dilluns, 6 de febrer de 2017

TÀRTAR DE SALMÓ I BACALLÀ MARINATS I FUMATS





INGREDIENTS

Salmó marinat i fumat
Bacallà marinat i fumat
Cogombrets
Ceba tendra
Perles de vinagre de xeres
Oli d’oliva
Pebre negre

Del salmó marinat i fumat trobareu la recepta aquí. La del bacallà fumat aquí.

Traiem el salmó del seu oli fumat, tallem un talls i els tornem a tallar a trossets ben petits i reservem.

Fem els mateix amb el bacallà fumat i reservem.

Els cogombrets el tallem a trossets ben petits. Reservem

La ceba tendra, també la tallem a trossets ben petits i salpebrem. Reservem

A un bol posem tots els ingredients, amanim amb oli i un polsim de pebre negre.

Per servir al plat posarem un motlle d’emplatar, l’omplim amb la barreja, premen una mica perquè no es desmunti en treure al motlle. Acabem amb unes perles de vinagre de xeres.


2 comentaris: