xocolata trossejada, la llet i la mantega a un cassó i el posem dins la cassola per desfer la barreja al bany Maria, anirem remenat fins que comproven que ja la tenim al punt.

Recobrim amb la xocolata, tot el pastis i decorem al gust.   

         

Comentaris

  1. Que bonic que t'ha quedat, i ha de ser tan bo...

    ResponElimina
  2. T'ha quedat xulíssim! I amb xocolata, ummmmm de vici! Un petó!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  3. Sión i Miquel; Ideal per els "xocoadictes" i per els que no ho són i per els que els agrada provar coses noves i per els que saben que mengant un tast d'aquest cake trobaran el gust de les coses ben fetes¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. Quin pastís us heu marcat! Tradicional amb un punt d'innovació...de 10.

    ResponElimina
  5. Muy bueno este cake y casan magnificamente esta combinacion de chocolate y fruta¡

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars