dimecres, 18 de març de 2015

PAQUETETS D’ ESPINACS




INGREDIENTS

2 manats d’espinacs
3 talls de cansalada tallada prima 
Pinyons
1 paquet de crestes
Oli d’oliva
Sal

Netegem els espinacs traient-li les tiges, esbaldim molt bé les fulles i eixuguem l’aigua que puguin porta.

A una paella amb oli, posem les fulles i a foc mitjà les anem sufraguin, fins hagin perdut la seva rigidesa. En aquest punt les passem a una escorredora i amb una forquilla les anem aixafant perquè deixin anar l’aigua que els queda.

A la mateixa paella posem la cansalada tallada a trossets, amb unes gotes d’oli, quan comenci a enrossir, afegim un grapat de pinyons, donem unes voltes i aboquem els espinacs una mica més esmicolats, deixem el conjunt uns minuts perquè s’amalgamin tots els sabors.

Estenem les crestes sobre el marbre, les farcim i emboliquem com més ens agradi.

Les posem a una safata i les portem al forn que ja tindrem preescalfat a 180 ºC., deixem coure uns deu minuts.


13 comentaris:

  1. La gràcia dels paquets és que no saps què trobaràs dins. I aquests són supersans amb aquest farciment!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, quan els portes a taula ja veus les cares, i estan molts bons !!
      Petons

      Elimina
  2. sembla paper d'arròs!! fa molt bona pinta!! petons

    ResponElimina
  3. Jo pensava que era masa filo. Quanta utilitat tenen aquestes crestes.
    Un farciment molt bo, per menjar verdura sense adonar-se'n.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquestes crestes serveixen per moltes preparacions. Es un altra manera de menjar verdura.
      Petons

      Elimina
  4. Que bons aquests paquetets, m'apunto la recepta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estan molt bons, si els proves ja em diràs!!
      Petons

      Elimina
  5. Que be paquetets d'espinacs!! M'encanten, a més en tenim un munt a l'hort! Merci ;)
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa també ens agraden molt. I si tens la sort de tindre’n a l’hort encara més.
      Petons

      Elimina
  6. Una molt bona manera de menjar verdura, molt original i gustosa!
    Marta

    ResponElimina