dimecres, 18 de gener de 2017

TRUITA DE PATATA AMB BACALLÀ I PEBROT VERD






INGREDIENTS

300 g de bacallà remullat
1 ceba petita
2 patates mitjanes
2 pebrots verds
½ gra d’all
Oli d’oliva
Sal
4 ous

Pelem la ceba i la tallem a rodanxes fines.

Tallem els pebrots a tires finetes.

Pelem les patates i tallem-les com tinguem costum per la truita, les fregim i reservem.

A una paella posem oli, del que ens ha sobrat de fregir les patates, quan el tinguem calent, fregim la ceba. En el moment que comenci a confitar hi posem el pebrot, quan tinguem cuits aquests ingredients, afegim  les patates que ja tenim cuites, donem unes voltes a tot el conjunt.

Mentrestant haurem esqueixat i tallat petit el bacallà, l’afegim a la paella així com l’all tallat molt petit.

Deixem coure uns minuts més i rectifiquem de sal si fes falta.

Batrem els ous, aboquem el contingut de la paella i fem la truita com tinguem costum de fer-les. Que vagi de gust.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada