divendres, 3 de febrer de 2017

CARPACCIO DE PALETS DE MAR





Un entrant súper fàcil, econòmic i que fa molt de goig a taula.

INGREDIENTS

4 palets de mar (Surimi)
Amanida al nostre gust
Oli d’oliva
Sal
Ous de Mujol

Netegem les fulles d’amanida, les tallem a tires fines, amanim i reservem.

Tallem els palets a llesques fines esbiaixades. Reservem les puntes per una altra preparació.

Per servir estenem les llesques dels palets al plat, posem l’amanida a la part de baix i acabem amb uns tocs d’ous de Mujol i unes gotes d’oli.



6 comentaris:

  1. Mira, quina bona idea! M'agrada!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda una presentació que a taula agrada molt.
      Petons

      Elimina
  2. Senzilla però ve molt de gusto. Súper bé!
    Una abraçada,
    Anna

    ResponElimina
  3. Ospa, aixó si que és un entrant per lluir-lo i a més super senzill. Apuntat queda. Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un entrant que sorprens quan el portes a taula!!
      Petons

      Elimina