diumenge, 1 de febrer de 2015

CONILL A LA SALSA DE XOCOLATA






INGREDIENTS

1 conill
60 g de xocolata negra
1 pastanaga
2 grans d’all
1 ceba
1 culleradeta de farina
1 got de cervesa
1 got de brou de carn
2 fulles de llorer
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal

Quan comprem el conill demanem que ens el trossegin.

A una cassola posem oli, quan el tinguem calent, posem el conill que ja el tindrem salpebrat, deixem enrossir  per tots costats. En aquest punt afegim la ceba, els alls, i la pastanaga tot tallat en juliana, saltegem durant uns minuts, afegim la farina i remenem molt bé, ja podem abocar-hi la cervesa remenem i deixem evaporar una mica.

En el moment que comença a bullir, afegim el brou de carn i les fulles de llorer.

Deixem coure durant uns quaranta minuts, si fes falta rectifiquem de sal o bé afegim una mica més de brou.

Quan gairebé tinguem el conill al nostre gust, el retirem de la cassola, reservant-lo calent.

Afegim la xocolata ratllada a la cassola, remenant molt bé perquè s’integri amb la salsa.

Tornem a posar el conill a la cassola, deixem coure el conjunt uns minuts i ja podrem servir.


7 comentaris:

  1. La meva àvia feia una recepta semblant, que bé que t'ha quedat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta recepta també la feia la meva avia, però amb molta més xocolata, es que les receptes de les avies sempre son memorables de repetir-les!!!
      Petons

      Elimina
  2. El conill amb xocolata fan una bona parella de ball, és un plat de festa grossa.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que son una bona parella, amb un resultat fantàstic!!!
      Una abraçada

      Elimina
  3. Oh! quina oloreta recordo d'aquest guisadet...! el meu pare cassava, quan hi havia conill de bosc, anava a la cassola, amb la picada de xocolata!!! BONISSIM!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb conill de bosc encara seria més bo!!!
      Peton

      Elimina
  4. o sé el temps que fa que tinc aquesta recepta en pendents, ara torno a veure la teva hi penso. T'ha quedat per sucar
    Muas

    ResponElimina