dilluns, 9 de gener de 2017

PENQUES DE BLEDA FARCIDES




Aquestes penques farcides, en el Miquel l’hi van agradar, tot i que les bledes no són la seva verdura preferida. És una bona manera de menjar-les

INGREDIENTS

Penques de bleda
Talls de pernil dolç
Bull negre
Botifarra d’ou
2 ous
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal

Tallem les penques de les bledes i les netegem molt bé.

Les posem a bullir amb aigua i un polsim de sal. Les deixem coure uns deu minuts, han de quedar senceres, perquè les pugin manipular.

Les escorrem bé, les eixuguem amb paper de cuina, i les farcim amb els ingredients que ja tenim preparats.

Un cop les tinguem totes farcides, les passem per farina, ou batut i pa ratllat.

Les fregim i les anem posant sobre paper absorbent per recollir l’accés d’oli que els puguem quedar.

S’han de menjar acabades de fer.


3 comentaris:

  1. Mmmmmm.....booooooones! I el farcit....no diguem!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

  2. Buenos días. Estas pencas rellenas con esos ingredientes que has utilizado te han quedado muy ricas,
    Como bien dices es una buena manera de que los mas pequeños coman este tipo de verduras.
    Un beso Paco

    ResponElimina

  3. Sión i Miquel: "quines penques" tant ben col.locades a la boca... i cruixents¡¡ :O)
    Salutacions Miquel i Sión¡¡

    ResponElimina