dijous, 12 de gener de 2017

CUCURUTXOS FARCITS



En veure aquests cucurutxos a Lidl, vaig pensar com preparar-los. Aquest n’ha estat el resultat.

AMB CÒCTEL DE MARISC

2 gambes
2  barretes de Surimi
¼ de poma acida
¼ de tomàquet d’amanida
Maionesa

Bullim les gambes, quan les tinguem les pelem i trossegem, així com les barretes de surimi. Reservem

Tallem a dauets la poma i el tomàquet,

Disposem tots els ingredients a un bol, afegim la maionesa i remenem molt bé perquè quedin tots els ingredients ben amalgamats.

Posem la barreja a una mànega pastissera i reservem a la nevera.

AMB SALMÓ I FORMATGE

Salmó marinat i fumat
Formatge ricotta

Tallem ben primet el salmó marinat i fumat (la recepta aquí).

De salmó en tallem un tall a trossets molt petits i el barregem amb el formatge, passem el conjunt a una mànega pastissera i reservem a la nevera.

Per farcir el cucurutxo posem un tall de salmó a un costat, i acabem d’omplir amb la barreja que tenim preparada.

AMB ESQUEIXADA DE BACALLÀ

50 g de bacallà dessalat
¼  de tomàquet d’amanida
¼ de ceba petita
Oli d’oliva
Olives negres

Esqueixem el bacallà i el posem a un bol.

Tallem el tomàquet i ceba molt petits i els afegim al bol, amanim amb un raig d’oli d’oliva i ja o tenim preparat per farcir. Reservem a la nevera.
Quan farcim el cucurutxo, posem a sobre mitja oliva negra.

És important farcir-los al moment de portar-los a taula, perquè no s’estovin.


4 comentaris:

  1. Els reis de les tapes i platillos com sempre!!! Jo els he vist a la Sirena.

    ResponElimina
  2. M'encanta la varietat que has preparat! Són molt bonics, molt elegants!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t'agradin, a taula els agraeixen!!!
      Petons

      Elimina