dimecres, 4 de febrer de 2015

CREMA DE XAMPINYONS






INGREDIENTS

400 g xampinyons
100 g de patates
100 g de porro
Brou de pollastre
200 ml de crema de llet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
1 tall de formatge
Ametlles torrades

Tallem petit el porro i el posem a sufragi a una cassola amb oli, el deixem uns cinc minuts.

Mentrestant, tallem la patata a daus petits i l’afegim a la cassola.

Tallem els xampinyons a trossets i també els aboquem a la cassola, salpebrem, deixem sufragi tot plegat durant uns cinc minuts més. Cobrim tot el contingut de la cassola amb el brou de pollastre, deixem coure a foc lent durant uns quinze minuts.

Passat el temps, afegim la crema de llet, deixem-la coure fins que arrenqui a bullir.

Traiem la cassola del foc i triturem molt fi tot el contingut i el passem pel colador xines, rectifiquem de sal i de pebre.

Per servir, al plat posem la crema de xampinyons, el formatge tallat a trossos i unes ametlles torrades.


10 comentaris:

  1. Que ve que venen les cremes i sopes amb aquest temps! Un petó ben gros!

    ResponElimina
  2. m'encanta aquest plat reconstituent per un dia com avui

    ResponElimina
  3. Una crema calentona per combatre el fred d'avui s'agraeix...! no l'he fet mai de xampinyons, l'he de provar.- petó

    ResponElimina
  4. Que de gust venen les cremes calentes amb aquest fred que fa.
    Els xampinyons tenen molt bon sabor i un bon preu.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Amb aquests freds ve molt de gust aquesta crema! Petons

    ResponElimina
  6. Amb el fred d'avui, una crema ben calenta com aquesta es posa divinament!

    ResponElimina

  7. Sión i Miquel; Apuntada queda, doncs la faré ben aviat.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  8. En aquesta època de freds bé molt de gust.

    ResponElimina
  9. Jo la faig sense crema de llet pel tema dietes, però així encara deu estar m´és bona mmmm
    Anna

    ResponElimina