divendres, 27 de gener de 2017

ROTLLETS DE SALMÓ FUMAT AMB GULES




A casa gairebé sempre tenim preparat un bon tros de salmó marinat i fumat. Per poder menjar-ne i preparar alguna recepta quan ens ve de gust. (la recepta la podeu trobar aquí

INGREDIENTS

5 talls de salmó fumat
50 g de gules
3 cullerades soperes de formatge cremós
1 ou dur
1 all
1 bitxo de Caiena petit
Oli d’oliva 

Pelem l’all, el piquem molt petit i el posem a una paella amb una mica d’oli. Quan el tinguem daurat, afegim el bitxo, seguidament les gules, donem unes voltes i ja les tenim al punt.

Les aboquem a un bol, sense l’oli, reservem.

Tallem a trossets petits 2 talls del salmó i l’ou dur, els afegim al bol amb les gules.

Posem al bol el formatge cremós. Remenem molt bé perquè s’integrin tots els ingredients.

Estenem els altres talls de salmó sobre el marbre i els farcim amb la barreja que tenim preparada, enrotllem, els posem al plat de servir, reservem a la nevera fins el moment de servir a taula.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada