dilluns, 20 de febrer de 2017

ROSBIF DE CANSALADA




Aquesta recepta la vaig veure per Internet fa temps, però no recordo exactament a on, em va semblar interessant, la tenia guardada i ara m’he decidit a preparar-la, el resultat a estat molt bo.

INGREDIENTS

1 tros de cansalada viada fresca
3 gots d’aigua
3 cullerades de soja
2 cullerades de vinagre d’arròs
1 c/ petita de sucre
1 ceba
1 porro
1 bitxo de Caiena
3 alls
1 cullerada de gingebre ratllat
2 tasses d’arròs
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt

A una paella amb un raig d’oli, posem la cansalada salpebrada per tots costats, l’anirem girant perquè quedi tota ben enrossida.

A una olla posem-hi, l’aigua, la soja, el vinagre, el sucre, la ceba i el porro tallats a trossos, el bitxo partit per la meitat, el gingebre i la cansalada amb l’oli que hagi quedat a la paella.

Portem l’olla al foc i deixem coure durant uns quaranta minuts, a foc suau.

Passat el temps traiem la cansalada de l’olla, deixem reduir la salsa i reservem.

Mentrestant bullim l’arròs com tinguem costum de fer-ho.

Per servir, al fons del plat posem l’arròs, a sobre posem la cansalada que haurem fet a talls de gairebé un centímetre. Escampem la salsa per sobre.

Acompanyem amb una gerreta de salsa per si algú en vol més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada