divendres, 10 de febrer de 2017

PATATES BRAVES AMB CRUIXENT DE PARMESÀ




INGREDIENTS

2 patates
Maionesa
Salsa brava La Barricona
Oli d’oliva
Formatge parmesà

A una olla amb aigua i sal, bullim les patates fins que al punxar-les amb un escuradents no les podem aixecar.

Les retirem de l’aigua i les deixem refredar.

Mentrestant preparem el cruixent de parmesà. Escalfem el forn a 180 ºC, a una safata posem a sobre un silpat o paper de forn ratllem el formatge parmesà, fent petites muntanyetes, la portem al forn, passats uns dos o tres minuts ja tindrem els cruixents cuits, retirem del forn i deixem refredar.

Barregem la maionesa, amb una petita cullerada de salsa brava La Barricona remenem perquè quedin ben integrades totes dues. (podem posar-hi més salsa brava, però és molt potent)

Un cop tinguem les patates fredes les tallem a porcions d’uns 3 x 3 cm, les fregim amb oli d’oliva fins que les tinguem ben daurades.

Per servir, al plat posem les patates, un punt de salsa a sobre i coronem amb els cruixents de parmesà.


2 comentaris:

  1. M'agraden molt aquestes patates! El toc del cruixent de parmesà...excel·lent!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradin. Son diferents, però queden molts bones amb el formatge!!
      Petons

      Elimina