dijous, 19 de febrer de 2015

CRUIXENTS DE PIZZA





INGREDIENTS

Fulls de pasta brik
Bacó fumat
Tomàquet madur
Orenga en pols
Formatge ratllat

Tallem el tomàquet a trossets molt petits, amanim amb oli, un polset de sal i un d’orenga en pols.

Tallem el bacó a trossets de ½ centímetre i el barregem amb el tomàquet, afegim formatge ratllat al nostre gust (a nosaltres ens hi agrada bastant), remenem tot el conjunt, perquè quedi tot ben incorporat. Reservem

Posem els fulls de pasta brick sobre el marbre, posem a sobre un motllo gran d’emplatar,  tallem tants cercles com croixents o pizzetes vulguem fer.

Folrem els motlles per flams, amb els cercles de pasta brik, pintem amb una mica d’oli, farcim amb el preparat que tenim reservat.

Posem els motlles a una plata i els portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure fins que veiem que la pasta brik ja es cuita.


5 comentaris:

  1. Una manera diferent de degustar el sabor de la pizza i ben cruixent.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un tastet de pizza per als qui comptem calories...bona idea!
    Anna

    ResponElimina
  3. Que bo, i amb pasta brik encara mes. A mi m'agrada molt!!
    Petons

    ResponElimina