divendres, 13 de febrer de 2015

PASTISSETS DE MELMELADA DE LLIMONA





INGREDIENTS

1 làmina de massa brisa
150 g de melmelada de llimona (recepta aquí)
100 g de sucre
100 ml d’aigua
2 ous
20 g de Maizena
3 fulls de gelatina

Posem la gelatina en remull amb aigua freda.

Aclarim la melmelada de llimona amb l’aigua (reservant-ne una mica).

Diluïm la Maizena amb la resta d’aigua. Batrem els ous i els barregem amb el sucre i la Maizena que tenim preparada. Afegim la melmelada de llimona que tenim aclarida i ho portem al foc, remenant bé perquè no quedin grumolls ni s’enganxi.

Quan la crema trenqui el bull, retirem-la del foc, hi afegim la gelatina que tenim escorreguda, remenem perquè es dissolgui.

Aboquem la crema a un plat i tapem amb film de cuina, deixem refredar a temperatura ambient.

Tallem la massa brisa en quatre cercles, els punxem i reservem a la nevera.

Engreixem i enfarinem 4 motlles de tartaletes, els folrem amb els cercles que tenim reservats a la nevera, els portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns 15 – 20 minuts. Quan els tinguem cuits, el posem sobre una reixeta fins que s’hagin refredat.

Farcim les tartaletes amb la crema freda de llimona, i al moment de servir decorem.


6 comentaris:

  1. Fàcil, boníssims i bonics!!! bon carnaval!!

    ResponElimina
  2. Com m'agraden els pastissos amb citrics!!El que porta a sobre son cireres?
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Caram, quines postres més saboroses!! WOW!!!

    ResponElimina
  4. M'encanta la crema de llimona i aquesta que has fet és ben diferent a totes les que he provat. Recepta apuntada!

    ResponElimina
  5. Una manera de fer servir la melmelada de llimona. En faig i després em costa molt fer-la servir.
    Aquesta crema ha de ser ben bona

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. ohhhh que ricos!! me encantan!! con ese saborcito de limón !! ñam ñam1

    ResponElimina