dilluns, 23 de febrer de 2015

FOIE AMB OU FERRAT I MELMELADA DE PEBROT VERMELL






Un plat de festa grossa i molt fàcil de preparar.

INGREDIENTS

1 ou
2 talls de foie fresc
Oli d’oliva
Sal
Melmelada de pebrot vermell de LA FAGEDA

Preparem un ou ferrat, com tinguem costum de fer-lo. El posem al plat de servir.

A una paella, posem unes gotes d’oli, espolsem amb una mica de sal i courem els talls de  foie per un costat, abans de donar la volta als talls els salpebrem del costat que ens ha quedat a sobre, donem la volta, courem uns segons més.

Posem els talls al plat on tenim l’ou, al costat posem una llàgrima de melmelada de pebrot vermell de LA FAGEDA, amb la que a estat una excel-lent combinació.  
 


5 comentaris:

  1. Que te voy a decir, vaya plato más rico, el foie me encanta de todas las maneras, pero no se me había ocurrido esta.
    I tant que es un plat de festa grossa!!!
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un plat molt fàcil de preparar si t’agraden tots els ingredients!!
      Petons

      Elimina
  2. Ostres!! Mira que amb els ous se m'havien acudit coses per fer, pero posar-los un tros de Foie... mai de la vida. Peró ho faré, perquè les dues coses juntes han de ser espectaculars (i amb una copa de cava brut, més, veritat?)

    Petons!!
    Cuina d'emergencia

    ResponElimina
    Respostes
    1. I si l’acompanyes amb cava, ja es de 10 estrelles!!!!
      Una abraçada

      Elimina
  3. No sóc de foie... què hi farem! però si agrada segur que el plat és de 10!!! petons

    ResponElimina