CRUIXENTS DE PIZZA
INGREDIENTS
Fulls de pasta brik
Bacó fumat
Tomàquet madur
Orenga en pols
Formatge ratllat
Tallem el tomàquet a trossets molt petits,
amanim amb oli, un polset de sal i un d’orenga en pols.
Tallem el bacó a trossets de ½ centímetre i el
barregem amb el tomàquet, afegim formatge ratllat al nostre gust (a nosaltres
ens hi agrada bastant), remenem tot el conjunt, perquè quedi tot ben
incorporat. Reservem
Posem els fulls de pasta brick sobre el
marbre, posem a sobre un motllo gran d’emplatar, tallem tants cercles com croixents o pizzetes vulguem
fer.
Folrem els motlles per flams, amb els cercles
de pasta brik, pintem amb una mica d’oli, farcim amb el preparat que tenim
reservat.
Posem els motlles a una plata i els portem al
forn, que ja tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure fins que veiem que la
pasta brik ja es cuita.
que boooooooooooooooooooo
ResponEliminaUna manera diferent de degustar el sabor de la pizza i ben cruixent.
ResponEliminaPetons.
Unes mossgades per no parar
ResponEliminaMuas
Un tastet de pizza per als qui comptem calories...bona idea!
ResponEliminaAnna
Que bo, i amb pasta brik encara mes. A mi m'agrada molt!!
ResponEliminaPetons