dimecres, 1 de febrer de 2017

PEUS DE PORC AMB GULES




INGREDIENTS

2 peus de porc
½ paquet de gules          
1 culleradeta concentrat de carn (Bovril)
1 ceba petita
1/2  got de cervesa
1 nou de mantega
Oli
Sal
Pebre blanc

Comprem els peus de porc cuits, per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil treure’ls els ossos.

Amb els ossos, una culleradeta de concentrat de carn Bovril i un litre d’aigua preparem un brou, deixem bullir uns vint minuts el conjunt. Reservem

La carn dels peus la tallem a daus d’uns dos centímetres. Reservem

A una paella amb una mica d’oli, salpebrem i confitem la ceba ratllada, quan  la tinguem hi posem la cervesa, deixant reduir. En aquest punt, posem els peus que tenim tallats, i una mica del brou de bullir els ossos, remenem  molt bé, posem-hi la nou de mantega per abrillantar la salsa.

Deixem coure uns 10 minuts. Passat el temps afegim les gules que ja tindrem salpebrades, remenem, deixem uns cinc minuts perquè s’amalgamin els sabors i ja podem servir.



2 comentaris:

  1. M'he quedat sense paraules! M'encanten els peus de porc, de totes les maneres!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres també, aixi son diferents peró molt bons!!
      Petons

      Elimina