dilluns, 13 de febrer de 2017

POLLASTRE AMB GAMBES




INGREDIENTS     

8 cuixetes de pollastre     
12 gambes                        
1 got de brou de Peix                       
1 got de vi blanc               
½ got de conyac
2 tomàquets madurs                       
1 ceba              
1 gra d’all    
1 cullerada de Maizena
Mantega   
Oli d’oliva 
Sal 
Pebre negre

Salpebrem i enrossim les cuixetes en una cassola amb un raig d’oli. Quan les tinguem enrossides hi afegim el vi, deixem que redueixi durant uns quinze minuts, a foc suau. Tot seguit hi aboquem el tomàquet ratllat i que cogui uns trenta minuts més.

Mentrestant fregim les gambes amb la mantega. Quan les tinguem al punt, aboquem el conyac i flamegem. En aquest punt hi posem la ceba i l’all picat, la Maizena desfeta amb el brou de peix i deixem coure uns cinc minuts.

Afegim les gambes amb la seva salsa a la cassola de les cuixetes, deixem que cogui tot el conjunt uns deu minuts més. 

Sacsegem la cassola perquè s’integrin molt bé tots els ingredients. Deixem coure fins que tinguem el pollastre al nostre gust.



4 comentaris:

  1. aquest plat és un clàssic per nadal a casa meva! m'encanta amb una bona barra de pa! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa és un plat per un diumenge especial!!
      Petons

      Elimina
  2. Un mar i muntanya dels millors que hi ha!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, i amb el que sempre quedes bé!!
      Petons

      Elimina