PASTISSETS DE MELMELADA DE LLIMONA
INGREDIENTS
1 làmina de massa brisa
150 g de melmelada de llimona (recepta aquí)
100 g de sucre
100 ml d’aigua
2 ous
20 g de Maizena
3 fulls de gelatina
Posem la gelatina en remull amb aigua freda.
Aclarim la melmelada de llimona amb l’aigua
(reservant-ne una mica).
Diluïm la Maizena amb la resta d’aigua. Batrem
els ous i els barregem amb el sucre i la Maizena que tenim preparada. Afegim la
melmelada de llimona que tenim aclarida i ho portem al foc, remenant bé perquè
no quedin grumolls ni s’enganxi.
Quan la crema trenqui el bull, retirem-la del
foc, hi afegim la gelatina que tenim escorreguda, remenem perquè es dissolgui.
Aboquem la crema a un plat i tapem amb film de
cuina, deixem refredar a temperatura ambient.
Tallem la massa brisa en quatre cercles, els
punxem i reservem a la nevera.
Engreixem i enfarinem 4 motlles de tartaletes,
els folrem amb els cercles que tenim reservats a la nevera, els portem al forn
que tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns 15 – 20 minuts. Quan
els tinguem cuits, el posem sobre una reixeta fins que s’hagin refredat.
Farcim les tartaletes amb la crema freda de
llimona, i al moment de servir decorem.
Fàcil, boníssims i bonics!!! bon carnaval!!
ResponEliminaCom m'agraden els pastissos amb citrics!!El que porta a sobre son cireres?
ResponEliminaBon cap de setmana
Caram, quines postres més saboroses!! WOW!!!
ResponEliminaM'encanta la crema de llimona i aquesta que has fet és ben diferent a totes les que he provat. Recepta apuntada!
ResponEliminaUna manera de fer servir la melmelada de llimona. En faig i després em costa molt fer-la servir.
ResponEliminaAquesta crema ha de ser ben bona
PTNTS
Dolça
ohhhh que ricos!! me encantan!! con ese saborcito de limón !! ñam ñam1
ResponElimina