dilluns, 23 de març de 2015

LASANYA DE CARNS I XAMPINYONS





INGREDIENTS

1 capsa de pasta per canelons
250 g de carn de vedella
250 g de carn magra de porc
250 g de xampinyons
2 cebes
Salsa de tomàquet
Orenga molta
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Formatge ratllat

Quan comprem les carns demanem que ens les piquin totes dues juntes.

Posem oli a una paella, confitem les cebes que tindrem tallades petites, deixem fins que comencin a transparentar, afegim la salsa de tomàquet (la tenia preparada i congelada), salpebrem i deixem coure el conjunt durant uns moments.

Netegem els xampinyons, els tallem petits i reservem.

Passat el temps posem les carns i els xampinyons a la salsa, anirem remenant molt sovint, perquè s’integrin bé tots els ingredients, fins que els bolets i les carns siguin cuites.

Mentrestant bullim la pasta, un cop cuita en posem una capa a la plata per anar al forn, a sobre posem una capa de carn, tapem amb una altra de pasta, repetim la mateixa operació, amb carn i pasta. A mi m’agrada fer-les individuals.

A la cassola ens sobrarà una mica de salsa de tomàquet, la reservem

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la salsa que tenim reservada a la paella, seguidament afegim la llet, remenem perquè s’integrin els ingredients.

Un cop la tinguem al nostre gust, l’escampem per sobre de la lasanya, empolsinem amb formatge ratllat i portem la plata al forn, que ja tindrem preescalfat a 200  ºC., i amb el gratinador. Deixem fins que tinguem el formatge gratinat al nostre gust.


10 comentaris:

  1. Original i molt gustosa aquesta lassanya!! bona setmana

    ResponElimina
  2. M'encanta aquesta recepta de la lassanya, es senzilla i a la vegada súper sabrosa (jo potser hi posaria una mica de picada). Tot un plat de diumenge!!
    Petons! i Bon profit!
    Cuina d'emergencia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradi. La avantatge es que accepta gairebé tot el que li afegeixis
      Una abraçada

      Elimina
  3. que bons els bolets a la pasta! bona recepta!

    ResponElimina
  4. Jo les prefereixo vegetals pel tema de l'explotació animal, però reconec quela recepta pinta molt bé!!
    Petons
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. La avantatge es que el farcit el pots fer del que més t’agradi!!
      Petons

      Elimina
  5. Fa temps que no he fet lasanya.
    Veien aquesta m'has fet entrar ganes.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això acostuma a passar moltes vegades. Doncs a posar-hi remei hehehe
      Petons

      Elimina