TRUITA DE CARBASSÓ I XORIÇ




INGREDIENTS

2 carbassons
100 g de xoriç
3 ous                       
Oli d’oliva
Sal

Netegem els carbassons i els tallem primets amb la mandolina. Posem una paella al foc amb un raig d’oli, posem els carbassons i els deixem confitar a foc suau, remenem de tant en tant.

Mentrestant tallem el xoriç a trossets i reservem.

Deixatem a un bol els ous, quan els carbassons estan al punt, els incorporem, així com el xoriç. Remenem molt bé perquè quedi tot ben integrat.

A una paella hi posem un raig d`oli, quan estigui calent, afegim la barreja, hi fem la truita al nostre gust.

L’hem d’acompanyar amb una bona llesca de pa de pagès.


Comentaris

  1. això si que és una truita i la resta són tonteries!! que gustosa ha de ser. Jo per rematar-la li hagués posat formatge! mmm petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies. Molt bona idea, la propera amb una mica de formatge.
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars