dilluns, 30 de gener de 2017

TRUITA DE CARBASSÓ I XORIÇ




INGREDIENTS

2 carbassons
100 g de xoriç
3 ous                       
Oli d’oliva
Sal

Netegem els carbassons i els tallem primets amb la mandolina. Posem una paella al foc amb un raig d’oli, posem els carbassons i els deixem confitar a foc suau, remenem de tant en tant.

Mentrestant tallem el xoriç a trossets i reservem.

Deixatem a un bol els ous, quan els carbassons estan al punt, els incorporem, així com el xoriç. Remenem molt bé perquè quedi tot ben integrat.

A una paella hi posem un raig d`oli, quan estigui calent, afegim la barreja, hi fem la truita al nostre gust.

L’hem d’acompanyar amb una bona llesca de pa de pagès.


4 comentaris:

  1. això si que és una truita i la resta són tonteries!! que gustosa ha de ser. Jo per rematar-la li hagués posat formatge! mmm petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies. Molt bona idea, la propera amb una mica de formatge.
      Petons

      Elimina