divendres, 27 de març de 2015

TIRAMISÚ D’ EMERGÈNCIA




El diumenge ens van trucar uns amics que acabaven d’arribar a Barcelona, els vaig dir que vinguessin a dinar, doncs no hi havia cap problema.

Però gairebé era l’hora de dinar, en pensar que podia preparar només em faltaven les postres. Ja les tinc, aquest tiramisú això si, aprofitant ingredients que tenia a la nevera. El resultat va ser molt bo, tot i haver canviat part dels ingredients que porta originalment.

INGREDIENTS

200 g formatge Philadelphia
75 g de sucre
2 ous
2 tasses de cafè
Un tros de Panettone
3 cullerades de licor Ron miel
Cacau en pols

A un bol posem els rovells i el sucre, barregem fins que ens quedi el sucre ben  incorporat.

Afegim el formatge i sense parar de remenar, fins que ens quedi una pasta espessa i lligada.

Batem les clares a punt de neu amb la batedora, les incorporem a la barreja remenant de baix cap a dalt, molt delicadament, perquè no ens perdin el punt de neu.

Tallem a trossos el Panettone i els mullem amb la barreja que tenim preparada del cafè i el licor, sense que ens quedin excessivament amarats.

Al fons de la copa posem el Panettone sucat, a sobre posem una capa de crema, una altra capa de Panettone sucat, tornem a posar més crema, acabem espolsant una mica de cacau per sobre.

Reservem a la nevera, tot i que no va ser-hi gaire estona.


4 comentaris:

  1. Serà d'emergència, però ben bo ha de ser.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Segur que estava boníssim!!! bona setmana

    ResponElimina
  3. Per ser d'emergència, fa molt bona cara i segur que amb aquests ingredients boníssim.
    Bona setmana Santa

    ResponElimina