dilluns, 16 de febrer de 2015

CUIXES DE POLLASTRE AMB PEU DE PORC I GAMBES





INGREDIENTS

2 cuixes de pollastre
½  peu de porc bullit
6 gambes
1 ceba
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
Pebre negre
Sal
Oli d’oliva
Herbes per brou
1 gra d’all
10 ametlles torrades

Quan comprem les cuixes demanem que les desossin.

Traiem els ossos al peu, és molt fàcil si els posem dos minuts al microones, al màxim de la seva potencia, sobretot tapats amb paper film, perquè espeteguen molt. Tallem la carn a trossets petits. Reservem

Amb els ossos del peu, els de les cuixes de pollastre i unes herbes preparem un brou.

En una cassola amb oli, saltem les gambes, les pelem i tallem la carn a rodelles petites. Barregem-les amb el peu de porc i farcim les cuixes, enrotllem i lliguem. Daurem-les a la mateixa cassola on hem fet les gambes. Quan siguin rosses, les traiem i reservem.

A la mateixa cassola, amb un raig més d’oli, fem el sofregit de la ceba trinxada.

A mitja cocció incorporem el tomàquet, triturat, deixem-ho confitar, llavors afegim la cervesa i deixem reduir.

Incorporem les cuixes de pollastre, cobrim amb el brou. A mitja cocció, fem una picada amb els alls i les ametlles, ho afegim a la cassola. Deixem coure fins que tinguem el pollastre al nostre gust.

Traiem les cuixes de la cassola i les deslliguem.

Triturem la salsa i la passem pel colador xines.

Per servir, tallem les cuixes per la meitat i salsem.


18 comentaris:

  1. caram, un guisat per un dia de festa grossa! Ja sabeu que a mi els peus de porc no m'entusiasmen, però estic segura que dins el farcit me'ls menjaria molt de gust ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que t’agradarien, perquè del farcit predomina el gust de la gamba !!
      Petons

      Elimina
  2. A mi en canvi m'encanten...i no n'acostumo a fer. Aquest guisadet ha de ser molt melós! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres també, però de tant en tant tosa !!
      Petons

      Elimina
  3. No sóc gens de peus de porc però en faig sovint perquè sé a qui agraden.
    Aquesta combinació tan ben elaborada segur que agradarà.
    Queda anotada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no agraden els peus, en aquesta combinació gairebé no es torben !!!
      Un abraçada

      Elimina
  4. Per fer-te l'ona Sión. Ja ho crec que aquest plat m'agrada i molt, tots els ingredients m'encanten.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin tots els ingredients!
      Petons

      Elimina
  5. aquest passa directa ala meva carpeta de pendents

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la proves que em diràs el resultat !!
      Petons

      Elimina
  6. Un bon plat per aquests dies, segur que entrem en calor rapidament.
    Muas

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que entrem en calor, aquests dies ens fa falta!
      Petons

      Elimina
  7. Uaauauuu!!! Quina combinació!!! M'encanta la idea, molt original!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies, a part d’original es molt bona!!
      Petons

      Elimina
  8. Una buena combinacion que gusta sin lugar a dudas.
    Me la guardo
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. La combinació va agradar molt ¡!
      Una abraçada

      Elimina

  9. Sión i Miquel; Quin doblet de muntanya i mar tant i tant impressionant.
    Un plat molt complert amb aquets ingredients.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Josepb el doblet va quedar molt bo
      Una abraçada

      Elimina