dimecres, 25 de gener de 2017

MACARRONS DEL ROSTIT O “D'EN JORDI”




El meu fill Jordi de petit volia els macarrons i els espaguetis només bullits i amb força formatge ratllat, això sí.

Una vegada després de fer un rostit, com que hi sucava pa, vaig pensar acabar-los de bullir amb el suc del rostit, hi va ser un èxit.

Des de les hores quan he fet un rostit sigui de pollastre o de vedella l’endemà, macarrons. I estan força contents quan els en preparo un taper. Algun cop he posat una mica de la carn rostida i també han tingut èxit.

INGREDIENTS

250 g de macarrons
Suc del rostit
Formatge ratllat
Sal

A una olla amb aigua i un pols de sal bullim els macarrons, dos minuts menys de com ens indiqui el fabricant.

Mentrestant a una altra olla escalfem el suc de rostit que tenim guardat.

Quan tinguem els macarrons bullits, els escorrem i els posem seguidament a l’altra olla que tenim amb el suc del rostit. Els fem bullir els dos minuts que els falten, anirem remenant tota l’estona perquè no s’enganxin al fons de l’olla.

Passat el temps els aboquem a la safata que tenim preparada, escampem força formatge ratllat per sobre i ja els podem portar al forn a gratinar. 


4 comentaris:

  1. Aixó sí que és enriquir i no el que comenta sempre Arguiñano :)
    Molt bona recepta (i senzilla). Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que son enriquits jejeje!! Gracies queden molt bons!!
      Una abraçada

      Elimina